Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın canım
gözlerim seni aradı meğerse üzmüşlerkolay gelsin berilim

Nırdesınızzzzz huuuu
Kalkın dıyom yatıyonuz
Spor yapmıyonuz yorgunuz dıye
Dıyet yapmıyonuz bahane bıtmıyor
Eeee o zaman sıman mı kalalım

Oyyyy tombulum tombulum hapısten çıktım yorgunum

Kalkın ya canım sıkılıyor

Ben kalktım bile çoktan Çoluk çocuğu gönderdim evde bir dolandım ..çamaşırları yıkamaya..
Haklısın canım motivasyonum düştü biraz benimde..misafir iftar etkilendim galiba..daha iyi olmak lazım ..yoksa bu kilo işi çok zar bize de gına gelir ..yaz da geldi zaten ..bayramda bari az ince gözükelim

bir uyuşukluk var bende..önceden 10000 adım yürüdüm o zaman güzel kilo veriyordum..şimdi sıcak diye yürüyemiyorum ya da bahane buluyorum kendimce..evden çıkasım yok evde de spor yapamıyorum ..sizlerde durumlar nasıl

Bu gıdısle korseyle ınce görünme çabasına baslıyacam ben
Obur bayrama kaldı benım umutlar
Ama durmak yok
Dün yedım
Bugun yerım
Belkı yarında ama öbür gün yılmadan yine baslıyacam
Tabıkı cozutuyoz tabıkı ıstıkrarsızız çünkü ınsanız
Yeterı kadar motıve degılımkı bozuyom
Mutlaka basaracaz ınan yeter

Haklısın canım...aslında bayrama kadar kaçamak yapmasak çok süper olur çünkü bayramda muhakkak kaçamak olur..zaten kaç gün kalmış şunun şurasında?
Yazında kilo ağır gelir..bugünden itibaren tempoyu arttıralım o zaman..

Bayramda da tabi baklava börek derken abartmamak lazım burda çektiğimiz emeklere yazık olmasın özellikle oruç tutanlara diyorum oruç tuttum diyip bayramda tatlılara gömülmeyiniz

berilceee yeteri kadar motivasyon olmazsa kilo da verilmiyor o zaman yeteri kadar motivasyon için takım için plan proje yapalım
Herkes fikir versin neler yapalım hem daha çok kilo vermek hem de dereceye girmek için

Kolay gelsin. Olur böyle şeyler gelmiş geçmiş olsun. Burdasin ya önemli olan o.

Günaydın kızlar bugün gelemeyebilirim Bursa ya gidicez günü birliğine hazırlanmsm lazım
buyur gel tatlım.

Geldım ıftar hazırlığındayım
Sen nerdesın bacım
hos geldin beril im benimde aksama misafirim var isleri mi yaptım bi market yapıp yemek yapıcam inşallah.

Son düzenleme:
Motivasyon konusu gerçekten önemli ilk diyete başladığımda geçen yıl asla cuma dışında kaçamak yapmıyordum birsey yersem kendime kızıp ağzımdan çıkarıyordum bu sefer o motivasyonu tam sağlayamadim. Bilmiyorum neden ama yakalamak şart hırsı bulmaliyim. 5 ay patates makarna pilav yemedim şimdi yiyorum çok saçma ve ters gelmesine rağmen yerken buluyorum kendimi yani birseyler oturmadi kafamda balyoz u indirmek lazım :))))

Aslında kilo vermen gerektiğini çok iyi biliyosun ama o kadar çok kilo alıp vermişsin ve rejimi bozmuşsun ki rejim yapmayı artık canın istemiyor
Doğru mu anladım

Aynen canım ..bende şubattan beri dikkat ediyordum pilav makarna yemiyordum ..dün erişte yaptım çocuklara ah bir tabak yesem dedim ..önceden bende daha hırslıymışım demekki..bana da kafaya balyoz lazım

Biz yemeği seven her şeyin tadını çok iyi bilen gürme tipleriz eminim çoğumuz böyle
O yüzden bazı şeylerden mahrum kalınca moralimiz çöküyor
Ben de pilav makarna patates yemedim ama yemek lazım haftada 2 çatal da olsa 1 ufak patates haşlanmış da olsa yemek lazım yoksa mutsuz mutsuz rejim yapılmıyor

Aslında kilo vermen gerektiğini çok iyi biliyosun ama o kadar çok kilo alıp vermişsin ve rejimi bozmuşsun ki rejim yapmayı artık canın istemiyor
Doğru mu anladım
Şöyle ki bu benim için geçerli..bunu hayat tarzına getirememişim ..diyet bitince de yememek lazım fazla aslında çünkü kilo yapıyor..hemde hızlı şekilde..ama eski alışkanlık canım yemek istiyor..ama porsiyonu ayarlayamıyorum..yani 2 kaşık yeterli biliyorum ama yetmiyor gibi..nasıl şeyse artık

Aynen canım ..bende şubattan beri dikkat ediyordum pilav makarna yemiyordum ..dün erişte yaptım çocuklara ah bir tabak yesem dedim ..önceden bende daha hırslıymışım demekki..bana da kafaya balyoz lazım
Senin de 10 kilon kaldı bak bir şey kalmadı 2 ay diyelim
2 ay sonra istediğin kilodasın ağustosta

Doğru mu anladım
Hayır hayatımda 2 kez diyet yaptım bir ilk Gebeligimden sonra birde şimdi. Çok kilo alıp vermedim bıkkınlık değilde başlamak için yeteri kadar hirs yok belim çok ağrıyor ameliyat olmam gerekiyor dr um biraz kilo ver demesine rağmen bunu sıkıntı yapmıyorum birseyler eksik kafamda ki taşlar yerine otursa biliyorum ki 2 ayda biter bu iş ama oturtamiyorum o taşları

balyoz u yiyince yağlar bingil bıngıl olur bakıp utanıriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…