- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.481
O banada ıyı gelmıstı:))) ben yanıma çok para almadan gidiyorum ki fazlasını almıyayım bir önlemde şu kredi kartımi eşime verdim kullanmamak için yoksa kim tutar beni abovvvvv tam bi canavarım.
Evet siz hemen hemen haftanın yarısı detoks yapıyordunuz.
demekki neymiş protein ye zayıfla :)
Bide karbonhidrat diyeti car o bana çok iyi gelmişti sayarak yiyorsun 50 karbon alma hakkın var bol protein. Araştır derim.
Börülcem hoş geldin ya merak ettik . Ben gündüz çok ugrayamiyorum. Akşam ancakTakıma uğramayan bayannnnnlar bır ses verın
Gece kusuuuuBörülcem hoş geldin ya merak ettik . Ben gündüz çok ugrayamiyorum. Akşam ancak
Yaz grıbı çok pus olur bol c vıtamını al ve dınlenGünaydın canlar oluyorum yorgunluktan valla zor uyandım anneme gecicem bugün gitmeden de bankaya ugricam of sicak hava bide gripte olucam sanırım ama oh mis temiz mutfağım banyom
Allah kabul etsın canım gece yoğurt ye ıyı gelıyor serın serınAllah nasip ederse yarın orucum.
Gece kusuuuu
Yata yata kılo verennnnn
Çıktım kodesten be yaaaa
Senı özledımmm
Ikındıde yıne uyusukmudur dıye aklıma geldın
Evet. Yok zaten sahuru yine Salatali yumurtali yaparım. O iyi geliyor bana.Allah kabul etsın canım gece yoğurt ye ıyı gelıyor serın serın
İş zamanı uyuma şansım yok zaten.Ben bır gün gündüz uyuyum
Her gün aynı saatte uyuşukluk çöker
Sendede mı aynı acaba
Özelıne bakarmısınİş zamanı uyuma şansım yok zaten.
Uyuşukluk demır ve d vıtamını eksıklıgındenmıs amaÜstelik hergün omega 3 ve vitamin karışımı antioksidan içiyorum. O halde böyle
Yok canım taksiyle gidicemYaz grıbı çok pus olur bol c vıtamını al ve dınlen
Yürüyerek mı gıdecen az geç gıt o zaman canım
Iyı ozamanYok canım taksiyle gidicem
Detoks tıklandığında yapılmalıydı
Bız ıyıce abartmıştık be yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?