Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O banada ıyı gelmıstı
Topıkte hatun dıye bır kız vardı çok emegı var
Indırıme girdı dıye alıp kullanılmayan ne çok eşya aldım bır bılsen
Benı batıran mutfak esyaları reonu
Kaybedıyom kendımı hıc bırsey bulamazsam renklı plastıklere kapılıyom

Günaydın canlar oluyorum yorgunluktan valla zor uyandım anneme gecicem bugün gitmeden de bankaya ugricam of sicak hava bide gripte olucam sanırım ama oh mis temiz mutfağım banyom

Günaydın canlar oluyorum yorgunluktan valla zor uyandım anneme gecicem bugün gitmeden de bankaya ugricam of sicak hava bide gripte olucam sanırım ama oh mis temiz mutfağım banyom
Yaz grıbı çok pus olur bol c vıtamını al ve dınlen
Yürüyerek mı gıdecen az geç gıt o zaman canım

Kizlarr erkenden uyandim uyumusum tekrar gecmisi okudum geldim. Katiliyorum cogu yazilana mesela ekmek diyetisyrnler veriyo hakkaten ve tam bugday ekmegi tok tutuyo. Ekmek yemezsen 3 veya 4 kasik pilav izni de oluyo. Ayrica motivasyon konusunda da katiliyorum ben universiteye hazirlanirken kilo aldim 1. Sinifta diyet yaparken 2 3 gunde bir dondurma yedigim halde super kilo verdim. Cunku 3ay motivasyonum hic dusmedi. Simdi de biliyosunuz haftada bir yiyorum. Olmuyo hic bisey yemeden. Hatta bazi diyetlerde haftada bir gun izin bile oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…