Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin durumlar nasıl?
Bana sordun diye varsayıyorum soruyu
Bir ileri bir geri gidiyorum yaa
Dün gece iftarda yarım kase çorba içmeme rağmen sabah uyuz bir sonuçla karşılaştım
İftar geç saatte işte öyle yiyince kilo yapıyor
Ben de spor yapamıyorum bu ara çok az yürüyorum ve gerçekten farkettiriyor
Artık az kilo veriyorum ilk zamanlar gibi değilim yavaşladım sporla desteklemek lazım ama

işte o tek çatal tek kaşıkla kalsa sorun yok çatal çatal kaşık kaşık olunca olmuyor gurme zedeler oluyoruz :)))

Öyle de bu ara gram gram hatta sabit gibi..galiba şöyle metabolizma yavaşladı..birde spor yapmayınca iyice yavaşladı demekki
Zuhal böyle durumlarda bize 1 günlük detoks önerirdi lapa, ananas, elma, yogurt olabilir sana kalmis ben genellikle ayran çorbası yapıyordum iyi geliyordu.

Diyet listelerine baktım arkadaşlarımın sahurda 2 hatta 3 dilim ekmek olanlar var dedim bunu yerseniz kilo veremezsiniz ama veriyorlar belki de aç kalıyoruz kıtlık sinyaliyle depolaniyor Yediklerimiz valla kafam allak bullak
Ana şu bir gerçek spor şart.

Ben 2.doğumdan sonra diyetisyene gittim .güzelde kilo verdim. .her öğünde 1 dilim esmer ekmek vardı. .aslında bilinen şeyler. Sebze bol salata 3 köfte büyüklüğünde et falan..
Şimdi ekmek yenmezse az da olsa normal hayatında yediğin için kilo alırsın bence.
Aslında hepimiz diyet konusunda uzman gibiyiz ..ama irade işte. .​

Evet olabilir aslında. .ananas bende çok işe yariyordu. .ayran detoksuna da bakayım. .belki moral olur bende..
ayran detoksu nda 3 kaşık bulgur 3 kaşık nohut 3 kaşık yeşil mercimek ve ayran var inanılmaz tok tutuyor ve ertesi gün tartı gulduruyor ancak dikkat etmek gerekiyor sonrasında ertesi gün homini gırtlak yaparsan olmaz.

Aynen işte irade :)

berilceee yeteri kadar motivasyon olmazsa kilo da verilmiyor o zaman yeteri kadar motivasyon için takım için plan proje yapalım
Herkes fikir versin neler yapalım hem daha çok kilo vermek hem de dereceye girmek için
Burası motıvasyon ıcın kuruldu
Kendı basımıza veremedıgımızden burdayız
bırbırımızı kontrol etmıyoruz
Bırlık kavramımız yok bence
Menülere hakkanıyetlı yorumlar Yok
Menü kötü de neresı kötü
1 ks pilav yenmıs spor yapılmış nıye pilav suçlu
Ki 3 ise pilav 1 dl ekmek degerınde
Neyse verecez umudumuz bıtmesın yeter

Doğru söze sözüm yok.

Kolay gelsin. Olur böyle şeyler gelmiş geçmiş olsun. Burdasin ya önemli olan o.

buyur gel tatlım.

hos geldin beril im benimde aksama misafirim var isleri mi yaptım bi market yapıp yemek yapıcam inşallah.
Kolay gelsın
Markete tok gıtseydın
Yada bır lıste yap gıt lütfen açken gözü dönüyormuş uzmanlar dıyor

Kafada bırırıp aynadakı görüntüyü sevmek lazım
Koskoca göbegımı görünce amannn dıye dıye geldım bu hale

Detoks tıklandığında yapılmalıydı
Bız ıyıce abartmıştık be yaaa

Kolay gelsın
Markete tok gıtseydın
Yada bır lıste yap gıt lütfen açken gözü dönüyormuş uzmanlar dıyor
:))) ben yanıma çok para almadan gidiyorum ki fazlasını almıyayım bir önlemde şu kredi kartımi eşime verdim kullanmamak için yoksa kim tutar beni abovvvvv tam bi canavarım.

Detoks tıklandığında yapılmalıydı
Bız ıyıce abartmıştık be yaaa
Evet siz hemen hemen haftanın yarısı detoks yapıyordunuz.

Aynen canım bana ekmek,hamurişi acayip kilo yapıyor ..birgünde 1 kilo alabilen bir insanım..
Ama et salata kilo verdiriyor ..kendimi biraz çözdüm galiba..
demekki neymiş protein ye zayıfla :)
Bide karbonhidrat diyeti car o bana çok iyi gelmişti sayarak yiyorsun 50 karbon alma hakkın var bol protein. Araştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…