- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.461
Bana sordun diye varsayıyorum soruyuSenin durumlar nasıl?
işte o tek çatal tek kaşıkla kalsa sorun yok çatal çatal kaşık kaşık olunca olmuyor gurme zedeler oluyoruz :)))Biz yemeği seven her şeyin tadını çok iyi bilen gürme tipleriz eminim çoğumuz böyle
O yüzden bazı şeylerden mahrum kalınca moralimiz çöküyor
Ben de pilav makarna patates yemedim ama yemek lazım haftada 2 çatal da olsa 1 ufak patates haşlanmış da olsa yemek lazım yoksa mutsuz mutsuz rejim yapılmıyor
Zuhal böyle durumlarda bize 1 günlük detoks önerirdi lapa, ananas, elma, yogurt olabilir sana kalmis ben genellikle ayran çorbası yapıyordum iyi geliyordu.Öyle de bu ara gram gram hatta sabit gibi..galiba şöyle metabolizma yavaşladı..birde spor yapmayınca iyice yavaşladı demekki
Diyet listelerine baktım arkadaşlarımın sahurda 2 hatta 3 dilim ekmek olanlar var dedim bunu yerseniz kilo veremezsiniz ama veriyorlar belki de aç kalıyoruz kıtlık sinyaliyle depolaniyor Yediklerimiz valla kafam allak bullakBana sordun diye varsayıyorum soruyu
Bir ileri bir geri gidiyorum yaa
Dün gece iftarda yarım kase çorba içmeme rağmen sabah uyuz bir sonuçla karşılaştım
İftar geç saatte işte öyle yiyince kilo yapıyor
Ben de spor yapamıyorum bu ara çok az yürüyorum ve gerçekten farkettiriyor
Artık az kilo veriyorum ilk zamanlar gibi değilim yavaşladım sporla desteklemek lazım ama
ayran detoksu nda 3 kaşık bulgur 3 kaşık nohut 3 kaşık yeşil mercimek ve ayran var inanılmaz tok tutuyor ve ertesi gün tartı gulduruyor ancak dikkat etmek gerekiyor sonrasında ertesi gün homini gırtlak yaparsan olmaz.Evet olabilir aslında. .ananas bende çok işe yariyordu. .ayran detoksuna da bakayım. .belki moral olur bende..
Aynen işte irade :)Ben 2.doğumdan sonra diyetisyene gittim .güzelde kilo verdim. .her öğünde 1 dilim esmer ekmek vardı. .aslında bilinen şeyler. Sebze bol salata 3 köfte büyüklüğünde et falan..
Şimdi ekmek yenmezse az da olsa normal hayatında yediğin için kilo alırsın bence.
Aslında hepimiz diyet konusunda uzman gibiyiz ..ama irade işte. .
Evet tuzsuz olucak sonrada yoğurdu ayran yap suyla bütün gün 2 saat arayla en akşam 9 da olacak sekilde içiyorsun. Netten bak eksik bişey söylemiş olmayayımBunları haşlayıp yoğurtla mi karistiracagim?
Burası motıvasyon ıcın kurulduberilceee yeteri kadar motivasyon olmazsa kilo da verilmiyor o zaman yeteri kadar motivasyon için takım için plan proje yapalım
Herkes fikir versin neler yapalım hem daha çok kilo vermek hem de dereceye girmek için
Doğru söze sözüm yok.Burası motıvasyon ıcın kuruldu
Kendı basımıza veremedıgımızden burdayız
bırbırımızı kontrol etmıyoruz
Bırlık kavramımız yok bence
Menülere hakkanıyetlı yorumlar Yok
Menü kötü de neresı kötü
1 ks pilav yenmıs spor yapılmış nıye pilav suçlu
Ki 3 ise pilav 1 dl ekmek degerınde
Neyse verecez umudumuz bıtmesın yeter
Kolay gelsınKolay gelsin. Olur böyle şeyler gelmiş geçmiş olsun. Burdasin ya önemli olan o.
buyur gel tatlım.
hos geldin beril im benimde aksama misafirim var isleri mi yaptım bi market yapıp yemek yapıcam inşallah.
Adınımı degıstırdın kızzzzzAslında kilo vermen gerektiğini çok iyi biliyosun ama o kadar çok kilo alıp vermişsin ve rejimi bozmuşsun ki rejim yapmayı artık canın istemiyor
Doğru mu anladım
Kafada bırırıp aynadakı görüntüyü sevmek lazımŞöyle ki bu benim için geçerli..bunu hayat tarzına getirememişim ..diyet bitince de yememek lazım fazla aslında çünkü kilo yapıyor..hemde hızlı şekilde..ama eski alışkanlık canım yemek istiyor..ama porsiyonu ayarlayamıyorum..yani 2 kaşık yeterli biliyorum ama yetmiyor gibi..nasıl şeyse artık
Detoks tıklandığında yapılmalıydıişte o tek çatal tek kaşıkla kalsa sorun yok çatal çatal kaşık kaşık olunca olmuyor gurme zedeler oluyoruz :)))
Zuhal böyle durumlarda bize 1 günlük detoks önerirdi lapa, ananas, elma, yogurt olabilir sana kalmis ben genellikle ayran çorbası yapıyordum iyi geliyordu.
:))) ben yanıma çok para almadan gidiyorum ki fazlasını almıyayım bir önlemde şu kredi kartımi eşime verdim kullanmamak için yoksa kim tutar beni abovvvvv tam bi canavarım.Kolay gelsın
Markete tok gıtseydın
Yada bır lıste yap gıt lütfen açken gözü dönüyormuş uzmanlar dıyor
Evet siz hemen hemen haftanın yarısı detoks yapıyordunuz.Detoks tıklandığında yapılmalıydı
Bız ıyıce abartmıştık be yaaa
demekki neymiş protein ye zayıfla :)Aynen canım bana ekmek,hamurişi acayip kilo yapıyor ..birgünde 1 kilo alabilen bir insanım..
Ama et salata kilo verdiriyor ..kendimi biraz çözdüm galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?