- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.501
Kesınlıkle 6 dl ekmek vermıstı dıyetısyenımKizlarr erkenden uyandim uyumusum tekrargecmisi okudum geldim. Katiliyorum cogu yazilana mesela ekmek diyetisyrnler veriyo hakkaten ve tam bugday ekmegi tok tutuyo. Ekmek yemezsen 3 veya 4 kasik pilav izni de oluyo. Ayrica motivasyon konusunda da katiliyorum ben universiteye hazirlanirken kilo aldim 1. Sinifta diyet yaparken 2 3 gunde bir dondurma yedigim halde super kilo verdim. Cunku 3ay motivasyonum hic dusmedi. Simdi de biliyosunuz haftada bir yiyorum. Olmuyo hic bisey yemeden. Hatta bazi diyetlerde haftada bir gun izin bile oluyo.
Katiliyorum abla. Arttirmak lazimKesınlıkle 6 dl ekmek vermıstı dıyetısyenım
Hafta bır öğünde serbesti
En büyük sorun motıvasyonsuzluk
Aynen öyle.Kizlarr erkenden uyandim uyumusum tekrargecmisi okudum geldim. Katiliyorum cogu yazilana mesela ekmek diyetisyrnler veriyo hakkaten ve tam bugday ekmegi tok tutuyo. Ekmek yemezsen 3 veya 4 kasik pilav izni de oluyo. Ayrica motivasyon konusunda da katiliyorum ben universiteye hazirlanirken kilo aldim 1. Sinifta diyet yaparken 2 3 gunde bir dondurma yedigim halde super kilo verdim. Cunku 3ay motivasyonum hic dusmedi. Simdi de biliyosunuz haftada bir yiyorum. Olmuyo hic bisey yemeden. Hatta bazi diyetlerde haftada bir gun izin bile oluyo.
Aynen o konuda haklisin. Ben de diyodum diyetisyen izin veriyo noluyo diye icimdenAynen öyle.
Ayrıca takımda bazı arkadaşlar var menüye eleştiri yapmak için yapıyorlar sanki. Ezbere konuşuyorlar yani. Yok ekmek cıs pirinç cıs.
Ee istenildiği kiloya varıp diyeti bırakınca ne olacak o zaman 2 ekmek yiyip geri alınır yani.
Ezbere yapılan eleştirilere karşıyım bizi ileri götürmüyor motive de etmiyor. Biraz daha dıyarlı olmakta fayda var eğer iyilik yapmak amacımız varsa tabi. Yok karşıdakini örselemek motivasyonunu kaybettirmek istiyorsak o başka.
@seydan94 valla ne sekil yaptı bilmiyorum
Ama 1kasik koydum yemek yediğimiz kaşıkla
Çok ısrar etti ekmek yemeyince 1yk pilav aldım
Valla bu temizlikte hiç bişi kalmamıştır
Bır söz var hanıAynen o konuda haklisin. Ben de diyodum diyetisyen izin veriyo noluyo diye icimden
Aynen kesinlikle lazim abla. Dengeli beslenme onemliBır söz var hanı
Ekmek yemıyen kasını yer
Kh da lazım ama kalıtelısınden
Ben ekmek sevmıyom kıtır ekmek gıbı wasa gıbı yıyom
Porsıyon onemlı benceAynen kesinlikle lazim abla. Dengeli beslenme onemli
Kızlar paylaşıma yazdım ama burayada yazayım
Bazı sorunlar oldu malum o konuları açmayım hıc
Yenı bır takım açma ıstegımı bıldırdım
Onay gelırse aranızda olmayacağım
Emınım orda yada burda hedefe gıdecegız
SağolHayırlı olsun
Havada çok sıcak ulu cami candirGeldik çok şükür ulu caminin oralardayiz geçmiş epeyce birikmiş aksama okurum inşallah
Bu nick çok güzel olmş döne bnğndimNerdesin poni okul da bitti
Tatile gitmiyor musunuz
Vay tam ergen olmuşsun poniciiiiiikBu nick çok güzel olmş döne bnğndim
Bizm okul btmedi daha bugün toplantıdaydk yarında var bayramdan sonra da 3 gün seminer var öyle işte ama diyete devam kendimi salmadım ama regl olucam karnım şişmeye yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bel ağrısı da cabası
Seni yarışta yenemeden ölücem galibaVay tam ergen olmuşsun poniciiiiiik
Ne oldu bizim yarış
Seni yarışta yenemeden ölücem galiba
Ama sen dur tatillerde sporu hiç aksatmam bayram sonrası görüşücüz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?