Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

berilceee yeni takımın güzel kilolar verilir umarım hepimizin hedefi bu zaten ama lütfen benim takımımdaki aday üyeleri ve de listede olmasına rağmen özelden yazarak çağırmanı hiç etik bulmuyorum madem yeni bir takım kuruyorsun herseyi adabiyla yapılsın var olan takımdan üye çağırmak nedir gelmek isteyen zaten gelir

Kızlar anneme geldim ama annemin morali baya bı bozuktu diyetteyiz dedim ağlamaya başladı
Begenmiosunz artık diye eskisi gibi olsun istiyorum ev dedi bende tamam dedim kendi koycakmis yemekleri tabagima
Nedeni belli annemin böyle yapısının esimde anlayışla karşıladı artık ne kadar koyarsa yicem
Bugün 30 dk çarşıda yürüdük ama. :) Bu güzel bisi

Ağladı mı kıyamam ya böyle daha sağlıklıyız demedin mi canm

Ayrıca diyet konusunda da şunu belirtmek isterim
Ne kadar cok kisarsak okadsr ters teper yasaklı olan herşey tatlı gelir
Evet serbest günde olcak ekmekte olcak tam buğday olur kepekli olur bunyeyi şaşırtarak kullanabiliriz bu yüzden zayiflayinca ekmek pilav makarna yenecek oyuzden çok kasmayalm çok ta yayilmayalim
Gerekirse herşeyden az az yicez her zaman sağlıklı yicek bulamayablrz dimi ama
Bu grup süper arkadaslar
Ben yazmadan rahatsız gibiyim sanki :)
Sağlıklı beslenme rahat bisidir evet ama çokta yasaklar koymamak lazim
Hamur işleri vs tamamda 1yk ölçülü şeylerde sorun olmaz diyette
Ayy çok konuştum

Canım anneler baş tacı tabiki bir gün ise bence sen onu telafi edersin spor ile ve bol su iç ama bence anne benim sağlığım için demelisin ki her zaman olursa sıkıntı doğurur sana

Zaten gelen gelır
Kımseyı zorla almıyom

askrhpozitif ayrıca günlüklere
90 lar topıgınede yazdım
Üye çağırdım benden duy
Isteyen ıstedıgı yere gelır buna bende sende engel olamayız
Burdan yazıp ıstedıgın kadar takımını gerebılırsın
Ben dayanıklıyımdır
Etıklıgı sorgulamak komık oldu ama neyse
Kendıne ıyı bak

90 lar topigine açıktan yazmışsın burada ise özele yazmışsın ki burası zaten halı hazirda bir takım üye istiyorsan katilmak isteyenler topigine yazabilirsin gerçi sen benden daha iyi bilirsin işleyişi nede olsa eskisin.. takımda ikiligi çıkarmaya çalışan sensin

Uzatmayalım ıstersen bızım aramızda olan sorunu sen cıkardın
Ben gıtmeyı tercıh ettım
Senınle kalan kalır sen daha eskısın burda
Benı ısteyenıde alırım
Gerçekten tatsızlık ıstemıyorum
Tahrık etme benı lütfen

İsteyen gelemez demedim zaten özelden gizli kapaklı olması hoş olmadı olayı takım açmaya kadar götürüp uzatan sensin ben tahrik etmiyorum aksine iyi dilekler de diledim ama onları görmüyorsun bile önyargı ile yaklaştığın için berilceee

Selam kızlar
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 27gr siyah zeytin, 52gr pide, 102gr domates
Ara: 8gr günkurusu
Öğlen: Limonlu marul, light ton balığı 100 gr
Ara: 12gr Vişne kurusu
Akşam: 261gr yoğurt, 17gr hurma
2 litre su
Spor yok
Garip bir takımız vesselam niçin tartışmalar oluyor, olur da tatlıya bağlanır, bu boyutta olmasına ne gerek var anlamadım.

sabah 08.30
7 top peynir
10 zeytin
çift sarılı yumurtadan chialı omlet
domates acur
5 ceviz

ara 13.00
1 bardak kefir
2 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
10 çiğ kaju fıstığı

akşam 19.15
etli kuru fasulye
salata
az lahana turşusu
25 kiraz

20.10
1 servis kaşığı pilav
3 yk ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt su
şimdi 1 maden suyu içiyorum
20+20 toplam 40 dk yürüyüş

iyi akşamlar kızlar. bugün öğleden sonra rahatsızlandım. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. eve nasıl geldim bilmiyorum. kolumu kaldıracak halim yok. zorla duşa girdim. üstümdeki elektrik gitti ama başım yastığa doğru gidiyor. erken yatacağım. alıntı yapamadım kusura bakmayın. hiç keyfim yok.

bu arada akşam çok yedim farkındayım. erken yatayım da nasip olursa sahura kalkacağım. yarın orucum. menüyü toplarım.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…