- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.521
Ağladı mı kıyamam yaKızlar anneme geldim ama annemin morali baya bı bozuktu diyetteyiz dedim ağlamaya başladı
Begenmiosunz artık diye eskisi gibi olsun istiyorum ev dedi bende tamam dedim kendi koycakmis yemekleri tabagima
Nedeni belli annemin böyle yapısının esimde anlayışla karşıladı artık ne kadar koyarsa yicem
Bugün 30 dk çarşıda yürüdük ama. :) Bu güzel bisi
Öylede eskisi gibi olsun istio o yüzden bisi diyemedim psikolojisi iyi değil canım o yüzden alttan alioz genelde yoksa o da destekler ama ev kalabalık olnca istemedi bende anlamadımAğladı mı kıyamam yaböyle daha sağlıklıyız demedin mi canm
Kızlar anneme geldim ama annemin morali baya bı bozuktu diyetteyiz dedim ağlamaya başladı
Begenmiosunz artık diye eskisi gibi olsun istiyorum ev dedi bende tamam dedim kendi koycakmis yemekleri tabagima
Nedeni belli annemin böyle yapısının esimde anlayışla karşıladı artık ne kadar koyarsa yicem
Bugün 30 dk çarşıda yürüdük ama. :) Bu güzel bisi
Her zaman böyle degil canım o da destekliyor normalde ama bgn böyle olduCanım anneler baş tacı tabiki bir gün ise bence sen onu telafi edersin spor ile ve bol su iç ama bence anne benim sağlığım için demelisin ki her zaman olursa sıkıntı doğurur sana
Her zaman böyle degil canım o da destekliyor normalde ama bgn böyle oldu
Zaten gelen gelırberilceee yeni takımın güzel kilolar verilir umarım hepimizin hedefi bu zaten ama lütfen benim takımımdaki aday üyeleri ve de listede olmasına rağmen özelden yazarak çağırmanı hiç etik bulmuyorum madem yeni bir takım kuruyorsun herseyi adabiyla yapılsın var olan takımdan üye çağırmak nedir gelmek isteyen zaten gelir
90 lar topigine açıktan yazmışsın burada ise özele yazmışsın ki burası zaten halı hazirda bir takım üye istiyorsan katilmak isteyenler topigine yazabilirsin gerçi sen benden daha iyi bilirsin işleyişi nede olsa eskisin.. takımda ikiligi çıkarmaya çalışan sensinaskrhpozitif ayrıca günlüklere
90 lar topıgınede yazdım
Üye çağırdım benden duy
Isteyen ıstedıgı yere gelır buna bende sende engel olamayız
Burdan yazıp ıstedıgın kadar takımını gerebılırsın
Ben dayanıklıyımdır
Etıklıgı sorgulamak komık oldu ama neyse
Kendıne ıyı bak
Uzatmayalım ıstersen bızım aramızda olan sorunu sen cıkardın90 lar topigine açıktan yazmışsın burada ise özele yazmışsın ki burası zaten halı hazirda bir takım üye istiyorsan katilmak isteyenler topigine yazabilirsin gerçi sen benden daha iyi bilirsin işleyişi nede olsa eskisin.. takımda ikiligi çıkarmaya çalışan sensin
Geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar. bugün öğleden sonra rahatsızlandım. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. eve nasıl geldim bilmiyorum. kolumu kaldıracak halim yok. zorla duşa girdim. üstümdeki elektrik gitti ama başım yastığa doğru gidiyor. erken yatacağım. alıntı yapamadım kusura bakmayın. hiç keyfim yok.
saol canım maden suyumu içeyim yatacağım hemen.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?