- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.541
Selam kızlar
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 27gr siyah zeytin, 52gr pide, 102gr domates
Ara: 8gr günkurusu
Öğlen: Limonlu marul, light ton balığı 100 gr
Ara: 12gr Vişne kurusu
Akşam: 261gr yoğurt, 17gr hurma
2 litre su
Spor yok
Garip bir takımız vesselam niçin tartışmalar oluyor, olur da tatlıya bağlanır, bu boyutta olmasına ne gerek var anlamadım.
sabah 08.30
7 top peynir
10 zeytin
çift sarılı yumurtadan chialı omlet
domates acur
5 ceviz
ara 13.00
1 bardak kefir
2 tk keten tohumu
10 çiğ fındık
10 çiğ kaju fıstığı
akşam 19.15
etli kuru fasulye
salata
az lahana turşusu
25 kiraz
20.10
1 servis kaşığı pilav
3 yk ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt su
şimdi 1 maden suyu içiyorum
20+20 toplam 40 dk yürüyüş
Kızlar bende yazayım
Yarım kase mercimek çorbası
2yk pilav
3yk tavuk sote
2bardak kola
Avuç içi pide
Salata
Ama sen dur tatillerde sporu hiç aksatmam bayram sonrası görüşücüz senle
Ayy anne üzülmesin yaa kıyamamKızlar anneme geldim ama annemin morali baya bı bozuktu diyetteyiz dedim ağlamaya başladı
Begenmiosunz artık diye eskisi gibi olsun istiyorum ev dedi bende tamam dedim kendi koycakmis yemekleri tabagima
Nedeni belli annemin böyle yapısının esimde anlayışla karşıladı artık ne kadar koyarsa yicem
Bugün 30 dk çarşıda yürüdük ama. :) Bu güzel bisi
Kola fena kola ney kolaKızlar bende yazayım
Yarım kase mercimek çorbası
2yk pilav
3yk tavuk sote
2bardak kola
Avuç içi pide
Salata
Evet ya o fena oldu ama yarın ev temizlicem eritirim
Ayy anne üzülmesin yaa kıyamam
Kola fena kola ney kola
Valla canım ben salonun ortasına koymuştum TV karşında isim bitince kenara alıyordum çok işe yarıyor en üşengeç anında bı on dk yürüyün desem o üstüne çıkınca bı saat oluyor ama benim bantta vücut alıştı eliptige geçeceğim sattım bandı eliptik tek çok iyi tüm vücut calisBende çok yürüyus bandı istiyorum ama imkansız :/ keşke evde bı aletim olsa :/
İyi akşamlar kızlar bir misafirliğe daha alnımın akıyla bitirdim şükür :)
Koşu bandım gitti hala eliptige karar veremedim var mı önerisi olan
Valla canım ben salonun ortasına koymuştum TV karşında isim bitince kenara alıyordum çok işe yarıyor en üşengeç anında bı on dk yürüyün desem o üstüne çıkınca bı saat oluyor ama benim bantta vücut alıştı eliptige geçeceğim sattım bandı eliptik tek çok iyi tüm vücut calis
Bende çok yürüyus bandı istiyorum ama imkansız :/ keşke evde bı aletim olsa :/
Valla canım ben salonun ortasına koymuştum TV karşında isim bitince kenara alıyordum çok işe yarıyor en üşengeç anında bı on dk yürüyün desem o üstüne çıkınca bı saat oluyor ama benim bantta vücut alıştı eliptige geçeceğim sattım bandı eliptik tek çok iyi tüm vücut calis
eliptik hiç kullanmadım baharİyi akşamlar kızlar bir misafirliğe daha alnımın akıyla bitirdim şükür :)
Koşu bandım gitti hala eliptige karar veremedim var mı önerisi olan
canım leslie de yapabilirsin alet şart değil bence ikon yoksa başka fırsatlar aramak lazımBende çok yürüyus bandı istiyorum ama imkansız :/ keşke evde bı aletim olsa :/
İyi geceler kızlar biz hala yoldayiz eve varamadik hayırlısı ile bir varsaydik yorgunluktan oldum desem yeri var
En güzelini yapiyorsu valla çocukla 3 saatte olsa araba yolcuğu zor oluyorValla ben evden çıkmıyorum en iyisi :))
En güzelini yapiyorsu valla çocukla 3 saatte olsa araba yolcuğu zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?