- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.561
Koyarsın canım yeter ki isteyelim insan isteyince yapamayacağı şey yokaskrhpozitif valla dogru soluyorsun canım inşallah düzene koymak lazım :/
İyi geceler kızlar
Uzun soluklu sessizliğimi bozuyorum
Buradan koptukça kendimden de kopuyorum alnımın akıyla öezun olana kadar aktif olacağım artık söz verdim kendime size
Yeni gelenler hoşgeldiniz tanışırız hepinizle
Şeydacım en güzel anları şimdilerde kuzularının kokusunu doya doya çek içine evin kokusu bile değişiyor bebekle birlikte burnumda tüttü şimdi yaaabenim minik prensesler biraz büyüsün anca öyle daha o günler çok var
hoşgeldin tatlim bir daha kaybolmak yokİyi geceler kızlar
Uzun soluklu sessizliğimi bozuyorum
Buradan koptukça kendimden de kopuyorum alnımın akıyla öezun olana kadar aktif olacağım artık söz verdim kendime size
Yeni gelenler hoşgeldiniz tanışırız hepinizle
Öyle tatlım buyusunlerse gider prensesler gezmelerebenim minik prensesler biraz büyüsün anca öyle daha o günler çok var
Evet canım ya inşallah takım arkadaşlarının desteği çok etkiliymiş meğersemBurdan kopmadan şu kiloları verip kurtulcaz zayıf hatunlar olcaz hep berabeeeer
Sen beni çok motive ediyordun merve çok etkileniyordum senden aynı performansı bekliyorum tekrardanhoşgeldin tatlim bir daha kaybolmak yokayrılınca olmuyor buralardan bak bana dönemiyorum gerçi haftaya ne olursa olsun donucem listeye
Donucem kuzum tekrardan sahalara çok boş biraktim çok bosladim ama yok artıkSen beni çok motive ediyordun merve çok etkileniyordum senden aynı performansı bekliyorum tekrardan
Öyle tatlım buyusunlerse gider prensesler gezmelere
Evet canım ya inşallah takım arkadaşlarının desteği çok etkiliymiş meğersem
Şeydacım en güzel anları şimdilerde kuzularının kokusunu doya doya çek içine evin kokusu bile değişiyor bebekle birlikte burnumda tüttü şimdi yaaa
Zaten buranın sihrini anlayan bırakamıyorki Kürkçü dükkanı mübarek :)Kesinlikle öyle bak bana hemen buraya geldim inanıyorum çünkü buraya buranın desteği bambaşka
Zaten buranın sihrini anlayan bırakamıyorki Kürkçü dükkanı mübarek :)
Hoşgeldin tuba bu yolda başarılar diliyorum sanada hedefine ulaşman dileğiyleaskrhpozitif haklisin canim maddi manevi çöküşler zorluyor İnsanı ama toparlicam inşallah
Hosbuldum canım sende tekrar hosgeldin İnsallah canımHoşgeldin tuba bu yolda başarılar diliyorum sanada hedefine ulaşman dileğiyle
askrhpozitif haklisin canim maddi manevi çöküşler zorluyor İnsanı ama toparlicam inşallah
ben inanıyorum sana hep birlikte üstesinden gelecegiz kilolarinaskrhpozitif haklisin canim maddi manevi çöküşler zorluyor İnsanı ama toparlicam inşallah
yansın yağlar kolay gelsinKızlar jilian yapıp sahur hazırlıklarına başlıyacam öpğldünüz yarın görüşürüz geceniz hayırda kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?