- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.581
Kızlar jilian yapıp sahur hazırlıklarına başlıyacam öpğldünüz yarın görüşürüz geceniz hayırda kalsın
Allah kolaylık versin canım inşallah@seydan94 cok uzuldm cnm aynen bi şekilde toparlanmak lazim
Ama cok zor durumlardaYM bende
Geçmicek ama alisicaz bu surecteyiz su anda kendim ve kendi ailem olarak
Bi yandan esimin ailesi vs çok zor ya çok Rabbim yardımcımız olsun
askrhpozitif saol canınmmmmmmmmmm inşallah
@seydan94 cok uzuldm cnm aynen bi şekilde toparlanmak lazim
Ama cok zor durumlardaYM bende
Geçmicek ama alisicaz bu surecteyiz su anda kendim ve kendi ailem olarak
Bi yandan esimin ailesi vs çok zor ya çok Rabbim yardımcımız olsun
askrhpozitif saol canınmmmmmmmmmm inşallah
Ben komşuna sordum yapmıyor dedi sonra kiracı değişti onada sordum oda duymuyoruz dedi ama bazıları şikayet ediyormuş ses var diye tabiCanım yürüyüş bandı daha çok ses yapıyor diye biliyorum eliptiklerin bazıları az sesli tabi oturduğun yere göre de değişir ama bi bak derim eliptik daha iyi sanki bence benim bir eliptiğim vardı sonradan almadım onu kendi evime geçince abimlere verdim kullanmıyorum diye
canım şimdilik birşey alana kadar 5k leslie yap sonra jillian yaparsınBenim öyle bı şansım yok maalesef ya ama umarım iyi bı eliptik alırsın canım
İnannki spor yapmak benm yaşadığım muhitte çok zor :/ artık bisiler olcak bayram gecsinde
Hadi gelmiş gitmiş olsun yoruldunuzİyi geceler kızlar biz hala yoldayiz eve varamadik hayırlısı ile bir varsaydik yorgunluktan oldum desem yeri var
Kızlar biraz büyüsün dildir dildir gezersinizValla ben evden çıkmıyorum en iyisi :))
oo Yasemin hoşgeldin dökülüyoruz tek tek takımaİyi geceler kızlar
Uzun soluklu sessizliğimi bozuyorum
Buradan koptukça kendimden de kopuyorum alnımın akıyla öezun olana kadar aktif olacağım artık söz verdim kendime size
Yeni gelenler hoşgeldiniz tanışırız hepinizle
Ayy valla miss gibi rabbim hasretini çeken her Yüreğe nasip etsinŞeydacım en güzel anları şimdilerde kuzularının kokusunu doya doya çek içine evin kokusu bile değişiyor bebekle birlikte burnumda tüttü şimdi yaaa
maşallah maşallahKızlar jilian yapıp sahur hazırlıklarına başlıyacam öpğldünüz yarın görüşürüz geceniz hayırda kalsın
Sorma a valla hava değişimi oldu bize hayırlısı olsun inşallahBen komşuna sordum yapmıyor dedi sonra kiracı değişti onada sordum oda duymuyoruz dedi ama bazıları şikayet ediyormuş ses var diye tabi
Eliptik manyetik alacağım o daha sessiz
canım şimdilik birşey alana kadar 5k leslie yap sonra jillian yaparsın
Hadi gelmiş gitmiş olsun yoruldunuz
Kızlar biraz büyüsün dildir dildir gezersiniz
oo Yasemin hoşgeldin dökülüyoruz tek tek takıma
Ayy valla miss gibi rabbim hasretini çeken her Yüreğe nasip etsin
maşallah maşallah
Afiyet olsun canım kaçamaklari minimuma indirmek önemli olan ve yapılan kaçamağı telafi etmek vicdabimiz rahat olabilecek şekilde yediğin şeyler vicdanını rAynen canımNorth River öyle yapıcam
Eki Görüntüle 2008998
Kola kaçamağına iki haslanmis yumurta :)
Kaciricam dedim ama iftarda kola dışında kaçamak olmadi artık bünyede alisti tabi :))
Bu hafif olmuş dimi sahur yaniAfiyet olsun canım kaçamaklari minimuma indirmek önemli olan ve yapılan kaçamağı telafi etmek vicdabimiz rahat olabilecek şekilde yediğin şeyler vicdanını r
Aynen canımNorth River öyle yapıcam
Eki Görüntüle 2008998
Kola kaçamağına iki haslanmis yumurta :)
Kaciricam dedim ama iftarda kola dışında kaçamak olmadi artık bünyede alisti tabi :))
Afiyet olsun kızlarr
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah tartı yarın geldi catti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?