- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.601
afiyet olsun canım
Uykuya ihtiyacın varmış demekki ponicim9.30da uyuyakalınır mıleptinin dibine vurdm
günaydın canımGünaydın hatunlaar
GünaydınGünaydın herkese
Tamamen mı ayrılıyorsun 13. Takımdan mı devam ediyorsun ikisi çok farklıKızlar ben takımdan ayrıldım. Kilo verme sürecinizde başarılar.
Alırız canım herkes hakkını verirseİnşallah güzel sonuçlar alırız tartıdan
Maşallah poni yemeğin üstüne mı uyudun kız9.30da uyuyakalınır mıleptinin dibine vurdm
Günaydın hatunlaar
Günaydın herkese
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah tartı yarın geldi catti
günaydın tartı yüzünüzü güldürsünİnşallah güzel sonuçlar alırız tartıdan
amin tatlım inşallahMaşallah poni yemeğin üstüne mı uyudun kız
günaydın tartı yüzünüzü güldürsün
Kızlar dünden beri manyak gibi yatak arıyorum 3yas üstü için orta sertlikte yatak öneriyorlar al yay sistemi ve binek yay sistemi var bellonada birde Alfemoda paket yay sistemi var paket ve bonel arası kaldım hiç fikriniz var mı ya valla o kadar araştırdım ki bugün gidip yatak satabilirim
Aynı dert bizdede var şimdilik sert sungerde yaptırıyorum ama su taşınma işi bitsin bakicam bendeKızlar dünden beri manyak gibi yatak arıyorum 3yas üstü için orta sertlikte yatak öneriyorlar al yay sistemi ve binek yay sistemi var bellonada birde Alfemoda paket yay sistemi var paket ve bonel arası kaldım hiç fikriniz var mı ya valla o kadar araştırdım ki bugün gidip yatak satabilirim
Evet 13.tk dan devam edeceğim.afiyet olsun canım
Uykuya ihtiyacın varmış demekki ponicim
günaydın canım
Günaydın
Tamamen mı ayrılıyorsun 13. Takımdan mı devam ediyorsun ikisi çok farklı
Canım keşke bir fikrim olsa ama maalesef Yok ah bu çocuklar sayede herşeyin uzmanı oluyoruz zaten
sormayın valla bı dönemde ne hali aradım bulamadım buldum dedim siparişim gelmedi halı hala beklemede pepeli istiyoruz şimdide Pepe düşkünlüğünü var pepeyle sayı sayıyor bana gelince tinlamiyorAynı dert bizdede var şimdilik sert sungerde yaptırıyorum ama su taşınma işi bitsin bakicam bende
sormayın valla bı dönemde ne hali aradım bulamadım buldum dedim siparişim gelmedi halı hala beklemede pepeli istiyoruz şimdide Pepe düşkünlüğünü var pepeyle sayı sayıyor bana gelince tinlamiyor
Merve iki yaş sonrası yari ortopedikmis onsekiz yasa kadar yada 80kgya kadar kilo yada yaş baz aliniyormus
Sen biliyormusun lakin ben uzerime düşeni yapayım kendi isteği ile ayrılan üye 6ay yarisamaz 13takima transfer söz konusu ise bunu bekirtmeli cuma günü bildirimini burada yapıp yanına transfer yazılmai ve ayrıca başka kimler gectiEvet 13.tk dan devam edeceğim.
Kurallar nasılsa o şekilde olacak tabiki ben de biliyorum. Haber vermek istedim sadece.
Cuma sabah bildirimimi buraya yapıcam zaten onu biliyorum.Sen biliyormusun lakin ben uzerime düşeni yapayım kendi isteği ile ayrılan üye 6ay yarisamaz 13takima transfer söz konusu ise bunu bekirtmeli cuma günü bildirimini burada yapıp yanına transfer yazılmai ve ayrıca başka kimler gecti
Hay hay tabi kideBen de 13.takımdan devam edeceğim..hepinize başarılar dilerim..
valla şimdi daha eğitici tabi ama bir o kadarda tehlikeli YouTube mesela çizgi film karakterleri saçma sapan hareketler yapıyor kontrolsuz verilmemeliAh kıyamam ya çok tatlı ama maşallah
O pepeye bütün çocuklar düşkün :))
Bizim zamanımızdaki çizgi filmler farklıydı ya ne kadar değişmiş valla
valla şimdi daha eğitici tabi ama bir o kadarda tehlikeli YouTube mesela çizgi film karakterleri saçma sapan hareketler yapıyor kontrolsuz verilmemeli
Biz pepeyle tekrar izle yapıp kapatıyoruz bol bol diyarı çıkarmaya uğraşıyorum puzzle yapıyor meslekleri öğreniyoruz vs annem benle bu kadar ilgilendi dahi olurdum
27 ayligiz artık bahar almak lazım Jim bak bilmiyordum bunusormayın valla bı dönemde ne hali aradım bulamadım buldum dedim siparişim gelmedi halı hala beklemede pepeli istiyoruz şimdide Pepe düşkünlüğünü var pepeyle sayı sayıyor bana gelince tinlamiyor
Merve iki yaş sonrası yari ortopedikmis onsekiz yasa kadar yada 80kgya kadar kilo yada yaş baz aliniyormus
maşallah paşayavalla şimdi daha eğitici tabi ama bir o kadarda tehlikeli YouTube mesela çizgi film karakterleri saçma sapan hareketler yapıyor kontrolsuz verilmemeli
Biz pepeyle tekrar izle yapıp kapatıyoruz bol bol diyarı çıkarmaya uğraşıyorum puzzle yapıyor meslekleri öğreniyoruz vs annem benle bu kadar ilgilendi dahi olurdum
Yeni nesil bıraksan TV tabletle yaşayacak ama kuzeyde hareketli çok bağlı kalmıyor Allah'tanHahaha biz de o dönemlere gelemedik o kadar detaylı bilmiyorum ama bana benzerlerse tv sevmezler ben 5 dk dan sonra sıkılıyormuşum tv den
Tamam o zaman benim geçen hafta listedeki kilom 67,7 olacaktı ..şu şekilde başlangıç 70 galiba bu 4. Hafta olabilir ..Hay hay tabi kide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?