Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

9.30da uyuyakalınır mı leptinin dibine vurdm
Uykuya ihtiyacın varmış demekki ponicim
Günaydın hatunlaar
günaydın canım

Günaydın herkese
Günaydın
Kızlar ben takımdan ayrıldım. Kilo verme sürecinizde başarılar.
Tamamen mı ayrılıyorsun 13. Takımdan mı devam ediyorsun ikisi çok farklı

9.30da uyuyakalınır mı leptinin dibine vurdm
Maşallah poni yemeğin üstüne mı uyudun kız
Günaydın hatunlaar

Günaydın herkese

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah tartı yarın geldi catti

İnşallah güzel sonuçlar alırız tartıdan
günaydın tartı yüzünüzü güldürsün

Kızlar dünden beri manyak gibi yatak arıyorum 3yas üstü için orta sertlikte yatak öneriyorlar al yay sistemi ve binek yay sistemi var bellonada birde Alfemoda paket yay sistemi var paket ve bonel arası kaldım hiç fikriniz var mı ya valla o kadar araştırdım ki bugün gidip yatak satabilirim

Canım keşke bir fikrim olsa ama maalesef Yok ah bu çocuklar sayede herşeyin uzmanı oluyoruz zaten

Aynı dert bizdede var şimdilik sert sungerde yaptırıyorum ama su taşınma işi bitsin bakicam bende

afiyet olsun canım

Uykuya ihtiyacın varmış demekki ponicim
günaydın canım

Günaydın
Tamamen mı ayrılıyorsun 13. Takımdan mı devam ediyorsun ikisi çok farklı
Evet 13.tk dan devam edeceğim.
Kurallar nasılsa o şekilde olacak tabiki ben de biliyorum. Haber vermek istedim sadece.

Canım keşke bir fikrim olsa ama maalesef Yok ah bu çocuklar sayede herşeyin uzmanı oluyoruz zaten

Aynı dert bizdede var şimdilik sert sungerde yaptırıyorum ama su taşınma işi bitsin bakicam bende
sormayın valla bı dönemde ne hali aradım bulamadım buldum dedim siparişim gelmedi halı hala beklemede pepeli istiyoruz şimdide Pepe düşkünlüğünü var pepeyle sayı sayıyor bana gelince tinlamiyor
Merve iki yaş sonrası yari ortopedikmis onsekiz yasa kadar yada 80kgya kadar kilo yada yaş baz aliniyormus

Ah kıyamam ya çok tatlı ama maşallah
O pepeye bütün çocuklar düşkün :))
Bizim zamanımızdaki çizgi filmler farklıydı ya ne kadar değişmiş valla

Evet 13.tk dan devam edeceğim.
Kurallar nasılsa o şekilde olacak tabiki ben de biliyorum. Haber vermek istedim sadece.
Sen biliyormusun lakin ben uzerime düşeni yapayım kendi isteği ile ayrılan üye 6ay yarisamaz 13takima transfer söz konusu ise bunu bekirtmeli cuma günü bildirimini burada yapıp yanına transfer yazılmai ve ayrıca başka kimler gecti

Cuma sabah bildirimimi buraya yapıcam zaten onu biliyorum.
Hangileri arkadaşlar geçtiyse size bildirirler bugün zaten.

Ah kıyamam ya çok tatlı ama maşallah
O pepeye bütün çocuklar düşkün :))
Bizim zamanımızdaki çizgi filmler farklıydı ya ne kadar değişmiş valla
valla şimdi daha eğitici tabi ama bir o kadarda tehlikeli YouTube mesela çizgi film karakterleri saçma sapan hareketler yapıyor kontrolsuz verilmemeli
Biz pepeyle tekrar izle yapıp kapatıyoruz bol bol diyarı çıkarmaya uğraşıyorum puzzle yapıyor meslekleri öğreniyoruz vs annem benle bu kadar ilgilendi dahi olurdum

Fermanlar verildi
Perdeler gerildi
Halılar serildi
Dediler kral bugün görünecek
Dediler gören herkes sevinecek

Haberler salındı
Tedbirler alındı
Davullar çalındı
Dediler kral bugün görünecek
Dediler gören herkes sevinecek

Anne bak Kral Çıplak...

Kral Çıplak göründü
Saray dehşete büründü
Ağlar gibi gülündü
Dediler kral meğer çıplakmış
Dediler tören değil tuzakmış

Hikaye tutmadı
Ahali yutmadı
Çocuklar kutlandı
Dediler kral meğer çıplakmış
Dediler tören değil tuzakmış

Anne bak Kral Çıplak...

Sabahtan beri dilime dolandı

Hahaha biz de o dönemlere gelemedik o kadar detaylı bilmiyorum ama bana benzerlerse tv sevmezler ben 5 dk dan sonra sıkılıyormuşum tv den

27 ayligiz artık bahar almak lazım Jim bak bilmiyordum bunu
maşallah paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…