Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler elimden geleni yapmaya çalışacağım umarım bende yararlı olabilirim kendime ve diğer arkadaşlara da kuralları okudum anladım ve sizinle devam etmek istiyorum

kızlar benim derdim,işim ramazanda ne yapcam? oldu.hepimiz gibi ben de çok zor kilo verebiliyorum.mübareği almak çok kolay olmuştu halbuki:))az önce internette dolaşırken bi site buldum.beslenme ve diyet.org yazınca google da çıkıyor.diyetisyen aysen arıcan'ı tıklayın.sayfanın sol altına doğru 30 günlük ramazan menüleri bölümü var.ayrıca sitede diyet yemek tarifleri var.ben güllacı çok severim.diyet güllaç tarifi de var.hem de sadece 100 kalori

Ay koptum gece gece Hahahah, dukan diyeti topicinde bir kız bana şey demiş "Başka arkadaşlara kötü örnek oluyorsun, yanlış yoldasın". Neden böyle demiş biliyor musunuz? Gün içinde sürekli et yemediğim, daha açık söylersek DANA GİBİ YEMEK YEMEDİĞİM İÇİN. Ve ben bunda aşırı bir kıskançlık görüyorum hiç kusura bakmasın:) Kötü örnek değil, tam tersine çok iyi bir örnek çıkar benden. Neden bu kızlar kıskanç oluyor. İlginççççç ve gereksiz.

Protein almıyormuşum, komik.

kız seni geçemedikleri için öyle söylüyodur o

valla aynada şööööle bi baktım da...bu resmi yayınlarsam 9. takım topiğini kapatırlar bence

Son düzenleme:
mutedeyyin,daha önce yapmışmıydın 5 günde 5 kilo diyetini,ne kadar verdin,bende yapmak istiyorum ama ramazan geliyor artık bayram sonrasına kaldı.
selam kızlar ben geldimmm
bugün tartıda inişlerdeyim...emzirdiğim için oruç tutamıycam bu yıl ve ramazanı iyi değerlendirip en 5 kilo vermeyi hedefliyorum inşaallah.
son 3 yıldır bende ramazanda oruç tutmuyordum,ikisinde hamile ydim birinde emziriyordum,çok zor gelecek valla bu sene inş bende veririm bakalım.
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım dukan diyetin de 1 haftam bitti herşey iyi gidiyor
hoşgeldin
Twistter ıyı cnm hatta super ama mekık aletı sırtımı acıtıyor.Mınder koyup denıcem ama ıyı gıdıo
bu twisterin markası ne cnm,bende almkaisityorum da şöyle ucuz bişey ama
teşekkürler bilgi için.
gün içinde bazen aktif olmayabilirim,malum 2 kuzum var,ama her gün okur rapor veririm valla,bu da sayılır mı bilmem
Evet feyste paylaşıyorum sürekli 8 arkadaşım da sayemde dukana başladı
çok merak ediyorum şu dukan amcayı ya,neyse öğreniriz arık senden
yok yok bişey olmazz
maşallah süpersin

sağol cnm bi bakalım benimde derdim o valla

25.07.2011 günkü menüm

ara:yarım yağlı sütle mısır gevreği

sabah:yarım bardak çay,1 dilim ekmek,az yağda pişmiş yumurta,1 çatal reçel

öğle:2 haşlanmış yumurta

akşam bişey yemedim

toplamda 3 lt su ve 3 kupa ayran içtim,yarım çay bardağı süt,1 de form çayı.

bugün eşim evdeydi o yüzden pek giremedim topiğe,temizlik yaptım zaten yorgunluktan ölüyorum.camları sildim,perdeleri yıkadım eşim astı,toz aldım anca tüm günümü alıd valla,2 kuzuyla,şimdi duşumu aldım yatıcam birazdan inş.bugünkü menüm çok saçam oldu yine ,fazla yumurta yemişim ama neyse çok tok tutuyor beni,akşam da canım bişey istemediği için yemedim.Benden böyle sabah görüşmek üzere:79:

uyanın uykucularrrrrr:89::89::89:
kızlar twister hakkında yorumlarınızı bekliyorum,özellikle kullananlardan bir sitede 9 tl ye buldum almak istiyorum bakalım,ama işe yarıyorsa alıcam.

günaydıınnn takım arkadaşlarım,

bende son bikaç gündür regl dönemime daha 10 gün olmasına rağmen sanki heran olcakmışım gibi adet sancıları var. nedir bu anlayamadım yaa, sıcaklardanmı acaba diyorum hormonlar dengeleri mi şaştı, yada yağlar mı eriyo ::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…