- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.361
tamam canım murscüm benim elimden geleni yaparım teşekkür ederim canım arkadaşım
neyse kızlar ben kaçar... akşam yine gelirim... ders vakti...
Sevgili mursh cum bahsetmiş ama ben kısaca anlatayım uzracık;
Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Anlaştık cnm ne demek mtedeyyinde genel kuralların oldugu bı yazı yazmıs 1 2 sayfa once onuda oku ıstersen :)
Hadi bakalım mars mars ders basına
tamamdır murshcum benim ama benim şimdi kaçmam lazım yarın görüşürüz
Grş cnm bende cıkıyorum zaten eve gıdım annem kızartma yapmıs cagırıyo yememek guc olacak :)
kız nisbet yapar gibi ikide bir foto koymasana gıcık
Yaaa varya lola acayıp ınceldın yaaa :) Yemın ederım ben obur fotoları gormıcem ınanmam haa bukadarmı fark eder cokta sugar bı gobegın varmıs be :)
lola bak beni gaza getirip bu göbekle fotoğrafımı koyduracaksın siteye
Ay koptum gece geceHahahah, dukan diyeti topicinde bir kız bana şey demiş "Başka arkadaşlara kötü örnek oluyorsun, yanlış yoldasın". Neden böyle demiş biliyor musunuz? Gün içinde sürekli et yemediğim, daha açık söylersek DANA GİBİ YEMEK YEMEDİĞİM İÇİN. Ve ben bunda aşırı bir kıskançlık görüyorum hiç kusura bakmasın:) Kötü örnek değil, tam tersine çok iyi bir örnek çıkar benden. Neden bu kızlar kıskanç oluyor. İlginççççç ve gereksiz.
Protein almıyormuşum, komik.
mutedeyyin,daha önce yapmışmıydın 5 günde 5 kilo diyetini,ne kadar verdin,bende yapmak istiyorum ama ramazan geliyor artık bayram sonrasına kaldı.inş. canım.. bende yine 5 günde 5 kg diyetine başladım.. asla agır kaçamaklar yapmayacagım...ama canım acayip dondurma istiyor... kendimle mücadele ediyorum şu an
mursh, aletlerini kullandın mı hiç? ben bugün 1.5 saat leslie yapmayı düşünüyorum... sauna eşofmanı giycem.. kardeşimde kemeri getirsin, bi randıman alayım şöyle
son 3 yıldır bende ramazanda oruç tutmuyordum,ikisinde hamile ydim birinde emziriyordum,çok zor gelecek valla bu sene inş bende veririm bakalım.selam kızlar ben geldimmm
bugün tartıda inişlerdeyim...emzirdiğim için oruç tutamıycam bu yıl ve ramazanı iyi değerlendirip en 5 kilo vermeyi hedefliyorum inşaallah.
hoşgeldinarkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım dukan diyetin de 1 haftam bitti herşey iyi gidiyor
bu twisterin markası ne cnm,bende almkaisityorum da şöyle ucuz bişey amaTwistter ıyı cnm hatta super ama mekık aletı sırtımı acıtıyor.Mınder koyup denıcem ama ıyı gıdıo
teşekkürler bilgi için.Sevgili mursh cum bahsetmiş ama ben kısaca anlatayım uzracık;
Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
çok merak ediyorum şu dukan amcayı ya,neyse öğreniriz arık sendenEvet feyste paylaşıyorum sürekli8 arkadaşım da sayemde dukana başladı
yok yok bişey olmazzBu arada bugün kebapçıya gittik annemleBen ADANA KEBAP yedim hahahah korkmayın hemen!
Yağsız yaptırdım + yanında sadece acılı salata vardı. Pide falan hiç yemedim, pilav falan da yemedim. Sadece yanında yarım içli köfte yedim:)
Umarım yine de kilo almam, annem almazsın diyo ama grücez
Bu arada ben eskiden eski tartımla tartılıyordum. Dolayısıyla 69 kiloykenki eski kiloma kavuştum çünkü eski tartımda 69 kg çıktım
maşallah süpersinKızlar göbek kısmımdaki incelme nasıl79.1'den itibaren tam 13 cm inceldi bel kısmım. Keşke 79 kiloykenki fotoğrafımı da çekseydim Aradaki fark asıl öyle açığa çıkardı.. Ama şükrediyorum, göbek falan kalmadı :)
Eki Görüntüle 229978
kızlar benim derdim,işim ramazanda ne yapcam? oldu.hepimiz gibi ben de çok zor kilo verebiliyorum.mübareği almak çok kolay olmuştu halbuki:))az önce internette dolaşırken bi site buldum.beslenme ve diyet.org yazınca google da çıkıyor.diyetisyen aysen arıcan'ı tıklayın.sayfanın sol altına doğru 30 günlük ramazan menüleri bölümü var.ayrıca sitede diyet yemek tarifleri var.ben güllacı çok severim.diyet güllaç tarifi de var.hem de sadece 100 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?