Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar günaydınlar ben zayıflama işine 13. takımda devam edeceğim orası benim için çok farklı çünkü ilk burayla tanışmam o takımla olmuştu açılınca hemen dönme kararı aldım hepinizi çok seviyorum inş. hemen kilo verip mezun olursunuz. listeye dönme işi için uğrayacağım arada uğrayıp selam veririm

Hahaha biz de o dönemlere gelemedik o kadar detaylı bilmiyorum ama bana benzerlerse tv sevmezler ben 5 dk dan sonra sıkılıyormuşum tv den
Ay ne güzel
Tamam o zaman benim geçen hafta listedeki kilom 67,7 olacaktı ..şu şekilde başlangıç 70 galiba bu 4. Hafta olabilir ..
Güncel kiloyu da bu haftaki ben tartıldığımda yazarım yine
Senin burayla hiçbir şekilde baglantin yok listeye girmemiştin 13. Takımda tekrar yeni üye olarak islem göreceksin 3. Hafta sonunda kaptanin alirsa listeden devam edersin cuma günü kendi takımına bildirim yapacaksın
burcu izinde oldugun için Burda listeye girmeyeceksin diğer istediğin takımdan başlayabilirsib kaptanıniz biliyordur zaten

askrhpozitif ben @tubadem41 le aynı gün başlamıştım ..o geçen hafta listeye girdi ..istersen sorabilirsin de..ben 2 kere yazdım hatta unutulmuşum diye ama sen yoğunluktan farketmemiş olabilirsin..benim bu hafta 4.haftam oluyor l

ben seni anlıyorum da sen beni anlamıyorsun geçen hafta liste paylaşılmadugi icin tubada sende listeye girmedin Tuba bu hafta listede olacak 13. Takımda ise tekrar yeni üye gibi işlem göreceksin 3. Cumadan kaptanın listeye alacak

mrb arkadaşlar bugün netim iyi bende hemen sizlere selam vermek istedim. nasılsınız nasıl gidiyor moraller. ben bugün hastaneye gittim diyetisyen tahlil istemişti yeni geldim. buarada tartıldım 92.600 geldim yani 95 ile geçen hafta başlamıştım 2400 gitmiş sanırım ödemim vardı. hızlı gitti yoksa haftada 1 kilo filan giderdibenim daha birhafta olmadı cumartesi olucak kısmetse. aslında listeye de birebir uymadım . şöyleki: mesela bir dilim ekmeği çıkardım yerine yarım avuç fındık veya badem veya beyaz leblebi koydum , meyveyi çok sevmiyorum onun yerine kuru meyvelerden yedim azar azar. kaçamak pek olmadı ama çok canım çekti 1 top dondurma yedim 1 dilim güllaç yedim bunlar farklı günlerde oldu yerine ara öğün yemedim. ilaveten dondurma ve güllaç yediğimde öğün yemeğinde ekmeği yemedim. suyu bol içtim bu şekilde 2.400 gitmiş bakalım diyetisyen ne diyecek .

Bana kendisi bu sekilde soledi canim

Merve, kızcağız sana düzgün kibar bir dille ifade etmiş kendini. Ama senin ilk yazdığın cümle kaba olmuş bana kalırsa.
İlk girdiğim günler de benim çok üzerime gelenleriniz oldu, gereksiz yere motive edeceğinize şevkimi kırmaya çalıştınız.
Bir grup olmuşsunuz ve aranıza yenileri almayı istemiyorsunuz. Ancak ki size tamam haklısın diyenler olursa onları kabullendiniz, 3 aydır bunları gördüm. Hiçbir zaman, beni baştan beri dışlayan, burda herkesin ortasında rencide eden, şevkimi kırmaya çalışan ve beni takımdan kovmasına rağmen inadına gitmediğim hatta kendi gidip uzun zaman gelemeyen @nanekekik in mesajlarını unutmayacağım, tabi ilk zamanlar nasılsa giderim diye düşünüp üzerime gelen diğer arkadaşlarınkileri de.
İkinci olarak da gayet iyi niyetle yaklaşmış olduğum halde gene burda nasılsa internet ortamında kimse bana bir şey yapamaz, istediğimi söylerim zihniyeti ile esip gürleyen arkadaşlardan, beni gene gereksiz yere kıran @seydan94 ün mesajını da. Üzerilerinden çok zaman geçti ama gönlüm sizlere kırgındır, bilesiniz. Mesajlarınıza, menü yorumlarınıza bile cevap vermedim hiç. Okumadım bile.
Burda hep dobra dürüst konuştum ama kimseyi de kırmadım, kötü niyetim olmadı. Kk da geçmişim çok uzun değil ama normal hayatta nasılsam burda da öyle oldum.
Başka bir durumsa şu, birçok kez kilo alıp vermiş olmak bizim sıkıntımız. Bunu bildiğiniz için de diyet yapmakla ilgili çok şey öğrenmişiz. Fakat bazı arkadaşların menü yorumları çok anlamsızdı. 1 kaşık pilav yedi diye, aaa olmaz, filan gibi laflar hiç doğru değil, bilimsellikten de uzak. Sadece eleştirmek için ezbere dayalı yorum yapıldığı oldu. Bazısı kendini diyetisyen veya doktor sanıyor. Ama zamanla gülüp geçtim. Burda amaç kilo verirken birbirimize yardımcı olmak güç kuvvet vermek olmalıydı.
Ben bayaa bir kilo verince de şaşırdınız , bu sefer kiminiz özür bile diledi...Kilo alıp da tartıda artı çıkan üye eğer eskilerdense kimse kırıcı bir eleştiri yapmadı ama bana yapılanlar gibi.
Merve kaptan olarak takımı düştüğü sessizlikten çıkartamadın, hatta takımla hiç ilgilenmediğin oldu, bunu geçen hafta da hepimiz yaşadık. Olur böyle şeyler insanlık hali dedik ama hepimiz üzüldük ki ben geçen hafta tam 2 kilo vermiştim, bu takım için iyi bir şeydi. Kaptanlığı layıkıyla yapamadığına inanıyorum. Aynı şekilde kaptan yardımcılarının da takıma uzun zaman uğramadıkları oldu. Ama bizlere yani hep takıma uğrayanlara da geçici süreliğine bile görev dağılımı verilmedi. Bazı günler monolog halinde devam ettim. Bazı günler takım için şunları bunları yapalım filan diye öneride bulundum ama çoğu kişi önerilerime önem vermedi.....
Yazacak çok şey var, uzun yazdım, en azından @askrhpozitif buranın kaptanı olarak senin okumanı temenni ediyorum, bir cevap beklentim yok tabiki.
Yeni gelenlere bundan sonra iyi davranmanızı ve egolarınıza yenik düşmemenizi dilerim.
@berilceee nin açtırmış olduğu 13.takıma geçen arkadaşlarla birlikte yoluma orada devam edeceğim.
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu kadar şeyi içinde nasıl tuttun döne. Kabız eder adamı bunlar

Yazmışsın ya beni oraya ben hatırlayamadım bile ben o an isim mi bakıyordum sanıyorsun sen ben bebeğimi kaybettim 7 ay içimde taşıdım büyüttüm doğurdum baktım sevdim besledim gülümsedi sonra da ellerimden kayıp gitti sen yaşadın mı bunları ? Yaşamadın dimi beni de işte bu yüzden anlaman imkansız evladını kaybetmek ne demek sen bunu bilemezsin o yüzden bu konuda bi daha yorum yapmanı istemiyorum lütfen umarım anlatabilmişimdir.

a Done ne diyeyim sana lugatta kelime bulamıyorum bir insan içinde bu kadar çok şeyi biriktirip hahaha kiki anca bu kadar Yapilabilir varin gidin yolunuza

a Done ne diyeyim sana lugatta kelime bulamıyorum bir insan içinde bu kadar çok şeyi biriktirip hahaha kiki anca bu kadar Yapilabilir varin gidin yolunuza
Tam kendine göre bir cevap verdiğin için seni kutluyorum. Bazı şeylere de evet haklısın diyebilirdin ki çoğumuz biliyoruz burdakilerin doğruluğunu. Burdan bir de bana ikiyüzlü diyorsun yani. Neyse. Kötü laf sahibinindir. Biz eleştirince olay yaratın. Ama siz sürekli eleştirin.
Buranın ağası sizsiniz çünkü.
Neyse seninle ilişkim bitmiştir.

Merhaba kızlar
Geçen gün yaşanan Beril in banlanmasi olayı canımı çok sıktı neden mi?
Bazı resimleri benim için sana gelsın diyerek paylaşmisti bu resimleri ve yazilanlari hala kimseye kondurmak istemesemde aramızdan biri dini içerik paylaşıyor adı altında şikayet etmiş ben bunu vicdansızlık içten pazarlık olayini hainlik olarak görüyorum. Bir durum varsa yüzüne söylemeli uyarılmali gerekliyse. şikayet etmek nedir bu 9. Takimda hiç kimseye yakışmaz kim yaptıysa onun adına çok üzgünüm insan olmayı denesin. Zaten izindeydim geldim gittim samimi bir ortam bulamadigimdan içindi gidislerim eğer o enerjiyi yakalasaydim her zorlukta can atardim burası için. Velhasıl kendinize iyi bakin. İnsanları Sevin.

Sana kötü bir şey mi dedim ben küfür mü ettim veya acını anlamamazlıktan mı geldim?
Nereden biliyorsun sen venim sıkıntılarımı sadece dertlerimi veya çocuğumun sıkıntılarını yüz yıldır beni tanıyor musun
Sadece senin sıkıntın derdin mi var hayatta ne bu ego ya anlamadım gitti
Sadece senin acıların yok sadece senin çocuğun veya çocuğunla ilgili sıkıntın yok canım herkesin burdan başka bir hayatı var anlayamıyor musun bunu
Sen bana cevap yazma sakın ben anlatabildim mi asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…