- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.641
Kilo vermende başarılar bı kaşık pilava laf söylemi burda öğrendik ne yapalımMerve, kızcağız sana düzgün kibar bir dille ifade etmiş kendini. Ama senin ilk yazdığın cümle kaba olmuş bana kalırsa.
İlk girdiğim günler de benim çok üzerime gelenleriniz oldu, gereksiz yere motive edeceğinize şevkimi kırmaya çalıştınız.
Bir grup olmuşsunuz ve aranıza yenileri almayı istemiyorsunuz. Ancak ki size tamam haklısın diyenler olursa onları kabullendiniz, 3 aydır bunları gördüm. Hiçbir zaman, beni baştan beri dışlayan, burda herkesin ortasında rencide eden, şevkimi kırmaya çalışan ve beni takımdan kovmasına rağmen inadına gitmediğim hatta kendi gidip uzun zaman gelemeyen @nanekekik in mesajlarını unutmayacağım, tabi ilk zamanlar nasılsa giderim diye düşünüp üzerime gelen diğer arkadaşlarınkileri de.
İkinci olarak da gayet iyi niyetle yaklaşmış olduğum halde gene burda nasılsa internet ortamında kimse bana bir şey yapamaz, istediğimi söylerim zihniyeti ile esip gürleyen arkadaşlardan, beni gene gereksiz yere kıran @seydan94 ün mesajını da. Üzerilerinden çok zaman geçti ama gönlüm sizlere kırgındır, bilesiniz. Mesajlarınıza, menü yorumlarınıza bile cevap vermedim hiç. Okumadım bile.
Burda hep dobra dürüst konuştum ama kimseyi de kırmadım, kötü niyetim olmadı. Kk da geçmişim çok uzun değil ama normal hayatta nasılsam burda da öyle oldum.
Başka bir durumsa şu, birçok kez kilo alıp vermiş olmak bizim sıkıntımız. Bunu bildiğiniz için de diyet yapmakla ilgili çok şey öğrenmişiz. Fakat bazı arkadaşların menü yorumları çok anlamsızdı. 1 kaşık pilav yedi diye, aaa olmaz, filan gibi laflar hiç doğru değil, bilimsellikten de uzak. Sadece eleştirmek için ezbere dayalı yorum yapıldığı oldu. Bazısı kendini diyetisyen veya doktor sanıyor. Ama zamanla gülüp geçtim. Burda amaç kilo verirken birbirimize yardımcı olmak güç kuvvet vermek olmalıydı.
Ben bayaa bir kilo verince de şaşırdınız, bu sefer kiminiz özür bile diledi...Kilo alıp da tartıda artı çıkan üye eğer eskilerdense kimse kırıcı bir eleştiri yapmadı ama bana yapılanlar gibi.
Merve kaptan olarak takımı düştüğü sessizlikten çıkartamadın, hatta takımla hiç ilgilenmediğin oldu, bunu geçen hafta da hepimiz yaşadık. Olur böyle şeyler insanlık hali dedik ama hepimiz üzüldük ki ben geçen hafta tam 2 kilo vermiştim, bu takım için iyi bir şeydi. Kaptanlığı layıkıyla yapamadığına inanıyorum. Aynı şekilde kaptan yardımcılarının da takıma uzun zaman uğramadıkları oldu. Ama bizlere yani hep takıma uğrayanlara da geçici süreliğine bile görev dağılımı verilmedi. Bazı günler monolog halinde devam ettim. Bazı günler takım için şunları bunları yapalım filan diye öneride bulundum ama çoğu kişi önerilerime önem vermedi.....
Yazacak çok şey var, uzun yazdım, en azından @askrhpozitif buranın kaptanı olarak senin okumanı temenni ediyorum, bir cevap beklentim yok tabiki.
Yeni gelenlere bundan sonra iyi davranmanızı ve egolarınıza yenik düşmemenizi dilerim.
@berilceee nin açtırmış olduğu 13.takıma geçen arkadaşlarla birlikte yoluma orada devam edeceğim.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sana kötü bir şey mi dedim ben küfür mü ettim veya acını anlamamazlıktan mı geldim?
Nereden biliyorsun sen venim sıkıntılarımı sadece dertlerimi veya çocuğumun sıkıntılarını yüz yıldır beni tanıyor musun
Sadece senin sıkıntın derdin mi var hayatta ne bu ego ya anlamadım gitti
Sadece senin acıların yok sadece senin çocuğun veya çocuğunla ilgili sıkıntın yok canım herkesin burdan başka bir hayatı var anlayamıyor musun bunu
Sen bana cevap yazma sakın ben anlatabildim mi asıl
Sende mi elif saçmalıyosun resmen kim şikayet etsin yalanın içindesin uyanık olmanı beklerdimMerhaba kızlar
Geçen gün yaşanan Beril in banlanmasi olayı canımı çok sıktı neden mi?
Bazı resimleri benim için sana gelsın diyerek paylaşmisti bu resimleri ve yazilanlari hala kimseye kondurmak istemesemde aramızdan biri dini içerik paylaşıyor adı altında şikayet etmiş ben bunu vicdansızlık içten pazarlık olayini hainlik olarak görüyorum. Bir durum varsa yüzüne söylemeli uyarılmali gerekliyse. şikayet etmek nedir bu 9. Takimda hiç kimseye yakışmaz kim yaptıysa onun adına çok üzgünüm insan olmayı denesin. Zaten izindeydim geldim gittim samimi bir ortam bulamadigimdan içindi gidislerim eğer o enerjiyi yakalasaydim her zorlukta can atardim burası için. Velhasıl kendinize iyi bakin. İnsanları Sevin.
elif sanaMerhaba kızlar
Bazı resimleri benim için sana gelsın diyerek paylaşmisti bu resimleri ve yazilanlari hala kimseye kondurmak istemesemde aramızdan biri dini içerik paylaşıyor adı altında şikayet etmiş ben bunu vicdansızlık içten pazarlık olayini hainlik olarak görüyorum. Bir durum varsa yüzüne söylemeli uyarılmali gerekliyse. şikayet etmek nedir bu 9. Takimda hiç kimseye yakışmaz kim yaptıysa onun adına çok üzgünüm insan olmayı denesin. Zaten izindeydim geldim gittim samimi bir ortam bulamadigimdan içindi gidislerim eğer o enerjiyi yakalasaydim her zorlukta can atardim burası için. Velhasıl kendinize iyi bakin. İnsanları Sevin.
Sende mi elif saçmalıyosun resmen kim şikayet etsin yalanın içindesin uyanık olmanı beklerdim
Sebebi bu şekilde açıklanmış gerisini bilemem.elif sana
Tek şunu söyleyeceğim burada o şekilde şikayette bulanacak kimse yok bunu senin benden daha iyi bilmen lazım berilin banlanma sebebi bdv ye yaptığı yorumlardi eğer yazdığı mesajlara bakarsan anlarsın zaten
Merhaba kızlar
İnanmak istediğine inanmakta özgürsün elif ne diyeyim burda beni üzen tek sen oldun inşallah bir an önce hedefine ulaşırsınSebebi bu şekilde açıklanmış gerisini bilemem.
Şimdi bana ayıp ettin Ayşe.
Mesaj atma bana alıntı yapıp lütfen geri dönüp okumak zorunda kalıyorum veya engelliycemkimsenin derdini küçümsemedim beni tanıyan tanır sana hayatında başarılar
Merve arkadaşın burada uzun zamandır yazışıyorsunuz. Ayrıca whats up grubu kurmuşsunuz oradan da yazışıyormuşsunuz bunu da yeni öğrendim. Yani bir fiil görüşüp konuştuğun için burada benim tarafımda olmanı beklemem zaten. Kaptanlığını tabiki öveceksin.Kilo vermende başarılar bı kaşık pilava laf söylemi burda öğrendik ne yapalım
Ben dduzum söyleyeceğimi söyledim hatamida anladım özür diledim gayette layıkıyla ile yaptı Merve kaptanlığını bu kişiden kişiye değişebilir tabi ama üyelere haber bile vermeden çekip giden kaptanları gördük biz
Bahar benım çocuğum 3 kere cıger amelıyatı gecırdiKilo vermende başarılar bı kaşık pilava laf söylemi burda öğrendik ne yapalım
Ben dduzum söyleyeceğimi söyledim hatamida anladım özür diledim gayette layıkıyla ile yaptı Merve kaptanlığını bu kişiden kişiye değişebilir tabi ama üyelere haber bile vermeden çekip giden kaptanları gördük biz
Done konuyu uzatmayalım artık herkes kendi takımlarında mümkünse devam etsin Burada olan yanlışları orada yapmazsiniz olur biterMerve arkadaşın burada uzun zamandır yazışıyorsunuz. Ayrıca whats up grubu kurmuşsunuz oradan da yazışıyormuşsunuz bunu da yeni öğrendim. Yani bir fiil görüşüp konuştuğun için burada benim tarafımda olmanı beklemem zaten. Kaptanlığını tabiki öveceksin.
Ama ilk zamanlar beni üzdüğünü kendin de çok iyi biliyorsun özür de diledin ben konuyu kapattım o zaman.
Ama o mesajları unutmadım. Rejimi filan her şeyi bırakabilirdim eğer ki pazartesi başlamayı kafama koymuş olmasaydım. İnşallah bir daha yeni gelen birinin ve sizlerden medet uman birinin başına gelmez benim kadar duygusal olup da üzülmez.
Yalancıyım ponıSende mi elif saçmalıyosun resmen kim şikayet etsin yalanın içindesin uyanık olmanı beklerdim
Poni secerenide ver tam olsunArkadaşlar benim adım ayşe göbek adım arife öğrenildi ya bu çok büyük olay benim için gidip intihar edicem şimdi
Bunu soracam gerektirse özür dılerım benelif sana
Tek şunu söyleyeceğim burada o şekilde şikayette bulanacak kimse yok bunu senin benden daha iyi bilmen lazım berilin banlanma sebebi bdv ye yaptığı yorumlardi eğer yazdığı mesajlara bakarsan anlarsın zaten
Sanal alemde tapu mu dagıtıldıda haberımız olmadıSinsi de oldk iyi mi gidin ötede oynayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?