Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Done konuyu uzatmayalım artık herkes kendi takımlarında mümkünse devam etsin Burada olan yanlışları orada yapmazsiniz olur biter
Hala senin yanlışın var mı diyorsun elbet insanız haaşaa hepimizin yanlışları vardır hayatta kabul etmek lazım kabul edip düzeltmeye çalışmak lazım ego savaşı yapmaya gerek var mı 3 günlük dünyada
Sen de kaptanlıkta yaptığın yanlışları burda devam ettirmezsin inşallah tabi

Yeter gerılmeye gerek yok
Herkes dedı dıyecegını

Sinsi de oldk iyi mi gidin ötede oynayın artık
Tebrik ederim takımdaki en seviyesiz arkadaş da senmişsin diğer kızlar senden daha düzgün konuştular şurda
Ne çirkef demediğin kaldı ne başka yerde oynayın gibi laflar
Çok yanılmışım hakkında kendime de sana attığım mesajlara espirilere de üzüldüm şimdi
Herkes burda herkesin adını biliyor ne var ki ayşe diye hitap edince ne oluyor

Done lütfen yeter bırak artık
Laf uzadıkça uzar

Açıklama yapma gereği duymuyorum olayla ilgili ama saçmaladın artk art niyet sinsilik adı belli olan fotoları olan insta hesabyla yapılmaz. Kndini kraliyet ailesndn sanıyosn herhalde. Gizli gizli nye takip edeym seni amacm ne yani kimsin. Seviyorum diye tnıyor olblecğm kişilerde göründün takibe aldm şaka gibisn gerçektn berilceee

Abla hangi msjina cvp vermedim beni unuttun mı dedin niye unutuyum o kadar uzun mu oldu dedim ne seni nede bebeğinin durumunu unutmadım sen yokken bile sürekli dua ettik konuştuk ben o zaman da sordum ne oldu niye böyle hırslı geldin poni kötü niyetli değil bence umreye gittiğini söylemek neden art niyet sinsilik olsun
Ders çalışmama gerek yok ben senin beni arayıp diyete devam etmem için bir saat dil dojktuğunude bilirim sadece bu tavrını anlamıyorum ne yaptı Merve sana ne yaptı poni Seyda hiç kimse umre resmini şikayet etmez isim ver bırak 9.takimi kk ya adım atarsam insan değilim bizden biriyse

Ondanmı adım ponı demedın
Sınsılıktır bu
Valla olduğum aıle senı hıc ılgılendırmez
Hayırdır yürek mı yedın bugun

Hala burdayım
Hakkımda bir kişi bile terbiyesiz bir şey söylerse anında moderatörlere yazıcam şikayet edicem her kim olursa olsun
Ben doğru düzgün ifadelerle size takımı bırakma nedenlerimi anlattım ama saldırıya geçtiniz artık yeter
Herkesin bir namusu var bir şerefi var güzel tartışmayı öğrenelim öncelikle

Ondanmı adım ponı demedın
Sınsılıktır bu
Valla olduğum aıle senı hıc ılgılendırmez
Hayırdır yürek mı yedın bugun
Whtsap grubndykn birsürü resm attım görmedn sanki instada dolu resmim adım belli ne bilym anlamadığını. Sustm uzamasn geçmişin hatrı var diye ama çok saçmaladın yani yetr bnce

Kızdığım o degıldı
Benım kım olduğunu biliyor
Abla ben ponıyım deseydı ben de onu bılseydım ya
Belkı farklı konusurduk
Sınsıce bulduğum bu
Merve dalga gectı
Madem verme nıyetı yoktu nıye sordu
Nezaketten mı
Ya kabul deseydım yazdığında ne edecektı
Resım konusu ban çok umursamadım ama mesaj yazacam yınetıme
Bdv ıse özür dılerım o konuda gocunmam bırseyden
Bır gruplaşma ıcındesınız buna ınan
Dışardan gelen bunu farkedıyor

Whtsap grubndykn birsürü resm attım görmedn sanki instada dolu resmim adım belli ne bilym anlamadığını. Sustm uzamasn geçmişin hatrı var diye ama çok saçmaladın yani yetr bnce
Gerçekten ponı olduğunu anlamadım
Anlasam en azından burayı sorardım
Anlasam sen ponımısın dıye o gün sormazdım

Ben kırgınlıklarımı soyledım
Üye çalmadım bunu bil
Hakkım varsa helal olsun hakkınızı ıster helal edın ıster etmeyın
Hayırlı günler

Ponı ben senı ve güzel günlerı sevdım
Bır abla hadı bır hırsız bır yalancı neyse ama senden tecrubelı bırı olarak nacızane bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum
Bır kadın
Bır öğretmen
Bır anne olarak dik dur emı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…