- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.661
Hala senin yanlışın var mı diyorsun elbet insanız haaşaa hepimizin yanlışları vardır hayatta kabul etmek lazım kabul edip düzeltmeye çalışmak lazım ego savaşı yapmaya gerek var mı 3 günlük dünyadaDone konuyu uzatmayalım artık herkes kendi takımlarında mümkünse devam etsin Burada olan yanlışları orada yapmazsiniz olur biter
Yeter gerılmeye gerek yokHala senin yanlışın var mı diyorsun elbet insanız haaşaa hepimizin yanlışları vardır hayatta kabul etmek lazım kabul edip düzeltmeye çalışmak lazım ego savaşı yapmaya gerek var mı 3 günlük dünyada
Sen de kaptanlıkta yaptığın yanlışları burda devam ettirmezsin inşallah tabi
Tebrik ederim takımdaki en seviyesiz arkadaş da senmişsin diğer kızlar senden daha düzgün konuştular şurdaSinsi de oldk iyi mi gidin ötede oynayın artık
Done lütfen yeter bırak artıkTebrik ederim takımdaki en seviyesiz arkadaş da senmişsin diğer kızlar senden daha düzgün konuştular şurda
Ne çirkef demediğin kaldı ne başka yerde oynayın gibi laflar
Çok yanılmışım hakkında kendime de sana attığım mesajlara espirilere de üzüldüm şimdi
Herkes burda herkesin adını biliyor ne var ki ayşe diye hitap edince ne oluyor
Abla hangi msjina cvp vermedim beni unuttun mı dedin niye unutuyum o kadar uzun mu oldu dedim ne seni nede bebeğinin durumunu unutmadım sen yokken bile sürekli dua ettik konuştuk ben o zaman da sordum ne oldu niye böyle hırslı geldin poni kötü niyetli değil bence umreye gittiğini söylemek neden art niyet sinsilik olsunBahar benım çocuğum 3 kere cıger amelıyatı gecırdi
Bır sekılde mutlaka haber verıldı kaçırmışsın dersıne ıyı çalış
Hem Zuhal vardı benım herseyımden haberdar ettıgım Watsap vardı
Mıllet çocuğu ağlayınca dünya durur dıyo
Ben el kadar çocuğum cıger amelıyatındayken buraya gelemedım özür dılerım
Nasıl olurda sanal sorumlulugumu yerıne getıremedım
Normal bır zamanda herkesın sorunu kendı sorunumuz gıbı uzun bır donem yaşadık
Kendımı hazır hıssettım geldım
Dakka bır gol bır ponı ınstegramda sınsıce benı takıp edıp ozelımı paylasmıs
Doğru bırıydıde abla ben ponı dıye kendını tanıtmamıs
Bıde gelmıs çapsız espırı yapıyor bedava ajanlık dıye
Sahı o nerde asagıda hep adı var ama seyreden de lazım
Cıplak kral bölüm 1
Ama olsun ne var bunda Allah'tan absürt bır resım degıldı
Zaten ısım gücüm sorumluluğum çok kaptanlık mapranlık ıstemedım kaptanın milletın ıcınde emanetını al dedı
Ben zaten yarın gelırmıyım bır mechuldeyken hayır dedım
Lısteyi unutunca ısı gücü çok sanıp kaptanlığı ıstedım
Ben öylesıne soyledım dedı
Ama olsun ne kötülük var bunda
40 yasındakı kadını Kaptan-ı dalgaya Almış
Kaptanım dalga da gecer ıyı de olur deyıp kırıp dızımı takımımda oturmalıydım haklısın
Ama ne var bunda
Seyda dıkkatımı cektı en don hamılelıgınde konustuklarımız hazırlıkları vs bır sorun yoktu
Geldım bır garıp ne olduğunu sordum yıne bır tersleme
Ama olsun bır onun çocuğu var lohusa depresyonunda
Her mesaja yazamam dıyo ama ben ve bazı kısılerın mesajı harıcıne atlıyor
Oldunmm görünmüyor bızımkıler
Sen geldım yıne aynı ne yaptım ben sana en don ne zaman görüştük ne gectı
Bır ıkı mesaj yazdım yok gıbı davrandınız neydi paylaşılmayan
Tüm bu bunlardan sonra karekterım elvermez kalmaya
Ben gıdecegımı soyledım 7. Takımada Rıza ettım
Ordan sen geldın takım hareketlendı kal denınce
Kalmayı ve tutkunmayı çok denedım olmadı
Gıtmek üzereyken burdakı memnun olmayanlarda olunca takım açtık
Sızın tabırınızle üye çaldım
Bu kadınların hepsı beyınsız
Bır lolıpopa kandı geldı
Kendı dusuncelerı ısteklerı yok degılmı
Üye götürdü derken nıye gıttıler ne eksıltı demeyı akıl edemedımı kaptan
Haaa caldımsada ıyı etmısım kızlara yazdığı mesajdan
Anderes o kendı hatası yüzünden hakkından edısınden doğru yaptığıma karar verdım
Ha bahar kral cıplakta olsa kraldır
Kı bır söz var kralına yol verdım soytarısıyla uğraşamam dıye
Çok sevdıgım bır sözdür bıraz banal olsada
Kendınıze ıyı bakın
Bılenmeyın emı
Ondanmı adım ponı demedınAçıklama yapma gereği duymuyorum olayla ilgili ama saçmaladın artk art niyet sinsilik adı belli olan fotoları olan insta hesabyla yapılmaz. Kndini kraliyet ailesndn sanıyosn herhalde. Gizli gizli nye takip edeym seni amacm ne yani kimsin. Seviyorum diye tnıyor olblecğm kişilerde göründün takibe aldm şaka gibisn gerçektnberilceee
Whtsap grubndykn birsürü resm attım görmedn sanki instada dolu resmim adım belli ne bilym anlamadığını. Sustm uzamasn geçmişin hatrı var diye ama çok saçmaladın yani yetr bnceOndanmı adım ponı demedın
Sınsılıktır bu
Valla olduğum aıle senı hıc ılgılendırmez
Hayırdır yürek mı yedın bugun
Kızdığım o degıldıAbla hangi msjina cvp vermedim beni unuttun mı dedin niye unutuyum o kadar uzun mu oldu dedim ne seni nede bebeğinin durumunu unutmadım sen yokken bile sürekli dua ettik konuştuk ben o zaman da sordum ne oldu niye böyle hırslı geldin poni kötü niyetli değil bence umreye gittiğini söylemek neden art niyet sinsilik olsun
Ders çalışmama gerek yok ben senin beni arayıp diyete devam etmem için bir saat dil dojktuğunude bilirim sadece bu tavrını anlamıyorum ne yaptı Merve sana ne yaptı poni Seyda hiç kimse umre resmini şikayet etmez isim vernıye d bırak 9.takimi kk ya adım atarsam insan değilim bizden biriyse
Tebrık ederımDöne bni takımın en seviyesizi seçmiş tebrikleri alayım kızlar
Gerçekten ponı olduğunu anlamadımWhtsap grubndykn birsürü resm attım görmedn sanki instada dolu resmim adım belli ne bilym anlamadığını. Sustm uzamasn geçmişin hatrı var diye ama çok saçmaladın yani yetr bnce
Senden değil takımımdan istiyorımTebrık ederım
Senı takıp edıyomSenden değil takımımdan istiyorımsahi abla sen napıyon burda!
Kusura bakma abla da ben etmiyorum bn iyi niyetli davranırken sinsilikle suçlaman çok büyük haksızlık benm için. Yolun açık olsunBen kırgınlıklarımı soyledım
Üye çalmadım bunu bil
Hakkım varsa helal olsun hakkınızı ıster helal edın ıster etmeyın
Hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?