- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.681
Ben nasıl alipta hemen üyeyi transfer edeyim yeni üye girişi yapıp hemde yanına nasıl not duseyim transfer olmak istiyor diye kimsenin hakkını heba etmek gibi bir niyetim yokaskrhpozitif bak geçen hafta anderes listedeydı
Olmadı ınsanlık halı
Kız emek verdi hakettı bunu kurallada yazıyor
Almam dıyorsunda geçen hafta zaten alacaktın lıstede oldugu ıcın
Aramızdakı adı konmayan seyden o zarar gormesın sevkı kırılmasın
Yarın lısteye alıp transfer etmekle bırsey kaybolmaz
Kural ıhlal edılmez
Ama Merve sen lısteyı unuttuğundan kız gıremedıBen nasıl alipta hemen üyeyi transfer edeyim yeni üye girişi yapıp hemde yanına nasıl not duseyim transfer olmak istiyor diye kimsenin hakkını heba etmek gibi bir niyetim yok
Kurallar icin bir sıkıntı yoksa ben alırım dediğim gibi kimsenin emeğini heba etme gibi bir derdim yok diğer kaptanlarin onayına da sundumAma Merve sen lısteyı unuttuğundan kız gıremedı
Lütfen bunu düşün
Hem yenı uyeyı lısteye aldın yanına transfer yazdın
Bunda kımın hakkı heba
Hem kız kıloda verdı
Çok sağol ablacımHanımlar tartışmaya bir son verin isterseniz, üsluplara da dikkat edilsin lütfen.
Banlanmalardan bahsedilmiş, sürekli birbirinizle olduğunuz için korumanızı, birbirinize bağlılığınızı anlıyorum ama sitenin kuralları vardır, kayıtsız şartsız herkes siteye üye olduğundan itibaren bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kullanım sözleşmesinde yer alan şu maddeyi hepinizin okumasını rica ediyorum :
Kısaca site kurallarına uymayan üyeler yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basılarak bildirilir ve yöneticilerce gereken yapılır, bu sebeple bildiren insanları suçlamanıza gerek yoktur, üyeler yapılması gerekeni yapmaktadır.
- Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
berilcee ki tanıdığım sevdiğim biridir, bu bölümde yazdıkları yüzünden banlanmamıştı, rica ediyorum artık konuyu kapatıp birbirinizin modunu düşürmeyiniz.
Senin banlanmanın diyet bölümüyle uzaktan yakından alakası dahi yok ablacım.Çok sağol ablacım
Merve senden süphelendıgım ıcın özür dılerım
Kul hakkına gırdım su mübarek günde
Ama çok gergındık ve ben böyle düşündüm
Soranada resımlerden sandıgımı soyledım
Ben özür dılerım tekrar
Sanalda olsa egolarımız var ablaSenin banlanmanın diyet bölümüyle uzaktan yakından alakası dahi yok ablacım.
Hem olsaydı bile hepiniz kurallara uymak durumundasınız, olur biri görür kurallara uygun değil der bildirir bunun için birbirinizin kalbini kırmaya değmez.
ben gerçekten sen sandımSadece Allah'a havale ediyorum keşke emin olup o şekilde suçlama yapılsaydı
Sanalda olsa egolarımız var abla
Haklısın bende çok üzgünüm
ben gerçekten sen sandım
Burdakı olaylardan ötürü bu konu acılıncada mesaj yazdım ögrendım
Yınede kul hakkı yınede fevrılık
Buda yonetıme yazdıgım mesaj
Merve olaylar oldu nıtekım sanal dünya gergınlık olmasın herkes kendınce haklı veya haksız
Ben kızlar dıkkat edecez umarım sizde aynı olursunuz
Gönül böyle olsun ıstemezdı
Yıllarım gectı burda ıyı günlerdı
Ama kırılmıslıgımda büyüktü
Kendınıze ıyı bakın zaman herseyın ilacı
elif emin olmadığın halde bunu gerekçe göstererek gittin mı bu birimiZden birimiZe toz kondurdugunu açıkça gösteriyor bence liste konusuna gelince bir gelip bir kayboldun listeye girmek istediğini belirtildiğini görmedim eğer gorseydim bir oluru var mı diye bakardım her neyse herkes istediği yerde mutlu olsun ve sağlığına kavussun hepimizin amacı kilo vermekHaklısın gerçeğin ortaya çıkmasını çok istedim gelip kimseyi suçlamadim kişisel olarak sen yaptın o yaptı da demedim az çok benide tanıyorsunuz kimseyle kötü birsey yaşamadım yapima aykırı. Sadece kim olabilir diye düşünüp kimseye konduramadigim bu olay için yinede hakkınızı helal etmenizi talep ettim benim hakkım varsa helal olsun. Aylardır zayıflamaya çalışıyorum geliyorum gidiyorum liste dışında motivasyon saglayamiyorum ve bugün liste hakkım olduğunu öğrenince çok şaşırdım aslında girebiliyormusum ama söyleyen olmadı her neyse sizi sevdim herkese başarılar.
askrhpozitif
bende humayi uyutayim mutfakta balkonda az biseyler kaldı onları paketlicem gerçi hiç uyumaya niyeti yok ama6000adim atıldı oglumla gezdik hava güzel güneş yok ılık bir hava var şimdi bici bici yapıp karnını doyuruyor uyutacagim akşamda iftara misafir var ara ara uğrarım yine hala menüyü düşünüyorum sizin planlarımız ne kızlar
6000adim atıldı oglumla gezdik hava güzel güneş yok ılık bir hava var şimdi bici bici yapıp karnını doyuruyor uyutacagim akşamda iftara misafir var ara ara uğrarım yine hala menüyü düşünüyorum sizin planlarımız ne kızlar
bende humayi uyutayim mutfakta balkonda az biseyler kaldı onları paketlicem gerçi hiç uyumaya niyeti yok ama
iyi niyetle yazıyorum iyi niyetle yazmaya devam ederim kotu laf söylemem söyleyene cevap vermem. Fevrilik hicbir kadina yakismiyor. 9. Takimda zayifladim gelecek bir kapım olsun istiyorum. Kolay gelsin.elif emin olmadığın halde bunu gerekçe göstererek gittin mı bu birimiZden birimiZe toz kondurdugunu açıkça gösteriyor bence liste konusuna gelince bir gelip bir kayboldun listeye girmek istediğini belirtildiğini görmedim eğer gorseydim bir oluru var mı diye bakardım her neyse herkes istediği yerde mutlu olsun ve sağlığına kavussun hepimizin amacı kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?