- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.701
iyi niyetle yazıyorum iyi niyetle yazmaya devam ederim kotu laf söylemem söyleyene cevap vermem. Fevrilik hicbir kadina yakismiyor. 9. Takimda zayifladim gelecek bir kapım olsun istiyorum. Kolay gelsin.elif emin olmadığın halde bunu gerekçe göstererek gittin mı bu birimiZden birimiZe toz kondurdugunu açıkça gösteriyor bence liste konusuna gelince bir gelip bir kayboldun listeye girmek istediğini belirtildiğini görmedim eğer gorseydim bir oluru var mı diye bakardım her neyse herkes istediği yerde mutlu olsun ve sağlığına kavussun hepimizin amacı kilo vermek
Ayy sok oldum vLla yaaâ
Neyse kızlar çözülmüş sanırım sorun ama suna katılmıyorum bir tek gruplasma elbet olur geçmiş vs vardır ama ben bunu hissetmedim açıkçası admin ve diğerleri okadar Candansiniz ki çok iyi moral veriosunuz ben memnunum açıkçası mübarek günler gerilmeyrlim
Ay cocuktan daha çok seçiliyor diyorlar yaww benim torunum olsa yerim demek kiAh ne güzel canım
allaha şükür iki annemde bizde şu an bende bi kaç gün rahatım torunlarını özlüyorlar onlarda
uykusunda büyüsün annesi uyku besin onlaraAlya da hep uyuyor:) uyurken özlüyorum yavrucuklarımı
Geçti gitti tatlım önümüze bakalim bunları hissedebilmeniz ne güzelAyy sok oldum vLla yaaâ
Neyse kızlar çözülmüş sanırım sorun ama suna katılmıyorum bir tek gruplasma elbet olur geçmiş vs vardır ama ben bunu hissetmedim açıkçası admin ve diğerleri okadar Candansiniz ki çok iyi moral veriosunuz ben memnunum açıkçası mübarek günler gerilmeyrlim
onlar şimdi uyuyarak büyüyor annesi uykusunda büyüsün sonra bıcır bıcır olacaklar ikisideAlya da hep uyuyor:) uyurken özlüyorum yavrucuklarımı
ortada kötü laf söyleyecek bir durum yok zaten elifiyi niyetle yazıyorum iyi niyetle yazmaya devam ederim kotu laf söylemem söyleyene cevap vermem. Fevrilik hicbir kadina yakismiyor. 9. Takimda zayifladim gelecek bir kapım olsun istiyorum. Kolay gelsin.
onlar şimdi uyuyarak büyüyor annesi uykusunda büyüsün sonra bıcır bıcır olacaklar ikiside
ortada kötü laf söyleyecek bir durum yok zaten elif
Geldi gitti tatlım önümüze bakicaz artık geçmiş geçmişte kaldı yarın tartı günü güzel sonuçlar görecegiz inşallahAyy sok oldum vLla yaaâ
Ay cocuktan daha çok seçiliyor diyorlar yaww benim torunum olsa yerim demek ki
uykusunda büyüsün annesi uyku besin onlara
Allah'ın izniyle görüşünüz canimİnşallah o günleri de görürüz :)
bizimkilerde öyle humaya bazen kızıyorum diye bana kızıyor babam her dediğini yapmaya çalışıyor diyorum iyi bişey değil ama anlatamiyorumAy cocuktan daha çok seçiliyor diyorlar yaww benim torunum olsa yerim demek ki
uykusunda büyüsün annesi uyku besin onlara
Bizde de annem her dediğini çocuk gibi oynatıyor onu parmağındabizimkilerde öyle humaya bazen kızıyorum diye bana kızıyor babam her dediğini yapmaya çalışıyor diyorum iyi bişey değil ama anlatamiyorum
Kızlar mutfakta az bir toparlamam gereken eşyalar var 1 saate gelirim inşallah
Menüyü buldum mantarlı tavuk sote
Domates çorbası
Şehriye pilavı
Ya bu erkekler çok gıcık iftarda sahurda pilav patates yiyerek 4kg verdi onbeş günde eşim banada suzuldun diyor her dedim 8kg verdimnasıl diyeyim 1kg anca verdim diye
Canım orucluyum ya 6gbii tartilcam canım.Geldi gitti tatlım önümüze bakicaz artık geçmiş geçmişte kaldı yarın tartı günü güzel sonuçlar görecegiz inşallah
evet bende seninle aynı durumdayım canım böyle sorunlar oldugunu bilmiyodum sonradan öğrendim cidden cok üzüldüm takım açılacaksa tabikide destek olunur ama bu şekilde bi takım dağıtılıp başka takım açmak ne kadr mantıklı bilemedim.. sonucta 9.takım hep burdaydı ve güzel kilolar veriliyoduArkadaşlar burası baya karışmış. Ben bu şekilde yeni takım açıldığını bilmiyordum. Ben de 12.,takımı yeni açtım biliyorsunuz ama tamamen kendi evim gibi olsun diye açmıştım. Ayrıldığım takımda hiç sorun yoktu. Şimdi de öyle sandım destek vermek istedim. Zor oluyor takımı açmak sonuçta. Kesinlikle taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Yanlış anlaşılmak en büyük korkum. Bize gelen olursa göndereyim size inşallah
evet seydacim misafirim var çok şükür bu ramazan bol misafirlikteydim geçti paylaşabilirler riskinizi ne mutlu bize rabbim kabul etsinAhahah süpersin ya
Menü güzel misafirin vardı dimi canım
Ilgın için teşekkür ederiz anka misali herkes bol bol kilo versin İnşallah amaç bu olmalıArkadaşlar burası baya karışmış. Ben bu şekilde yeni takım açıldığını bilmiyordum. Ben de 12.,takımı yeni açtım biliyorsunuz ama tamamen kendi evim gibi olsun diye açmıştım. Ayrıldığım takımda hiç sorun yoktu. Şimdi de öyle sandım destek vermek istedim. Zor oluyor takımı açmak sonuçta. Kesinlikle taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Yanlış anlaşılmak en büyük korkum. Bize gelen olursa göndereyim size inşallah
Bende canım 6-7gibi tartılarak bir mani olmazsaCanım orucluyum ya 6gbii tartilcam canım.
cok sağol canım inşallah herkes bol bol kilolar verir cuma yarışmasının amacı herkes fıstık olsunevet bende seninle aynı durumdayım canım böyle sorunlar oldugunu bilmiyodum sonradan öğrendim cidden cok üzüldüm takım açılacaksa tabikide destek olunur ama bu şekilde bi takım dağıtılıp başka takım açmak ne kadr mantıklı bilemedim.. sonucta 9.takım hep burdaydı ve güzel kilolar veriliyodu
inşallah bundan sonrası herkes için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?