Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi niyetle yazıyorum iyi niyetle yazmaya devam ederim kotu laf söylemem söyleyene cevap vermem. Fevrilik hicbir kadina yakismiyor. 9. Takimda zayifladim gelecek bir kapım olsun istiyorum. Kolay gelsin.

Ayy sok oldum vLla yaaâ
Neyse kızlar çözülmüş sanırım sorun ama suna katılmıyorum bir tek gruplasma elbet olur geçmiş vs vardır ama ben bunu hissetmedim açıkçası admin ve diğerleri okadar Candansiniz ki çok iyi moral veriosunuz ben memnunum açıkçası mübarek günler gerilmeyrlim

Çok teşekkür ederiz tatlım sende öylesin
Hep beraber bu kilolardan kurtulucaz inşallah

Geçti gitti tatlım önümüze bakalim bunları hissedebilmeniz ne güzel

Alya da hep uyuyor:) uyurken özlüyorum yavrucuklarımı
onlar şimdi uyuyarak büyüyor annesi uykusunda büyüsün sonra bıcır bıcır olacaklar ikiside

iyi niyetle yazıyorum iyi niyetle yazmaya devam ederim kotu laf söylemem söyleyene cevap vermem. Fevrilik hicbir kadina yakismiyor. 9. Takimda zayifladim gelecek bir kapım olsun istiyorum. Kolay gelsin.
ortada kötü laf söyleyecek bir durum yok zaten elif

Geldi gitti tatlım önümüze bakicaz artık geçmiş geçmişte kaldı yarın tartı günü güzel sonuçlar görecegiz inşallah

Menüyü buldum mantarlı tavuk sote
Domates çorbası
Şehriye pilavı
Ya bu erkekler çok gıcık iftarda sahurda pilav patates yiyerek 4kg verdi onbeş günde eşim banada suzuldun diyor her dedim 8kg verdim nasıl diyeyim 1kg anca verdim diye

Ahahah süpersin ya
Menü güzel misafirin vardı dimi canım

Arkadaşlar burası baya karışmış. Ben bu şekilde yeni takım açıldığını bilmiyordum. Ben de 12.,takımı yeni açtım biliyorsunuz ama tamamen kendi evim gibi olsun diye açmıştım. Ayrıldığım takımda hiç sorun yoktu. Şimdi de öyle sandım destek vermek istedim. Zor oluyor takımı açmak sonuçta. Kesinlikle taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Yanlış anlaşılmak en büyük korkum. Bize gelen olursa göndereyim size inşallah

evet bende seninle aynı durumdayım canım böyle sorunlar oldugunu bilmiyodum sonradan öğrendim cidden cok üzüldüm takım açılacaksa tabikide destek olunur ama bu şekilde bi takım dağıtılıp başka takım açmak ne kadr mantıklı bilemedim.. sonucta 9.takım hep burdaydı ve güzel kilolar veriliyodu
inşallah bundan sonrası herkes için iyi olur

Ahahah süpersin ya
Menü güzel misafirin vardı dimi canım
evet seydacim misafirim var çok şükür bu ramazan bol misafirlikteydim geçti paylaşabilirler riskinizi ne mutlu bize rabbim kabul etsin

Ilgın için teşekkür ederiz anka misali herkes bol bol kilo versin İnşallah amaç bu olmalı

Canım orucluyum ya 6gbii tartilcam canım.
Bende canım 6-7gibi tartılarak bir mani olmazsa
cok sağol canım inşallah herkes bol bol kilolar verir cuma yarışmasının amacı herkes fıstık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…