- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.721
evet seydacim misafirim var çok şükür bu ramazan bol misafirlikteydim geçti paylaşabilirler riskinizi ne mutlu bize rabbim kabul etsin
Ilgın için teşekkür ederiz anka misali herkes bol bol kilo versin İnşallah amaç bu olmalı
Bende canım 6-7gibi tartılarak bir mani olmazsa
cok sağol canım inşallah herkes bol bol kilolar verir cuma yarışmasının amacı herkes fıstık olsun
Canım orucluyum ya 6gbii tartilcam canım.
bende mantar çorbası pilav köfte yapicamMenüyü buldum mantarlı tavuk sote
Domates çorbası
Şehriye pilavı
Ya bu erkekler çok gıcık iftarda sahurda pilav patates yiyerek 4kg verdi onbeş günde eşim banada suzuldun diyor her dedim 8kg verdimnasıl diyeyim 1kg anca verdim diye
Canm geldi geçti canım toparlanicaz elbette teşekkür ederiz desteğiniz icinArkadaşlar burası baya karışmış. Ben bu şekilde yeni takım açıldığını bilmiyordum. Ben de 12.,takımı yeni açtım biliyorsunuz ama tamamen kendi evim gibi olsun diye açmıştım. Ayrıldığım takımda hiç sorun yoktu. Şimdi de öyle sandım destek vermek istedim. Zor oluyor takımı açmak sonuçta. Kesinlikle taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Yanlış anlaşılmak en büyük korkum. Bize gelen olursa göndereyim size inşallah
herşeyde vardır bir hayır canımevet bende seninle aynı durumdayım canım böyle sorunlar oldugunu bilmiyodum sonradan öğrendim cidden cok üzüldüm takım açılacaksa tabikide destek olunur ama bu şekilde bi takım dağıtılıp başka takım açmak ne kadr mantıklı bilemedim.. sonucta 9.takım hep burdaydı ve güzel kilolar veriliyodu
inşallah bundan sonrası herkes için iyi olur
Tamam tatlmCanım orucluyum ya 6gbii tartilcam canım.
Fermanlar verildi
Perdeler gerildi
Halılar serildi
Dediler kral bugün görünecek
Dediler gören herkes sevinecek
Haberler salındı
Tedbirler alındı
Davullar çalındı
Dediler kral bugün görünecek
Dediler gören herkes sevinecek
Anne bak Kral Çıplak...
Kral Çıplak göründü
Saray dehşete büründü
Ağlar gibi gülündü
Dediler kral meğer çıplakmış
Dediler tören değil tuzakmış
Hikaye tutmadı
Ahali yutmadı
Çocuklar kutlandı
Dediler kral meğer çıplakmış
Dediler tören değil tuzakmış
Anne bak Kral Çıplak...
Sabahtan beri dilime dolandı
Olsun canım gayet güzel gitti kiloların arada bu tarz dönemler olurEvet kızlar az ama oz vermişim
Geçen cuma :103.1
Pazartesi:101.9
Bu hafta :101.8
Fark :100gr
Merve şimdimi tartılıyımOlsun canım gayet güzel gitti kiloların arada bu tarz dönemler olur
Canım 1300 gr vermişsin geçen cumaya göre gayet güzel tebrik ederimEvet kızlar az ama oz vermişim
Geçen cuma :103.1
Pazartesi:101.9
Bu hafta :101.8
Fark :100gr
Takım için bu sefer kötü oldu sanki ama almamisim Allah'tan uzulurdum
Teşekkür ederim canım almamak iyi tabi :) o yönden bakiormCanım 1300 gr vermişsin geçen cumaya göre gayet güzel tebrik ederim
Gayet iyisin canım sendeGeçen hafta 69.500
Bu cuma 69
Fark -500
Hadi bakalım :)
Kız ben onu 100 Gr gördüm yaCanım 1300 gr vermişsin geçen cumaya göre gayet güzel tebrik ederim
sen bilirsin camim yarın unuturum diyorsan bugün tartidlMerve şimdimi tartılıyım
Tuba ben onu 100 Gr gördüm 1300 tabiki de çok güzel harikasın maşallahGayet iyisin canım sende
AA geçen cumami önemli ben pazartesi yı sayıyorum grup içi yarioz diye :) ozaman süper yaniTuba ben onu 100 Gr gördüm 1300 tabiki de çok güzel harikasın maşallah
Yok canm cumadan cumayi baz alıyoruz ve 11 takım ile yarisiyoruz pazartesileri sadece hafta sonu kacamaklara onlm olarak tartiliyoruzAA geçen cumami önemli ben pazartesi yı sayıyorum grup içi yarioz diye :) ozaman süper yani
Sağol tatlım ya şimdi tam anlamış oldumYok canm cumadan cumayi baz alıyoruz ve 11 takım ile yarisiyoruz pazartesileri sadece hafta sonu kacamaklara onlm olarak tartiliyoruz
Rica ederim canım anlamadığını sor ben bilmesem mutlaka arkadaşlardan biri bilir her ne konuda olursa olsunSağol tatlım ya şimdi tam anlamış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?