- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.741
hakkında hayirlisi o vakitİyi akşamlar hayırlı iftarlar arkadaşlar kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:95.3
buhafta:95.0
fark -300 gram
yüzde: 0.31
Kızlar yüzde umarım doğrudur
13. takıma transferimi istiyorum
Şimdiye kadar aynı amaç için birlikte yürüdük yardımlaştık emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum bundan sonrası için de 9.takımın cici anneleri hepimize başarılar yavrucuklarınızı güle güle büyütün hayatınızdaki amaçlarınıza ulaşın isterim hakkınızı helal edin
askrhpozitif North River Habinar
Hayırlı olsun deyip çekiliyorum fulyakızlar deminden bu yana gündüz yazılanları okuyorum. gerçekten çok üzüldüm. böyle olacağını düşünmemiştim. doğrusu ben 9. takımda kalmayı düşünüyordum. ama yazılanlardan anladığım kadarıyla takımda en çok aktif olan arkadaşlar 13. takıma geçmiş. mutlaka 9. takım da toparlar tabi buna inanıyorum.
ama diğer taraftan deminden bu yana yeni durum karşısında düşünüyorum. biliyorsunuz ben aylar öne takıma girdim ve değişik sebeplerle bir türlü istediğim motivasyona ulaşıp doğru düzgün kilo veremedim. kaç haftadır yeni yeni kilolarım kıpırdamaya başladı. ramazan sonunda daha iyi olacağına inanıyorum. bu motivasyonumun kaybolmasını istemiyorum.
505. etaptan bu yana izindeyim zaten. bu hafta 13. takımdan devam etmeye karar verdim. aslında başka takımda da başlayabilirdim ama şimdi kendimi tanıtması uzun sürer.
herkese desteği için çok teşekkür ederim. mervecim sana da. yanlış anlama olmasın üzülürüm gerçekten. kendinize iyi bakın. ben arada uğrarım.
Tatlım cumadan cumaya çok güzel vermişsin pazartesiye takılmaEvet kızlar az ama oz vermişim
Geçen cuma :103.1
Pazartesi:101.9
Bu hafta :101.8
Fark :100gr
Takım için bu sefer kötü oldu sanki ama almamisim Allah'tan uzulurdum
hayda yaramaz bıdıkKızım gözlüğümu kırdı okumakta oldukça zorlanıyorum
sorma ya canım yazılar bulanık bir süre sonra bulanık oluyotTatlım cumadan cumaya çok güzel vermişsin pazartesiye takılma
hayda yaramaz bıdık
afiyet olsun güzelKızlar iftarında yazayım sahurun fotosunu atmıştım
İftar
1kase domates çorbası
1minik fırında patlıcan
4yk mantarlı tavuk sote
Salata
Arada şimdi kahve içeceğim
Birakmiyoruz canım niye bırakalım fikir ayrılıkları oluştu sadece kalanlarla yolumuza devam ediyoruzKızlar takımınıza destek vermek yerine neden terk ediyosunuz. Bırakmayın takımınızı. Tamam yeni bir takım7n açılması çok güzel ama bu takımınızı bırakmanızı gerektirmezki.
ayyy kötü olmuş bahar bende baslicamda korkuyorumNitekim geç gelmemin sebebi tuvalet egitimi ve bembeyaz koltuga egitimin başarısız bir anının denk gelmesi anladınız onu siz babası banyoya soktu bende koltugu sildim gun boyu huysuzdu kabızlıgı beyaz koltukta çözfü sıpam
hoşgeldin fıstık sen azimli hatunsun vesselamOrtadoğunun ve Balkanların en azimli en hırslı en VEFEKAR takımı ve kızları ben geldimmm
Hepinizi çok özledim
Ohh mis gibide kiloda aldim
Kilo aldigima hiç üzülmedim desem, çünkü ben 9.TAKİMLA çok güzel kilolar verdim Zuhal ablamın, takımdaki arkadaşlarin desteği her daim arkamdaydi ve şimdide gerek kaptanimla gerek TAKİM arkadaşlarımla çok hızlı çok güzel kilolar vericem
Son sözlerimi söyleyip kaçmam lazım bundan sonra buradayız nasıl olsa daha çok muhabbet ederiz
BEDENEN ZAYIFLAYALİM GÜZELLEŞELİM LAKİN ZAYIFLAR KEN KARAKTER ZAYIFLIĞI YAŞAMAYALIM ..
BİR OLALİM BİRLİK OLALİM ONDAN SONRASI KOLAY ZATEN. SEVİYORUM SİZLERİ 9.TAKIMİN VEFAKAR KİZLARİ
Ortadoğunun ve Balkanların en azimli en hırslı en VEFEKAR takımı ve kızları ben geldimmm
Hepinizi çok özledim
Kilo aldigima hiç üzülmedim desem, çünkü ben 9.TAKİMLA çok güzel kilolar verdim Zuhal ablamın, takımdaki arkadaşlarin desteği her daim arkamdaydi ve şimdide gerek kaptanimla gerek TAKİM arkadaşlarımla çok hızlı çok güzel kilolar vericem
Son sözlerimi söyleyip kaçmam lazım bundan sonra buradayız nasıl olsa daha çok muhabbet ederiz
BEDENEN ZAYIFLAYALİM GÜZELLEŞELİM LAKİN ZAYIFLAR KEN KARAKTER ZAYIFLIĞI YAŞAMAYALIM ..
BİR OLALİM BİRLİK OLALİM ONDAN SONRASI KOLAY ZATEN. SEVİYORUM SİZLERİ 9.TAKIMİN VEFAKAR KİZLARİ
buradayız akrep kaptanım dimdik ayaktayız çok şükür desteginiz için çok sagolunKızlar takımınıza destek vermek yerine neden terk ediyosunuz. Bırakmayın takımınızı. Tamam yeni bir takım7n açılması çok güzel ama bu takımınızı bırakmanızı gerektirmezki.
Bir slogan vardı lakin aklima gelmediburadayız akrep kaptanım dimdik ayaktayız çok şükür desteginiz için çok sagolun
oo yasemin beni solladın geçtin kızGeçen hafta 69.500
Bu cuma 69
Fark -500
Hadi bakalım :)
o 100gr ptesiye göre bakmışKız ben onu 100 Gr gördüm ya
sen bilirsin camim yarın unuturum diyorsan bugün tartidl
ahh dimi bizde şimdi geniş geniş evlere sıgamıyoruzİftar hazırlığına başladim ocak diğer eve gittiği için piknik tupunde yemek yapıyorum küçükken babaannemde guzinede yapmadığında aygazda yapardıaynı anda yemek yapamamak zormus
kız diloş hoşgeldin bende diyordum kanber nerdeOrtadoğunun ve Balkanların en azimli en hırslı en VEFEKAR takımı ve kızları ben geldimmm
Hepinizi çok özledim
daha öncede pijamaya yaptıgı olduda koltuga ilk defa kendide şaşaırdı korktu cunku krozete yeni yapmıştı oda beklemiyordu demekayyy kötü olmuş bahar bende baslicamda korkuyorum
hoşgeldin fıstık sen azimli hatunsun vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?