- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.761
Valla haklısın geçen eskiden herşey daha bir samimiymisoo yasemin beni solladın geçtin kızmaşallah kuzum
o 100gr ptesiye göre bakmış
ahh dimi bizde şimdi geniş geniş evlere sıgamıyoruz
kız diloş hoşgeldin bende diyordum kanber nerde
daha öncede pijamaya yaptıgı olduda koltuga ilk defa kendide şaşaırdı korktu cunku krozete yeni yapmıştı oda beklemiyordu demekama yaz geldi o bezle gezmek kolau mı
kızlar kilo bildriimimide yapayım çok şükür +500 müde verdim izne ayrılış :70,5 güncel 70,5askrhpozitif kaptanım
tammdir canim harikasınkızlar kilo bildriimimide yapayım çok şükür +500 müde verdim izne ayrılış :70,5 güncel 70,5askrhpozitif kaptanım
İyi akşamlar kızlar menumi yazayım
Sahur yapmadım
İftar
4 parça karpuz
2 tane ekmeksiz köfte
Su 1lt
Kızlar iftarında yazayım sahurun fotosunu atmıştım
İftar
1kase domates çorbası
1minik fırında patlıcan
4yk mantarlı tavuk sote
Salata
Arada şimdi kahve içeceğim
Nitekim geç gelmemin sebebi tuvalet egitimi ve bembeyaz koltuga egitimin başarısız bir anının denk gelmesi anladınız onu siz babası banyoya soktu bende koltugu sildim gun boyu huysuzdu kabızlıgı beyaz koltukta çözfü sıpam
kendisi rahatsız oluyor biri tuvalete giderken önce o gidip yapmak istiyor vs yeni krozet kapagı filan baya özeniyor hazır oldugunu belli ediyor gecede kuru kalkana kadar o uyuyunca bagalyıp o uyumadan almak yada gece uyanıyorsa o arada wc ye götürmek gerekiyor cocuktan cocuga degişiyor canım sen şu taşınma işini bitir ondan sonra halledersinValla haklısın geçen eskiden herşey daha bir samimiymis
Bez pişik yapıyor artık sıcaklardan yazın alıştı alıştı kısa çok zor olacak
sagol canım benimTebrikler tatlım
Kızlar takımınıza destek vermek yerine neden terk ediyosunuz. Bırakmayın takımınızı. Tamam yeni bir takım7n açılması çok güzel ama bu takımınızı bırakmanızı gerektirmezki.
yazacagım seydam su işi bitmediGüzel canım ama suyu arttır çok az canım baş ağrısı da yapar suyunu içmeyi ihmal etme
Güzel canım su ve sporu da yazıyoruz biliyorsun
Hey Allah kötü olmuş canım çıktı mı bari bende koltuklara örtü sercem gibi görünüyor iki kızla
Canım sen bismillah de gerisi gelecek Allahın izniylekızlar kilo bildriimimide yapayım çok şükür +500 müde verdim izne ayrılış :70,5 güncel 70,5askrhpozitif kaptanım
dedim canım dedim çok şükürCanım sen bismillah de gerisi gelecek Allahın izniyle
2 lt olmadan yatmıyorum canm o ana kadar i tigimi yazdimGüzel canım ama suyu arttır çok az canım baş ağrısı da yapar suyunu içmeyi ihmal etme
Güzel canım su ve sporu da yazıyoruz biliyorsun
Hey Allah kötü olmuş canım çıktı mı bari bende koltuklara örtü sercem gibi görünüyor iki kızla
bzimkide lqzimliga çok hevesli ama iş gerçekten yapmaya gelince yıkıyor ortalığı kıyafetleri ile oturuyor altını siliyor falankendisi rahatsız oluyor biri tuvalete giderken önce o gidip yapmak istiyor vs yeni krozet kapagı filan baya özeniyor hazır oldugunu belli ediyor gecede kuru kalkana kadar o uyuyunca bagalyıp o uyumadan almak yada gece uyanıyorsa o arada wc ye götürmek gerekiyor cocuktan cocuga degişiyor canım sen şu taşınma işini bitir ondan sonra halledersin
sagol canım benim
Canım sen bismillah de gerisi gelecek Allahın izniylekızlar kilo bildriimimide yapayım çok şükür +500 müde verdim izne ayrılış :70,5 güncel 70,5askrhpozitif kaptanım
dilekim hoşgeldin daha biz senle çok havlu islatır ter dökeriz salonda gönül bağımız var gerisi hikayeOrtadoğunun ve Balkanların en azimli en hırslı en VEFEKAR takımı ve kızları ben geldimmm
Hepinizi çok özledim
Ohh mis gibide kiloda aldim
Kilo aldigima hiç üzülmedim desem, çünkü ben 9.TAKİMLA çok güzel kilolar verdim Zuhal ablamın, takımdaki arkadaşlarin desteği her daim arkamdaydi ve şimdide gerek kaptanimla gerek TAKİM arkadaşlarımla çok hızlı çok güzel kilolar vericem
Son sözlerimi söyleyip kaçmam lazım bundan sonra buradayız nasıl olsa daha çok muhabbet ederiz
BEDENEN ZAYIFLAYALİM GÜZELLEŞELİM LAKİN ZAYIFLAR KEN KARAKTER ZAYIFLIĞI YAŞAMAYALIM ..
BİR OLALİM BİRLİK OLALİM ONDAN SONRASI KOLAY ZATEN. SEVİYORUM SİZLERİ 9.TAKIMİN VEFAKAR KİZLARİ
2 lt olmadan yatmıyorum canm o ana kadar i tigimi yazdim
bzimkide lqzimliga çok hevesli ama iş gerçekten yapmaya gelince yıkıyor ortalığı kıyafetleri ile oturuyor altını siliyor falan
ekmek çok olmuş canım bakliyat yanına yoğurt çorbası yarmalı mı bu arada kolay gelsin temizlik baya yoruyor insanıAyy kızlar iftardan sonra direk temizliğe daldım :) spor oldu şimdi oturdum :)
İftar menüm
1kase yoğurt çorbası
1 tabak nohut
Salata
3dlim tambugday ekmeği
2bardak ayran
Şu dünden beri 2.5 u geçmiştir sahurda Bayaaa içtim
Salı günü mutfak ve banyo temizldim
Bugün salon ve yatak odası geriye giriş ve oturma odası kaldı koltukları silcm duvarları silcem :) bakalım ohh bitti ya :)(
Sağol tatlımTamam o zaman canım öyle 1 görünce söliyim dedim
Ayy kızlar iftardan sonra direk temizliğe daldım :) spor oldu şimdi oturdum :)
İftar menüm
1kase yoğurt çorbası
1 tabak nohut
Salata
3dlim tambugday ekmeği
2bardak ayran
Şu dünden beri 2.5 u geçmiştir sahurda Bayaaa içtim
Salı günü mutfak ve banyo temizldim
Bugün salon ve yatak odası geriye giriş ve oturma odası kaldı koltukları silcm duvarları silcem :) bakalım ohh bitti ya :)(
Evet canım farkındayım ama engel olamadım :/ekmek çok olmuş canım bakliyat yanına yoğurt çorbası yarmalı mı bu arada kolay gelsin temizlik baya yoruyor insanı
Valla bu boşalmayı bende anlamış değilim ama. Ben sizlerle olmaya devam edicemaskrhpozitif
@nanekik ya mübarek ayda yapılan hiçte hos olmadi bence neyse kalan sağlar bizimdiraskrhpozitif şunu soyliyim amaç aynı daha ne beklenir ki anlamadım 13. 14. Takım baya yazışmalar var yeni açıldıysa nasıl oluyor
Ben çok karışmak istemiyorum yeniyim sonuçta
Ama ne biliyim amaç grup çökertmk yerine çoğaltmak motivasyon arttırmak olmalı diyee düşünüyorum
Dün gece resmini attım diye yazmadım canım dur ekliyimTatlım ekmeği azaltmaya çalışırsan daha iyi olur 3 dilim biraz fazla yavaş yavaş azaltabilirsin
Bu arada bi de sahurunu da yaz Canım menüye sahur iftar şeklinde
Allah kolaylık versin oooo büyük temizlik yapıyorsun anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?