Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla haklısın geçen eskiden herşey daha bir samimiymis
Bez pişik yapıyor artık sıcaklardan yazın alıştı alıştı kısa çok zor olacak

İyi akşamlar kızlar menumi yazayım
Sahur yapmadım

İftar
4 parça karpuz
2 tane ekmeksiz köfte
Su 1lt

Güzel canım ama suyu arttır çok az canım baş ağrısı da yapar suyunu içmeyi ihmal etme

Kızlar iftarında yazayım sahurun fotosunu atmıştım
İftar
1kase domates çorbası
1minik fırında patlıcan
4yk mantarlı tavuk sote
Salata

Arada şimdi kahve içeceğim

Güzel canım su ve sporu da yazıyoruz biliyorsun

Hey Allah kötü olmuş canım çıktı mı bari bende koltuklara örtü sercem gibi görünüyor iki kızla

Valla haklısın geçen eskiden herşey daha bir samimiymis
Bez pişik yapıyor artık sıcaklardan yazın alıştı alıştı kısa çok zor olacak
kendisi rahatsız oluyor biri tuvalete giderken önce o gidip yapmak istiyor vs yeni krozet kapagı filan baya özeniyor hazır oldugunu belli ediyor gecede kuru kalkana kadar o uyuyunca bagalyıp o uyumadan almak yada gece uyanıyorsa o arada wc ye götürmek gerekiyor cocuktan cocuga degişiyor canım sen şu taşınma işini bitir ondan sonra halledersin
Tebrikler tatlım
sagol canım benim

yazacagım seydam su işi bitmedi spor 45dk yuruyus
benimki her şekilde halletti canım bu sende dursun seneye degiltirecegiz takımları duvarları görmüştün koltukları tahmin et işte mutlaka bir leke çıkarıcı şart

Ayy kızlar iftardan sonra direk temizliğe daldım :) spor oldu şimdi oturdum :)
İftar menüm
1kase yoğurt çorbası
1 tabak nohut
Salata
3dlim tambugday ekmeği
2bardak ayran
Şu dünden beri 2.5 u geçmiştir sahurda Bayaaa içtim
Salı günü mutfak ve banyo temizldim
Bugün salon ve yatak odası geriye giriş ve oturma odası kaldı koltukları silcm duvarları silcem :) bakalım ohh bitti ya :)(

2 lt olmadan yatmıyorum canm o ana kadar i tigimi yazdim

bzimkide lqzimliga çok hevesli ama iş gerçekten yapmaya gelince yıkıyor ortalığı kıyafetleri ile oturuyor altını siliyor falan

kızlar kilo bildriimimide yapayım çok şükür +500 müde verdim izne ayrılış :70,5 güncel 70,5 askrhpozitif kaptanım
Canım sen bismillah de gerisi gelecek Allahın izniyle
dilekim hoşgeldin daha biz senle çok havlu islatır ter dökeriz salonda gönül bağımız var gerisi hikaye
Zayıflarken karakter zayıflamasına şahit oldum ben egonun kilo almasına bide

ekmek çok olmuş canım bakliyat yanına yoğurt çorbası yarmalı mı bu arada kolay gelsin temizlik baya yoruyor insanı

Valla bu boşalmayı bende anlamış değilim ama. Ben sizlerle olmaya devam edicem askrhpozitif
@nanekik ya mübarek ayda yapılan hiçte hos olmadi bence neyse kalan sağlar bizimdir askrhpozitif şunu soyliyim amaç aynı daha ne beklenir ki anlamadım 13. 14. Takım baya yazışmalar var yeni açıldıysa nasıl oluyor
Ben çok karışmak istemiyorum yeniyim sonuçta
Ama ne biliyim amaç grup çökertmk yerine çoğaltmak motivasyon arttırmak olmalı diyee düşünüyorum

Tatlım ekmeği azaltmaya çalışırsan daha iyi olur 3 dilim biraz fazla yavaş yavaş azaltabilirsin
Bu arada bi de sahurunu da yaz Canım menüye sahur iftar şeklinde
Allah kolaylık versin oooo büyük temizlik yapıyorsun anlaşılan

Öyle olmalı tatlım ama işte yapcak bişey Yok senin de dediğin gibi kalan sağlar bizimdir hep beraber güzel kilolar vericez burda

Dün gece resmini attım diye yazmadım canım dur ekliyim
Çok büyük değil ama gündüz yapamiomki bakalm camlar falan kalıo geriye onu ne zaman yapcam :)
Evet azaltmaya calisicam bosladim gene ayarlicam tatlım saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…