Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım boşver olanları önümüze bakıyoruz arktik herşey daha güzel olacak vardır burasi yeterli olamadı o demekki bunda bair hayır 13. Takım daha öncelerden açılmış ama kapanmış bir takım şuan tekrar aktif hala gelen bir takım sayfalar aldatmasin seni

2 lt olmadan yatmıyorum canm o ana kadar i tigimi yazdim

bzimkide lqzimliga çok hevesli ama iş gerçekten yapmaya gelince yıkıyor ortalığı kıyafetleri ile oturuyor altını siliyor falan
Canım ben 3 çocuktada lazımlıkla alıştıdım büyük çişlerini şekillere benzetiyordum iğrenç ve komik ama çok etkili mesela
Aaaa ağaç çıkardın bak aaa bu sefer de dinozora benzedi sen ne güçlüsün böyle spidermanın ağlarını batmanin kanatlarını işte hayal gücünle alakalı
Hatta kendi abdestimi ilk önce benzetmiştim şekillere ona göstererek çok etkili olmuştu psikolog demişti
ıyyyy ne kılıklara giriyoruz ya itiraf gibi oldu

Dün gece resmini attım diye yazmadım canım dur ekliyim
Çok büyük değil ama gündüz yapamiomki bakalm camlar falan kalıo geriye onu ne zaman yapcam :)
Evet azaltmaya calisicam bosladim gene ayarlicam tatlım saol :)

Heh tamam canım
Bana göre cam duvar işin içine girdi mi büyük zaten canım
Yapabilirsin tatlım ekmek daha çok acıktırır bunu da unutma

Yeni biri olarak olayı çözmüşsün bizimlesin gerisi hikaye canım

Bismillah
Sahur
2 çavdar ekmeğiyle beyaz peynirli tost domates biber salatalık çay
İftar
1 tabak nohut yoğurt 3 kaşık pilav
Spor jilian level 3
Su 2 litreyi geçti
Kızlar insan isteyince inanın hiçbirşey engel değil
Yok ramazan su içemiyorum
Spor yapamıyorum diyordum şimdi öz eleştiri
Geç o işleri yasemin geç sen isteyince neler yaparsın bahanelere sığınma :)

Evet canım farkındayım ama engel olamadım :/
Toparlarim bu hafta
Yarma vardi ama üşendim :) sade yaptım
Ay iyi bari yoksa akşam karbonhidrat biraz daha fazla kacacakmis
ay sesli güldüm valla süpermiş denemek lazım küçüğünü yapsa ilk süper olacak büyük sorunlu ağlayarak yapıyor bezede

Hoşgeldin gülşahım
Saolasın dileklerin için öpüyorum

cansın gulsahim 9.takim daha sağlam adımlarla geliyor inşallah kardeş takım olarak bizde size her daim tam destekerisin kilocuklat

akşam pilav bari olmasamiydi bilemedim canim

Sağol tatlım sayenizde daha da güç alıyorum
Sahurda çorba içmek istiyoruz
Yanina toktutucu ne yiebilirz

Tatlım çorba içmek istiyorsan yanına bi salata peynir falan yiyebilirsin ya da akşamdan bi sebze yemeği varsa biraz ondan falan ya da kahvaltı şeklinde yapıp yumurta yiyebilirsin sahur için yumurta iyi geliyor tok tutması açısından.ben genelde sahurda kahvaltıyı tercih ederim
Ya da zeytinyağlı yemek 1 tabak yer yoğurt ya da peynir vs öyle şeyleri severim

Çok çok teşekkür ederiz
Tabiki inşallah burdan mezun olucam

Buna inanınca oluyor gerisi geliyor İnan

Süpersin tatlım su spor iyi olmuş pilavı da onlar Kapatır inşallah beyaz peynirli tosta bende bayılıyorum

Bileme emi merve
3 kaşık kız 18 saat aç durmuşum gözüm döndü ya neyse şimdi jiliana yol alıyorum erir gider hepsi
afiyet olsun cicim yağ olmadan gitsin vücuttan

Yaaa banada bisi diyin
Çorba yanında ne yiimki tok tutsun
kız düşünüyorum da yoğurttan başka bişey gelmedi aklıma semiz otu falan varsa onu yoğurtlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…