- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.801
Yogurt çorbası zaten :))
Ama yumurta haslasam yada kucuk patates olurmu
Domates salatalık bi dilim ekmek yoğurt çorbası tok tutar ceviz ya da çiğ badem bi avuç suyuda 1.5 litreyi dik tepene 5 dkda içmeye çalış bitti gittiYogurt çorbası zaten :))
Ama yumurta haslasam yada kucuk patates olurmu
Tamam tatlım olur öyle yapicamDomates salatalık bi dilim ekmek yoğurt çorbası tok tutar ceviz ya da çiğ badem bi avuç suyuda 1.5 litreyi dik tepene 5 dkda içmeye çalış bitti gitti
Her öğün tek protein buna çok dikkat etTamam tatlım olur öyle yapicam
Ceviz var Allah'tan yumurtaya gerek yok gerçekten
Susuz asla kalmiom kesin her sahur 1.5 gidiyor duble bardakla :)
Sağolun kafam durmuştu teşekkür ederim
Afiyet olsun canım sağlıklı ve dolu doluBen menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Beyaz peynir kaşar peyniri
Öğlen
Kabak ve enginar çorbası 1 kepçe kadar
Akşam
Ispanaklı unsuz graten tarzı bişey yaptım 2 servis kaşığı kadar ondan
2 kepçe ezogelin çorbası
1 yemek kaşığı kabak salatası
Salata
Su 3 civarı
Spor yok
Afiyet olsun canım sağlıklı ve dolu dolu
AFiyet olsun kuzumBen menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Öğlen
Akşam
2 kepçe ezogelin çorbası
Salata
Su 3 civarı
Spor yok
afiyet olsun canım
Afiyet olsun çok güzel kuru soğanda olaymış domatesin içinde :)
Sağol canımaskrhpozitif sağol canım sizlerede hayırlı sahurlar kızlar
İyi geceler tatlım Allah rahatlık versinKızlar iyi geceler ben yatar yarın sabah görüşürüz Allah rahatlık versin hepinize
İftarda oluyorda sahurda sevmiyorum yaAfiyet olsun çok güzel kuru soğanda olaymış domatesin içinde :)
Oo sen baya derin girmişsin tatlım ben bı mutfak dolaplarıni sildim gerisi el sallıyor :)Ayy kızlar iftardan sonra direk temizliğe daldım :) spor oldu şimdi oturdum :)
İftar menüm
1kase yoğurt çorbası
1 tabak nohut
Salata
3dlim tambugday ekmeği
2bardak ayran
Şu dünden beri 2.5 u geçmiştir sahurda Bayaaa içtim
Salı günü mutfak ve banyo temizldim
Bugün salon ve yatak odası geriye giriş ve oturma odası kaldı koltukları silcm duvarları silcem :) bakalım ohh bitti ya :)(
hazir değilse zorlama canım sen yaparken izledim malum taklit etmeye bayılıyorlar2 lt olmadan yatmıyorum canm o ana kadar i tigimi yazdim
bzimkide lqzimliga çok hevesli ama iş gerçekten yapmaya gelince yıkıyor ortalığı kıyafetleri ile oturuyor altını siliyor falan
Gec kaldım ama peynirli salata olabilir az tuzlu peynir iyi olur susatmazSağol tatlım sayenizde daha da güç alıyorum
Sahurda çorba içmek istiyoruz
Yanina toktutucu ne yiebilirz
Bismillah
Sahur
2 çavdar ekmeğiyle beyaz peynirli tost domates biber salatalık çay
İftar
1 tabak nohut yoğurt 3 kaşık pilav
Spor jilian level 3
Su 2 litreyi geçti
Kızlar insan isteyince inanın hiçbirşey engel değil
Yok ramazan su içemiyorum
Spor yapamıyorum diyordum şimdi öz eleştiri
Geç o işleri yasemin geç sen isteyince neler yaparsın bahanelere sığınma :)
SüpersinizBen menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Öğlen
Akşam
2 kepçe ezogelin çorbası
Salata
Su 3 civarı
Spor yok
Eşimdemi diyette canım bir kepçe çorba bir dlm ekmek ediyor tatlım ona göre ekmek çorba değişimini yapabilirsin
SüpersinEki Görüntüle 2009397
Bu biter biraz daha eklerim buna 2 litreye çıkar :)
oo abla bayadir gorusememistik nasılsın bilgilerle donatmışsin yineselam kızlar sahur zamanı size taze taze bilgi getirdim yarına unutma ihtimaline karşı şimdi paylaşayım dedim :))
Japon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde sadece birkaç hafta içinde belinden 13 kg (28.7 lb) ve 12 cm (4.7 “) kaybetmesine yardımcı olan ilginç bir yöntem buldu. Bir doktor tarafından kendisine verilen bir sırt ağrısı hafifletme egzersizinin bir yan etkisiydi ve bu egzersiz günde sadece 2 dakika alıyor.
Süper İleri sizi bu tekniği denemeye ve kilo vermenize nasıl yardımcı olduğunu tam olarak anlamaya davet ediyor.
NASIL ÇALIŞIYOR?
Ryosuke buna “uzun nefes diyeti” diyor. Teknik, belirli bir pozisyon almakta, üç saniyelik bir nefes almakta ve daha sonra yedi saniye güçlü bir nefes vermeden oluşmaktadır.
Çoğu Avrupa doktoru, kilo kaybı için nefes alma egzersizlerini destekler ve etkinliklerini şu şekilde açıklar: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Nefes aldığımız oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, oksijeni bileşenlere (karbon ve su) böler. Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa o kadar çok yağ yakar.
NE YAPMALISINIZ?
Bu egzersizi her gün 2-10 dakika gerçekleştirin.
Ek olarak, uzmanların söylediği gibi bu teknik vücudun kaslarını güçlendirecek ve metabolizmayı hızlandıracaktır.
- Bir ayağınız önde olacak şekilde ayakta durun.
- Bu pozisyonda iken kalçanızı zorlamanız ve ağırlığınızı arkada kalan ayağınıza aktarmanız gerekiyor.
- Şimdi kollarınızı başınızın üstünde kaldırarak 3 saniye boyunca yavaşça derin nefes alın.
- Daha sonra nefesinizi 7 saniye boyunca güçlü bir şekilde verirken vücudunuzdaki bütün kasları kasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?