Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Domates salatalık bi dilim ekmek yoğurt çorbası tok tutar ceviz ya da çiğ badem bi avuç suyuda 1.5 litreyi dik tepene 5 dkda içmeye çalış bitti gitti
Tamam tatlım olur öyle yapicam
Ceviz var Allah'tan yumurtaya gerek yok gerçekten
Susuz asla kalmiom kesin her sahur 1.5 gidiyor duble bardakla :)
Sağolun kafam durmuştu teşekkür ederim

Tamam tatlım olur öyle yapicam
Ceviz var Allah'tan yumurtaya gerek yok gerçekten
Susuz asla kalmiom kesin her sahur 1.5 gidiyor duble bardakla :)
Sağolun kafam durmuştu teşekkür ederim
Her öğün tek protein buna çok dikkat et
Yemeğine önce bir lokma pro ile başla o zaman vücut insülin salgılamıyor peynir olur yoğurt olur ama ilk lokma protein

Ben menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Beyaz peynir kaşar peyniri
Öğlen
Kabak ve enginar çorbası 1 kepçe kadar
Akşam
Ispanaklı unsuz graten tarzı bişey yaptım 2 servis kaşığı kadar ondan
2 kepçe ezogelin çorbası
1 yemek kaşığı kabak salatası
Salata
Su 3 civarı
Spor yok

Afiyet olsun canım sağlıklı ve dolu dolu

AFiyet olsun kuzum

Eki Görüntüle 2009395
Habinar işte menüm :) ekmeksiz yioz ekmek istemedi eşim :))
afiyet olsun canım

selam kızlar sahur zamanı size taze taze bilgi getirdim yarına unutma ihtimaline karşı şimdi paylaşayım dedim :))

Japon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde sadece birkaç hafta içinde belinden 13 kg (28.7 lb) ve 12 cm (4.7 “) kaybetmesine yardımcı olan ilginç bir yöntem buldu. Bir doktor tarafından kendisine verilen bir sırt ağrısı hafifletme egzersizinin bir yan etkisiydi ve bu egzersiz günde sadece 2 dakika alıyor.
Süper İleri sizi bu tekniği denemeye ve kilo vermenize nasıl yardımcı olduğunu tam olarak anlamaya davet ediyor.

NASIL ÇALIŞIYOR?
Ryosuke buna “uzun nefes diyeti” diyor. Teknik, belirli bir pozisyon almakta, üç saniyelik bir nefes almakta ve daha sonra yedi saniye güçlü bir nefes vermeden oluşmaktadır.
Çoğu Avrupa doktoru, kilo kaybı için nefes alma egzersizlerini destekler ve etkinliklerini şu şekilde açıklar: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Nefes aldığımız oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, oksijeni bileşenlere (karbon ve su) böler. Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa o kadar çok yağ yakar.

NE YAPMALISINIZ?

Bu egzersizi her gün 2-10 dakika gerçekleştirin.

• Bir ayağınız önde olacak şekilde ayakta durun.
  • Bu pozisyonda iken kalçanızı zorlamanız ve ağırlığınızı arkada kalan ayağınıza aktarmanız gerekiyor.
  • Şimdi kollarınızı başınızın üstünde kaldırarak 3 saniye boyunca yavaşça derin nefes alın.
  • Daha sonra nefesinizi 7 saniye boyunca güçlü bir şekilde verirken vücudunuzdaki bütün kasları kasın.
Ek olarak, uzmanların söylediği gibi bu teknik vücudun kaslarını güçlendirecek ve metabolizmayı hızlandıracaktır.

Oo sen baya derin girmişsin tatlım ben bı mutfak dolaplarıni sildim gerisi el sallıyor :)
2 lt olmadan yatmıyorum canm o ana kadar i tigimi yazdim

bzimkide lqzimliga çok hevesli ama iş gerçekten yapmaya gelince yıkıyor ortalığı kıyafetleri ile oturuyor altını siliyor falan
hazir değilse zorlama canım sen yaparken izledim malum taklit etmeye bayılıyorlar

Sağol tatlım sayenizde daha da güç alıyorum
Sahurda çorba içmek istiyoruz
Yanina toktutucu ne yiebilirz
Gec kaldım ama peynirli salata olabilir az tuzlu peynir iyi olur susatmaz

Süpersiniz
Eki Görüntüle 2009395
Habinar işte menüm :) ekmeksiz yioz ekmek istemedi eşim :))
Eşimdemi diyette canım bir kepçe çorba bir dlm ekmek ediyor tatlım ona göre ekmek çorba değişimini yapabilirsin
Eki Görüntüle 2009397
Bu biter biraz daha eklerim buna 2 litreye çıkar :)
Süpersin
oo abla bayadir gorusememistik nasılsın bilgilerle donatmışsin yine

Günaydın hadi yine iyisin iz takımı açtım sildim süpürdüm razandan sonra çatıda demlerim söz kızlar oğlum yine ataklarda ya hiç sebep yok birşey istiyor ne istiyor anlamıyorum bu saat ağladı banada dokundurmuyor nazar mı oldu nedir sakinleştirdi nde uyudu şimdi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…