- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.381
Günaydınlaaarrrr
Kızlar çok mutluyum...Dün 80.7 ile başladığım 5 günde 5 kilo diyetime bugün 79.9 olarak devam ediyorum..
800 gr. gitti yuppiiii
yeme sakın boğarım seni
valla keşke yağlardan olsa ama sıcaklardandırgünaydıınnn takım arkadaşlarım,
bende son bikaç gündür regl dönemime daha 10 gün olmasına rağmen sanki heran olcakmışım gibi adet sancıları var. nedir bu anlayamadım yaa, sıcaklardanmı acaba diyorum hormonlar dengeleri mi şaştı, yada yağlar mı eriyo ::))
uyma uyma şeytana kandırmasın seni,kendini şık bi elbiseyle istediğin kiloda düşün hep yemezsingünaydın kızlar nasılsınız bugün kız kardeşime gitcem inşalah şeytana uymam
maşallahhhhh
Günaydınlaaarrrr
Kızlar çok mutluyum...Dün 80.7 ile başladığım 5 günde 5 kilo diyetime bugün 79.9 olarak devam ediyorum..
800 gr. gitti yuppiiii
hadi iyi kurslarrKaçtım kurs vakti...
yEMEDIM YEMEDIM
Günaydın kızlar ;
Dun gece ve bugun karnım cok agrıyo kramp gırer gıbı gece uykumdan uyandırdı acısı dusunun artıkGecer uamrım bıran once
alıntı yapmayı unutmuşum deminki yazdıklarımı sana yazmıştım ama alıntıyı unutum
valla keşke yağlardan olsa ama sıcaklardandır
uyma uyma şeytana kandırmasın seni,kendini şık bi elbiseyle istediğin kiloda düşün hep yemezsin
maşallahhhhhdenemeliyim bend e bu diyeti,ama ramazan geldi pehhhh
hadi iyi kurslarr
geçmiş olsun mursh
yEMEDIM YEMEDIM
Günaydın kızlar ;
Dun gece ve bugun karnım cok agrıyo kramp gırer gıbı gece uykumdan uyandırdı acısı dusunun artıkGecer uamrım bıran once
ne güzel,bakmaya yerim olsaydı bende isterdim,hani hep yiiyorya,kendimi görüyorum onda,o yüzden koydum avatarımaavatarına bayıldım benim yavru kedim var bu kedinin renginde küçük minacıç biberonla besleniyor akşam çocuklar işten gelir gelmez önce duşa girerler sonra kediyle oynarlar yemek yemeyi unuturlar balkonda besliyoruz
alıntı yapmayı unutmuşum deminki yazdıklarımı sana yazmıştım ama alıntıyı unutum
geçmiş olsun canım bende bikaç gündür fenayım hiç tadım yokkarın ağrısı, bel ağrısı çok canımı sıkıyor..
uyanın uykucularrrrrr:89::89::89:
kızlar twister hakkında yorumlarınızı bekliyorum,özellikle kullananlardan bir sitede 9 tl ye buldum almak istiyorum bakalım,ama işe yarıyorsa alıcam.
fazla yünüm vardı çaktırmadan kızlara yaptım çift kişilik artık kullanırlıarmı atarlarmı gerisine karışmamgünaydın arkadaşlar..fadime inşaata ne yorganı dikiyordunuz anlamadım...mursh ,ene geçmiş olsun...
göbüşü ne inceltiyor artık eşimin göbüşüme bakması beni sinir ediyoryarıyor hayatım bende 12 tlye almıştım bi siteden. gerçekten belimi o inceltti :)
fazla yünüm vardı çaktırmadan kızlara yaptım çift kişilik artık kullanırlıarmı atarlarmı gerisine karışmam
göbüşü ne inceltiyor artık eşimin göbüşüme bakması beni sinir ediyor
25.07.2011 günkü menüm
ara:yarım yağlı sütle mısır gevreği
sabah:yarım bardak çay,1 dilim ekmek,az yağda pişmiş yumurta,1 çatal reçel
öğle:2 haşlanmış yumurta
akşam bişey yemedim
toplamda 3 lt su ve 3 kupa ayran içtim,yarım çay bardağı süt,1 de form çayı.
bugün eşim evdeydi o yüzden pek giremedim topiğe,temizlik yaptım zaten yorgunluktan ölüyorum.camları sildim,perdeleri yıkadım eşim astı,toz aldım anca tüm günümü alıd valla,2 kuzuyla,şimdi duşumu aldım yatıcam birazdan inş.bugünkü menüm çok saçam oldu yine ,fazla yumurta yemişim ama neyse çok tok tutuyor beni,akşam da canım bişey istemediği için yemedim.Benden böyle sabah görüşmek üzere:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?