Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlaaarrrr
Kızlar çok mutluyum...Dün 80.7 ile başladığım 5 günde 5 kilo diyetime bugün 79.9 olarak devam ediyorum..
800 gr. gitti yuppiiii

valla keşke yağlardan olsa ama sıcaklardandır
günaydın kızlar nasılsınız bugün kız kardeşime gitcem inşalah şeytana uymam
uyma uyma şeytana kandırmasın seni,kendini şık bi elbiseyle istediğin kiloda düşün hep yemezsin

Günaydınlaaarrrr
Kızlar çok mutluyum...Dün 80.7 ile başladığım 5 günde 5 kilo diyetime bugün 79.9 olarak devam ediyorum..
800 gr. gitti yuppiiii
maşallahhhhhdenemeliyim bend e bu diyeti,ama ramazan geldi pehhhh
Kaçtım kurs vakti...
hadi iyi kurslarr
yEMEDIM YEMEDIM

Günaydın kızlar ;

Dun gece ve bugun karnım cok agrıyo kramp gırer gıbı gece uykumdan uyandırdı acısı dusunun artık Gecer uamrım bıran once

geçmiş olsun mursh

avatarına bayıldım benim yavru kedim var bu kedinin renginde küçük minacıç biberonla besleniyor akşam çocuklar işten gelir gelmez önce duşa girerler sonra kediyle oynarlar yemek yemeyi unuturlar balkonda besliyoruz

alıntı yapmayı unutmuşum deminki yazdıklarımı sana yazmıştım ama alıntıyı unutum

ne güzel,bakmaya yerim olsaydı bende isterdim,hani hep yiiyorya,kendimi görüyorum onda,o yüzden koydum avatarıma
alıntı yapmayı unutmuşum deminki yazdıklarımı sana yazmıştım ama alıntıyı unutum

anladım cnm

benimki bi tesadüf oldu alt kattaımız inşaat kaynımın evi olcak ilerde şimdi askerde. inşaata yorgan dikiyorduk .sakat büyük bir kedi geldi ayagı topal bende eve geldim evden et düz peynir bişeler aldım gittim verdim
bellediyeyi aradım veteriner sormak için telefon cevap vermedi sonra elime süte ekmek dogradım indim alt katta baktım büyük kedi yok bide baktım yavru kedi varmış artık hep takip ettim annesi geliyormu gelmiyormu diye gelse bıraktıgım şeyleri yiyip bitiriyordu ama 2 gün bekledim gelmedi .aldım kedi yavrusunu önce hayvan satan yerden ilaç alıp ilaçladım böcek bit olur diye korktum .

günaydın arkadaşlar..fadime inşaata ne yorganı dikiyordunuz anlamadım...mursh ,ene geçmiş olsun...

Son düzenleme:

offf kız bu ne çok iş böyle...bana bu kadar iş yaptırması için birinin beni topuğumdan vurması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…