- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.821
Hoşgeldin abla özlemiştin valla kendiniselam kızlar sahur zamanı size taze taze bilgi getirdim yarına unutma ihtimaline karşı şimdi paylaşayım dedim :))
Japon aktör Miki Ryosuke geçtiğimiz günlerde sadece birkaç hafta içinde belinden 13 kg (28.7 lb) ve 12 cm (4.7 “) kaybetmesine yardımcı olan ilginç bir yöntem buldu. Bir doktor tarafından kendisine verilen bir sırt ağrısı hafifletme egzersizinin bir yan etkisiydi ve bu egzersiz günde sadece 2 dakika alıyor.
Süper İleri sizi bu tekniği denemeye ve kilo vermenize nasıl yardımcı olduğunu tam olarak anlamaya davet ediyor.
NASIL ÇALIŞIYOR?
Ryosuke buna “uzun nefes diyeti” diyor. Teknik, belirli bir pozisyon almakta, üç saniyelik bir nefes almakta ve daha sonra yedi saniye güçlü bir nefes vermeden oluşmaktadır.
Çoğu Avrupa doktoru, kilo kaybı için nefes alma egzersizlerini destekler ve etkinliklerini şu şekilde açıklar: yağ, oksijen, karbon ve hidrojenden oluşur. Nefes aldığımız oksijen yağ hücrelerine ulaştığında, oksijeni bileşenlere (karbon ve su) böler. Bu nedenle, vücudumuz ne kadar çok oksijen kullanırsa o kadar çok yağ yakar.
NE YAPMALISINIZ?
Bu egzersizi her gün 2-10 dakika gerçekleştirin.
Ek olarak, uzmanların söylediği gibi bu teknik vücudun kaslarını güçlendirecek ve metabolizmayı hızlandıracaktır.
- Bir ayağınız önde olacak şekilde ayakta durun.
- Bu pozisyonda iken kalçanızı zorlamanız ve ağırlığınızı arkada kalan ayağınıza aktarmanız gerekiyor.
- Şimdi kollarınızı başınızın üstünde kaldırarak 3 saniye boyunca yavaşça derin nefes alın.
- Daha sonra nefesinizi 7 saniye boyunca güçlü bir şekilde verirken vücudunuzdaki bütün kasları kasın.
Yok zorlanıyorum canım şuan dediğin gibi taklit ediyor şifon falan çekiyormus gibi yaapiyo falanOo sen baya derin girmişsin tatlım ben bı mutfak dolaplarıni sildim gerisi el sallıyor :)
hazir değilse zorlama canım sen yaparken izledim malum taklit etmeye bayılıyorlar
Gec kaldım ama peynirli salata olabilir az tuzlu peynir iyi olur susatmaz
Süpersiniz
Eşimdemi diyette canım bir kepçe çorba bir dlm ekmek ediyor tatlım ona göre ekmek çorba değişimini yapabilirsin
Süpersin
oo abla bayadir gorusememistik nasılsın bilgilerle donatmışsin yine
ayetel kürsiyi oku canım nazar değdini düşündüm hep okurum erkenden acmissn takımıGünaydın hadi yine iyisin iz takımı açtım sildim süpürdüm razandan sonra çatıda demlerim sözkızlar oğlum yine ataklarda ya hiç sebep yok birşey istiyor ne istiyor anlamıyorum bu saat ağladı banada dokundurmuyor nazar mı oldu nedir sakinleştirdi nde uyudu şimdi tekrar
allaha şükür gülüm iyiyim kendi çapımda debeleniyorum :)Oo sen baya derin girmişsin tatlım ben bı mutfak dolaplarıni sildim gerisi el sallıyor :)
hazir değilse zorlama canım sen yaparken izledim malum taklit etmeye bayılıyorlar
Gec kaldım ama peynirli salata olabilir az tuzlu peynir iyi olur susatmaz
Süpersiniz
Eşimdemi diyette canım bir kepçe çorba bir dlm ekmek ediyor tatlım ona göre ekmek çorba değişimini yapabilirsin
Süpersin
oo abla bayadir gorusememistik nasılsın bilgilerle donatmışsin yine
sağ ol gülüm bayadır uğramadım dün de güzel bir nefes tekniğini okuyunca paylaşayım hemen hazır örnek ,yapıp zayıflayanlar da varmış japonya dan tüm dünya ya fırtına gibi yayılmış bir yöntem biz geri mi kalalım :) dedimHoşgeldin abla özlemiştin valla kendini
Yok zorlanıyorum canım şuan dediğin gibi taklit ediyor şifon falan çekiyormus gibi yaapiyo falan
ayetel kürsiyi oku canım nazar değdini düşündüm hep okurum erkenden acmissn takımı
Aaa bir yerimo ağrıyor değince büyüme döneminde kemikleri agriyabiliyormusallaha şükür gülüm iyiyim kendi çapımda debeleniyorum :)
sen nasılsın i senin oğluş gece uyutmamış yine seni sebepsiz mi uykudan uyanıp ağlıyor , benim sıpa da öyleydi bir yeri mi ağrıyor söylemezdi de bol bol oku yastığının altına hurma çekirdeği koy yüzüne kur an kerim açıp kapat dediler neler neler yaptım yine de ağlayıp dururdu en son kuranı kerim de ki nazar ayetini yazıp üstüne takmıştık ondan sonra azalmıştı
Kalmayalim tabikide abla neyimiz eksik bizim fazlamiz bile varsağ ol gülüm bayadır uğramadım dün de güzel bir nefes tekniğini okuyunca paylaşayım hemen hazır örnek ,yapıp zayıflayanlar da varmış japonya dan tüm dünya ya fırtına gibi yayılmış bir yöntem biz geri mi kalalım :) dedim
videoları da var adamın adıyla beraber uzun nefes tekniği diyince çıkıyor denesek ne zararı olur epi topu 2 dk yapılıyorKalmayalim tabikide abla neyimiz eksik bizim fazlamiz bile var
Yapılabilir tabiki abla 2 dk ne ki keşke herşey 2 dk da olsaavideoları da var adamın adıyla beraber uzun nefes tekniği diyince çıkıyor denesek ne zararı olur epi topu 2 dk yapılıyor
balon şişirme tekniğinin uzun nefes verme ve kasları sıkma şekli
Günaydın canım hoşgeldinKızlar günaydınnnn
Denerim abla sebepsiz iki gündür böyle iki gündür farklı birini gördük ikisinde de kadın birinde kollarına bakıyor eti çok sıkı dedi birinde de ağzı burnu ne kadar küçük diye söyledi durdu ben hayatta demem maşallah derim içimden bı daha kadını uzaktan görünce okumaya basliycam vallaallaha şükür gülüm iyiyim kendi çapımda debeleniyorum :)
sen nasılsın i senin oğluş gece uyutmamış yine seni sebepsiz mi uykudan uyanıp ağlıyor , benim sıpa da öyleydi bir yeri mi ağrıyor söylemezdi de bol bol oku yastığının altına hurma çekirdeği koy yüzüne kur an kerim açıp kapat dediler neler neler yaptım yine de ağlayıp dururdu en son kuranı kerim de ki nazar ayetini yazıp üstüne takmıştık ondan sonra azalmıştı
hayırlı cumalar abla
Maşallah fıstık çok güzel gitmiş 41 kereVeeee kilo bildirimim geçen hafta 70 kg
Bugün 68.2
Fark 1.800 gr
Maşallah fıstık çok güzel gitmiş 41 kere
maşallah taze anne sanaVeeee kilo bildirimim geçen hafta 70 kg
Bugün 68.2
Fark 1.800 gr
maşallah taze anne sana
60.7 benimmBestttt senin kilo bildirimin kaldı onuda yaparsan listeyi paylasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?