Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin abla özlemiştin valla kendini
Yok zorlanıyorum canım şuan dediğin gibi taklit ediyor şifon falan çekiyormus gibi yaapiyo falan
ayetel kürsiyi oku canım nazar değdini düşündüm hep okurum erkenden acmissn takımı

allaha şükür gülüm iyiyim kendi çapımda debeleniyorum :)
sen nasılsın i senin oğluş gece uyutmamış yine seni sebepsiz mi uykudan uyanıp ağlıyor , benim sıpa da öyleydi bir yeri mi ağrıyor söylemezdi de bol bol oku yastığının altına hurma çekirdeği koy yüzüne kur an kerim açıp kapat dediler neler neler yaptım yine de ağlayıp dururdu en son kuranı kerim de ki nazar ayetini yazıp üstüne takmıştık ondan sonra azalmıştı

sağ ol gülüm bayadır uğramadım dün de güzel bir nefes tekniğini okuyunca paylaşayım hemen hazır örnek ,yapıp zayıflayanlar da varmış japonya dan tüm dünya ya fırtına gibi yayılmış bir yöntem biz geri mi kalalım :) dedim

Aaa bir yerimo ağrıyor değince büyüme döneminde kemikleri agriyabiliyormus

Kalmayalim tabikide abla neyimiz eksik bizim fazlamiz bile var

Denerim abla sebepsiz iki gündür böyle iki gündür farklı birini gördük ikisinde de kadın birinde kollarına bakıyor eti çok sıkı dedi birinde de ağzı burnu ne kadar küçük diye söyledi durdu ben hayatta demem maşallah derim içimden bı daha kadını uzaktan görünce okumaya basliycam valla
hayırlı cumalar abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…