Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

North River eşimle birlikte yapıyoruz canım daha iyi oluyor :) ramazan dışında çorba hiç içmem nerdeyse hastalık vs dışında
Evet o da olabilir
Ramazan'da da. Yapamiomki aslında dün çok canım çekti ya o yüzden yaptım

Cumanız mübarek olsun
Gözlerim ağrıyor batıyor kaşınıyor
Çünkü ramazan gireli sahurda damlamı unutuyorum
Gündüzde oruç bozar damlatmıyorum
kurudu kaldı valla gözler

Günaydın canlar
Hayırlı cumalar
Bu akşam bisi yapamicam sanırım hiç halim yok ama bakalm ,:)
Günaydın canım fazla yorma kendini yavaş yavaş yap
Cumanız mübarek olsun
geçmiş olsun canım benimde basm başladı eşliğinde mide bulantısı üstüne nalbura geldim cuma olduğunu unutup kapısında bekliyorm :-(

Aynen canım yormucam. Kendimi sende dikkat et
askrhpozitif tatlimm
Akşama fırında yağlı kağıda patates köfte yapıcam salata ve karpuz şeklinde düşünüyorum bakalm :)
Unutmadan bi de cacık :)

Günaydın canlar
Hayırlı cumalar
Bu akşam bisi yapamicam sanırım hiç halim yok ama bakalm ,:)
Yorma kendini canım oruç oruç yavaş yavaş yaparsın
ay ne güzel valla gerçi o daha hızlı verip sinir bozabilir
Çorba iyidir mideyi kapladığı için tokluk hissi veriyor

Cumanız mübarek olsun
Ah ne güzelim keşke daha önce deseydin hemen kullan rahatlasin gözlerin
Günaydın canım fazla yorma kendini yavaş yavaş yap
geçmiş olsun canım benimde basm başladı eşliğinde mide bulantısı üstüne nalbura geldim cuma olduğunu unutup kapısında bekliyorm :-(
off migrenin mideye vurması dan nefret ediyorum Huma uyuyunca soğuk patates sarıp sende biraz uyumayı dene

Bugün birşey yapmayacaktı mı sözde a yine temizliğe giriştim bu ev hanımları yaramıyor bana yaw eskiden haftada bir yapardım şimdi hergun annemler ev arıyor biraz daha yakınına gelirlerse çalışma hayatına döneceğim bakıcıya güvenemem valla Allah mecbur bırakmasından hergun bir haber mecbur olanlarında karşısına rabbim iyileri çıkarsın tanımadığın birine arabanı emanet etmezken çocuğunu emanet etmek çok zor her anne Baba için

Kesinlikle çok zor canım ya güvenmek çok zor güvendikten sonra iyi ama öyle herkese güven olmuyor artık bu devirde benim arkadaşım bir bakıcı almıştı kızına bebek daha 2 3 aylık bebek sürekli uyumaya başlamıştı ama görseniz bi tuhaf sürekli uyuyor uyanamıyordu bebek bakıcıyı gönderdi çocuk normale döndü valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…