Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar facete bı grup var orda bı kadin baya kilo verdi buda çiğ ispanakla olmuş yağ yakiomus hep yağdan vermiş böylece şimdi bulamamki die kahrolmustum ıspanağı her türlü severim çünkü ama seneye bol bol çiğ ıspanak yicem bu da simdi aklıma geldi ne çok dırdır ettim ya

Aynen canım yormucam. Kendimi sende dikkat et
askrhpozitif tatlimm
Akşama fırında yağlı kağıda patates köfte yapıcam salata ve karpuz şeklinde düşünüyorum bakalm :)
Unutmadan bi de cacık :)
ben şu hafta sonunu atlatirsam az rahatlicam canım

uyursan inşallah canım şuan kullandığımiz eşyalar toparlanacak bir

çok haklısın canım sırf o yüzden çalışmıyorm kızim herşeyden önemli daha az konforla yasarm evladm yanimda olur

Çok faydalı bir paylaşım olmuş canim
salatası güzel olur taze ıspanağın bol soğan bol limon pjj mis

Merhabaa ben yeni geldim sizle tanışıp beraber kilo vermek için sabırsızlanıyorum

Merhaba canım hoşgeldinnn :) kendini tanıtabilirmisin acaba? ben şeyda kendimi tanıtıyım bu takımda 43 kilo verdim sonrasında hamile kalınca tekrar kilo aldım şimdi onları da vermek için tekrardan buraya başladım :) vericek 15 kilom var inşallah
İlk sayfa da kurallarımız var bi göz at uygunsa tekrar hoşgeldin her gün menü paylaşıyoruz ve menülerimize yorum yapıyoruz birbirimize güzel bilgiler paylaşıp motive oluyoruz ve kilo veriyoruz :)

Merhaba :) Ben Bahar 22 yaşındayım Gıda kontrol analiz teknikerliği okuyorum.15 Martta sağlıklı beslenmeye başladım o zamanlar 78.1 kiloyken şuan 70.9 kiloyum. Boyum 160
Hedefim ilk basta 60 kilo olmak.İnsaallah burada bu hedefime sizle sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşacağıma inaniyorum

Alerjişurubuatarax veriyordur
Bi hemşire arkadaş demişti çocuk ünitesinde çalışıyordu hastanede atarax veriyoruz uyusunlar diye demişti kreşlerde de veriyorlarmış

Çok memnun oldum tatlım
Ne güzel canım inandıysan yolu yarıladın demektir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…