- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.861
ben şu hafta sonunu atlatirsam az rahatlicam canımAynen canım yormucam. Kendimi sende dikkat et
askrhpozitif tatlimm
Akşama fırında yağlı kağıda patates köfte yapıcam salata ve karpuz şeklinde düşünüyorum bakalm :)
Unutmadan bi de cacık :)
uyursan inşallah canım şuan kullandığımiz eşyalar toparlanacak birYorma kendini canım oruç oruç yavaş yavaş yaparsın
ay ne güzel valla gerçi o daha hızlı verip sinir bozabilir
Çorba iyidir mideyi kapladığı için tokluk hissi veriyor
Ah ne güzelim keşke daha önce deseydin hemen kullan rahatlasin gözlerin
off migrenin mideye vurması dan nefret ediyorum Huma uyuyunca soğuk patates sarıp sende biraz uyumayı dene
çok haklısın canım sırf o yüzden çalışmıyorm kızim herşeyden önemli daha az konforla yasarm evladm yanimda olurBugün birşey yapmayacaktı mı sözde a yine temizliğe giriştim bu ev hanımları yaramıyor bana yaw eskiden haftada bir yapardım şimdi hergun annemler ev arıyor biraz daha yakınına gelirlerse çalışma hayatına döneceğim bakıcıya güvenemem valla Allah mecbur bırakmasından hergun bir haber mecbur olanlarında karşısına rabbim iyileri çıkarsın tanımadığın birine arabanı emanet etmezken çocuğunu emanet etmek çok zor her anne Baba için
Çok faydalı bir paylaşım olmuş canim
salatası güzel olur taze ıspanağın bol soğan bol limon pjj misKızlar facete bı grup var orda bı kadin baya kilo verdi buda çiğ ispanakla olmuş yağ yakiomus hep yağdan vermiş böylece şimdi bulamamki die kahrolmustum ıspanağı her türlü severim çünkü ama seneye bol bol çiğ ıspanak yicem bu da simdi aklıma geldi ne çok dırdır ettim ya
Rica ederim canımacemihayat28 teşekkürler canım paylaşım için
Merhabaa ben yeni geldim sizle tanışıp beraber kilo vermek için sabırsızlanıyorum
Merhaba :) Ben Bahar 22 yaşındayım Gıda kontrol analiz teknikerliği okuyorum.15 Martta sağlıklı beslenmeye başladım o zamanlar 78.1 kiloyken şuan 70.9 kiloyum. Boyum 160Merhaba canım hoşgeldinnn :) kendini tanıyabilirmiş acaba? ben şeyda kendimi tanıtıyım bu takımda 43 kilo verdim sonrasında hamile kalınca tekrar kilo aldım şimdi onları da vermek için tekrardan buraya başladım :) vericek 15 kilom var inşallah
İlk sayfa da kurallarımız var bi göz at uygunsa tekrar hoşgeldinher gün menü paylaşıyoruz ve menülerimize yorum yapıyoruz birbirimize güzel bilgiler paylaşıp motive oluyoruz ve kilo veriyoruz :)
Alerjişurubuatarax veriyordurKesinlikle çok zor canım ya güvenmek çok zor güvendikten sonra iyi ama öyle herkese güven olmuyor artık bu devirde benim arkadaşım bir bakıcı almıştı kızına bebek daha 2 3 aylık bebek sürekli uyumaya başlamıştı ama görseniz bi tuhaf sürekli uyuyor uyanamıyordu bebek bakıcıyı gönderdi çocuk normale döndü valla
Merhaba :) Ben Bahar 22 yaşındayım Gıda kontrol analiz teknikerliği okuyorum.15 Martta sağlıklı beslenmeye başladım o zamanlar 78.1 kiloyken şuan 70.9 kiloyum. Boyum 160
Hedefim ilk basta 60 kilo olmak.İnsaallah burada bu hedefime sizle sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşacağıma inaniyorum
Alerjişurubuatarax veriyordur
Bi hemşire arkadaş demişti çocuk ünitesinde çalışıyordu hastanede atarax veriyoruz uyusunlar diye demişti kreşlerde de veriyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?