Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın ismin yasemin bu takımda 14 kilo verdim hedefime az kaldı şükür bizde senin bilgilerinden faydalanırız ne güzel

North River canım valla evet hızlı veriyor :)
Ama iyi oluyor
Tek çeşit yemek yapıyorum daha iyi :)
Orası güzel tabi benimki gibi hergun pilav istemiyordur Çinli olacak
Salatası çok güzel oluyor ama başka türlü çiğ hiç tuketmedim valla nasıl olur ki
Yanda bu annemin yemek takımı küçük iki kaşıkla doluyor insan piskolojo bı tabak yedim diyor oysa benimkiler büyük iki kaşık yedim diyorsun
Kızlaaar nasılsınız napıyorsunuz
Seydam temizlik bitti kuzeyi uyuttum letgoda eliptik pazarlığı yapıyorum :)
Merhabaa ben yeni geldim sizle tanışıp beraber kilo vermek için sabırsızlanıyorum

benden biraz uzunsun baya birde gençsin ama kilonda benimle aynı mesleğinde cok yakın bide adaşımsin acanım hoşgeldin bol bol kilo vereceğiz inşallah

Heee buldun mu eliptik

Bilmiyorum canım ama sürekli uyuşukluk ve uyku hali yapıyor kortizol vardır içinde muhtemelen
Ay bunu kaçırdım neyin içinde var
Heee buldun mu eliptik
Buldum canım eşim bakmaya gitti bı tür bin üstüne iyi bak dedim heyyy Allah'ım ben ne anlarım diyor
North River çoook güzel böyle tesadüflerle karşılaşmak
aynen canım kendinden diyetteyim anlat bakalım neler yaptın nasıl besleniyorsun bu arada galiba takımın citiri sensin dimi kızlar 22var mı aramızda benden başka

Nasıl bişey kız resmini atsana iyi ya eliptik bütün vücudu çalıştırıyor cidden

Gelsinde atayim canım evet koşu bandı bana yetmiyordu artık vücut gerçekten alışıyor eliptik özellikle basen yapıyor desenlerde yapmıyor sarkık bölgeyi topluyor sikilastiriyor heryer çalışıyor ölçü alıp basliycam zaten bı ayda fark ne olacak
Nasıl bişey kız resmini atsana iyi ya eliptik bütün vücudu çalıştırıyor cidden

aynen canım kendinden diyetteyim anlat bakalım neler yaptın nasıl besleniyorsun bu arada galiba takımın citiri sensin dimi kızlar 22var mı aramızda benden başka
Çok sıkı bir diyet yapmadım akşamları çok atıştırırdım cips çikolata ne bulursam :) bunu yapmadım çikolata yersem bile sabah yedim ölçülü olarak
sadece eski beslenme düzenimde değişiklikler yaparak 7 kilo verdim ama artık daha köklü değişikliklerle çokça kilo vermek istiyorum

Emin'im iyi fark olur canım hem de çok daha fazla kalori harcıyorsun koşu bandına göre

Yaparsın canım tabiki zaten hep o atıştırmalar yüzünden herşey bende onların kurbanıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…