- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.881
Bende çok memnun oldum :)Çok memnun oldum tatlım
Ne güzel canım inandıysan yolu yarıladın demektir zaten
Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın ismin yasemin bu takımda 14 kilo verdim hedefime az kaldı şükür bizde senin bilgilerinden faydalanırız ne güzelMerhaba :) Ben Bahar 22 yaşındayım Gıda kontrol analiz teknikerliği okuyorum.15 Martta sağlıklı beslenmeye başladım o zamanlar 78.1 kiloyken şuan 70.9 kiloyum. Boyum 160
Hedefim ilk basta 60 kilo olmak.İnsaallah burada bu hedefime sizle sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşacağıma inaniyorum
Orası güzel tabi benimki gibi hergun pilav istemiyordur Çinli olacak
Salatası çok güzel oluyor ama başka türlü çiğ hiç tuketmedim valla nasıl olur kiKızlar facete bı grup var orda bı kadin baya kilo verdi buda çiğ ispanakla olmuş yağ yakiomus hep yağdan vermiş böylece şimdi bulamamki die kahrolmustum ıspanağı her türlü severim çünkü ama seneye bol bol çiğ ıspanak yicem bu da simdi aklıma geldi ne çok dırdır ettim ya
Yanda bu annemin yemek takımı küçük iki kaşıkla doluyor insan piskolojo bı tabak yedim diyor oysa benimkiler büyük iki kaşık yedim diyorsun
Seydam temizlik bitti kuzeyi uyuttum letgoda eliptik pazarlığı yapıyorum :)Kızlaaar nasılsınız napıyorsunuz
Merhabaa ben yeni geldim sizle tanışıp beraber kilo vermek için sabırsızlanıyorum
benden biraz uzunsun baya birde gençsinMerhaba :) Ben Bahar 22 yaşındayım Gıda kontrol analiz teknikerliği okuyorum.15 Martta sağlıklı beslenmeye başladım o zamanlar 78.1 kiloyken şuan 70.9 kiloyum. Boyum 160
Hedefim ilk basta 60 kilo olmak.İnsaallah burada bu hedefime sizle sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşacağıma inaniyorum
Bilmiyorum canım ama sürekli uyuşukluk ve uyku hali yapıyor kortizol vardır içinde muhtemelenZararı vardır onların Allah korusun ya
Orası güzel tabi benimki gibi hergun pilav istemiyordur Çinli olacak
Salatası çok güzel oluyor ama başka türlü çiğ hiç tuketmedim valla nasıl olur ki
Yanda bu annemin yemek takımı küçük iki kaşıkla doluyor insan piskolojo bı tabak yedim diyor oysa benimkiler büyük iki kaşık yedim diyorsun
Seydam temizlik bitti kuzeyi uyuttum letgoda eliptik pazarlığı yapıyorum :)
benden biraz uzunsun baya birde gençsinama kilonda benimle aynı mesleğinde cok yakın bide adaşımsin acanım hoşgeldin bol bol kilo vereceğiz inşallah
Bilmiyorum canım ama sürekli uyuşukluk ve uyku hali yapıyor kortizol vardır içinde muhtemelen
Hoşbuldum canım memnun oldum inşallah bende senin gibi verebilirimHoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın ismin yasemin bu takımda 14 kilo verdim hedefime az kaldı şükür bizde senin bilgilerinden faydalanırız ne güzel
Ay bunu kaçırdım neyin içinde varBilmiyorum canım ama sürekli uyuşukluk ve uyku hali yapıyor kortizol vardır içinde muhtemelen
Buldum canım eşim bakmaya gitti bı tür bin üstüne iyi bak dedim heyyy Allah'ım ben ne anlarım diyorHeee buldun mu eliptik
Ay bunu kaçırdım neyin içinde var
Buldum canım eşim bakmaya gitti bı tür bin üstüne iyi bak dedim heyyy Allah'ım ben ne anlarım diyor
aynen canım kendinden diyetteyim anlat bakalım neler yaptın nasıl besleniyorsun bu arada galiba takımın citiri sensin dimi kızlar 22var mı aramızda benden başka
Nasıl bişey kız resmini atsana iyi ya eliptik bütün vücudu çalıştırıyor cidden
Çok sıkı bir diyet yapmadım akşamları çok atıştırırdım cips çikolata ne bulursam :) bunu yapmadım çikolata yersem bile sabah yedim ölçülü olarakaynen canım kendinden diyetteyim anlat bakalım neler yaptın nasıl besleniyorsun bu arada galiba takımın citiri sensin dimi kızlar 22var mı aramızda benden başka
Gelsinde atayim canım evet koşu bandı bana yetmiyordu artık vücut gerçekten alışıyor eliptik özellikle basen yapıyor desenlerde yapmıyor sarkık bölgeyi topluyor sikilastiriyor heryer çalışıyor ölçü alıp basliycam zaten bı ayda fark ne olacak
SelaaamSelam kızlar
Selam kızlar
Çok sıkı bir diyet yapmadım akşamları çok atıştırırdım cips çikolata ne bulursam :) bunu yapmadım çikolata yersem bile sabah yedim ölçülü olarak
sadece eski beslenme düzenimde değişiklikler yaparak 7 kilo verdim ama artık daha köklü değişikliklerle çokça kilo vermek istiyorum
Kesinlikle aburcubur kalorisi yüksek besleyici özelliği olmayan kimyasal dolu birşey bunu artık vücuduma sokup ona bile bile zarar vermekten kaçınıyorumYaparsın canım tabiki zaten hep o atıştırmalar yüzünden herşey bende onların kurbanıyım
Kesinlikle aburcubur kalorisi yüksek besleyici özelliği olmayan kimyasal dolu birşey bunu artık vücuduma sokup ona bile bile zarar vermekten kaçınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?