- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.901
Hoşbuldum :) Teşekkür ederim sizin enerjinizden dolayı böyle oldu
benim aynı Seyda bildiğin gibi esya topla paketleKızlaaar nasılsınız napıyorsunuz
merhaba canım hoşgeldin ben Merve yaşım 27 103 kilo ile başladım suan 77 yım ve izindeyim ilk sayfa da kurallarimiz var bir goZat istersenMerhabaa ben yeni geldim sizle tanışıp beraber kilo vermek için sabırsızlanıyorum
alerji şurubu yapıyormuş geçen kıza verdi doktor da uyku hali yapabilir demiştiBilmiyorum canım ama sürekli uyuşukluk ve uyku hali yapıyor kortizol vardır içinde muhtemelen
hoşgeldin canimSelam kızlar
Yasommm özledim valla spor yapmayı ramazandan sonra atıyoruz kendimizi salona yansın yağlarCanım sen bismillah de gerisi gelecek Allahın izniyle
dilekim hoşgeldin daha biz senle çok havlu islatır ter dökeriz salonda gönül bağımız var gerisi hikaye
Zayıflarken karakter zayıflamasına şahit oldum ben egonun kilo almasına bide
Ben geldimmmm
benim aynı Seyda bildiğin gibi esya topla paketle
merhaba canım hoşgeldin ben Merve yaşım 27 103 kilo ile başladım suan 77 yım ve izindeyim ilk sayfa da kurallarimiz var bir goZat istersen
alerji şurubu yapıyormuş geçen kıza verdi doktor da uyku hali yapabilir demişti
hoşgeldin canim
O zaman bir daha hoşgeldin tatlım
O kilolar gidecek dilek hepimiz bir mezun olacazSelam kızlar tartının yüzünüze güldüğü bir cuma olmuştur İnşallah
Ben şimdi tartıldım ve bismillah diyerek başlıyor
Kilom 73 iyi aldım ramazanda yapamıyorum diyet gözüm dönüyor..
Bugunle yavaş yavaş başlıyorum Ramazan'dan sonra atağa geçerim iki şer ikişer veririm kiloları şöz :)
Kaptanım hedef 60 bu sefer
Gelmemi baharım ya baktım şenlenmiş burası koşa kośa geldim hemideoo yasemin beni solladın geçtin kızmaşallah kuzum
o 100gr ptesiye göre bakmış
ahh dimi bizde şimdi geniş geniş evlere sıgamıyoruz
kız diloş hoşgeldin bende diyordum kanber nerde
daha öncede pijamaya yaptıgı olduda koltuga ilk defa kendide şaşaırdı korktu cunku krozete yeni yapmıştı oda beklemiyordu demekama yaz geldi o bezle gezmek kolau mı
Gidecek mervişimim tarih versemmiki ocak 1 diyim bakalımO kilolar gidecek dilek hepimiz bir mezun olacaz
Selam kızlar tartının yüzünüze güldüğü bir cuma olmuştur İnşallah
Ben şimdi tartıldım ve bismillah diyerek başlıyor
Kilom 73 iyi aldım ramazanda yapamıyorum diyet gözüm dönüyor..
Bugunle yavaş yavaş başlıyorum Ramazan'dan sonra atağa geçerim iki şer ikişer veririm kiloları şöz :)
Kaptanım hedef 60 bu sefer
Hoşbuldum tekrardan o zamanO zaman bir daha hoşgeldin tatlım
Helede şeyda başkan buradayken havada karada veririz :)
Hoşgeldin güzelimmm :)
kilo nedir yahu veririz tabiki
sen onu eylül Ekim gibi vermiş olursun demedi deme sen de bu azim varkenGidecek mervişimim tarih versemmiki ocak 1 diyim bakalım
Hoşgeldin arkadaşım ben dilek Aralıkda mezun olmuştum 64 le azıcık kilo alınca Kızların desteği olmadan veremem dedim tekrar başladım takıma bugün itibariyleHoşbuldum tekrardan o zaman
Helede şeyda başkan buradayken havada karada veririz :)
Planlarim var bakalım kaptanım asılacaz Allah'ın izniylesen onu eylül Ekim gibi vermiş olursun demedi deme sen de bu azim varken
Hoşbulduk canım benim ❤Hoşgeldinnnn
Hoşbuldum canım memnun oldummm cok iyi yapmışsın vericez bu kiloları :)Hoşgeldin arkadaşım ben dilek Aralıkda mezun olmuştum 64 le azıcık kilo alınca Kızların desteği olmadan veremem dedim tekrar başladım takıma bugün itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?