- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.921
Bakamadım daha sayfaları yeni düştün buraya galiba :)kimsin kimlerdensin kilo durumu hedef nedir canimHoşbuldum canım memnun oldummm cok iyi yapmışsın vericez bu kiloları :)
Evet bugün geldimm adım Bahar 22 yaşındayım istanbulda yasiyorum.GıdaBakamadım daha sayfaları yeni düştün buraya galiba :)kimsin kimlerdensin kilo durumu hedef nedir canim
Selam canım tanişmadik ama namını duydumDurmak yok kızlar kazanicaz başarı hikayeleri yaxicaz
Hem genç hem çitirsin yani ,kız 70 kilomu sen onu vermiş bil şimdidenEvet bugün geldimm adım Bahar 22 yaşındayım istanbulda yasiyorum.Gıdakontrol analiz teknikerliği okuyorum şuan 70.9 kiloyum boyum 160 hedefim şuan 60 olmak
:) Yanlış emoji koymuşum yazının ortasına pardonHem genç hem çitirsin yani ,kız 70 kilomu sen onu vermiş bil şimdiden
Bende dedim bu kiz beni niye dövüyor :):) Yanlış emoji koymuşum yazının ortasına pardon
İnsalllah veririm desteğin için cook saol
Kesinlikle destek olmadan olmuyo ve çok güzel dedin birbirimizi anlıyor olmak en önemlisi iyiki gelmişim buraya gerçekten bu kadar ilgili olmanızı beklemiyordum ilk yazdığım anda o samimiyeti hissettim hepinize teşekkür ederim :)Bende dedim bu kiz beni niye dövüyor :)
Güzellik zamanla goruceksin bu zayifla işi destekle nekadar kolay olduğunu, burda biribirimizi anlayan aynı dili konuşan kilodan dolayı aynı sıkıntıları yaşamış kisileriz en yakinlarimiz bile bu süreçte anlamazken motive edemezken burda diğer arkadaşımızın verdiği kiloya seviniyor diyeti bozduğu zaman onun için üzülüyoruz .kuzum nurdan kopma yeterki güle oynaya vericez bu kilolari
Aramıza hoşgeldin bn poni tkımdaki geçmişim 1.5 yılı geçik 21 kilo verdim 28 yaşındayım vermem gereken 9 kio daha varSelaaam
Hoşbulduuum canım benimde 10 kesin vermem gerekiyor :) inşallah uzun zaman burada oluruz beraber coook isterimAramıza hoşgeldin bn poni tkımdaki geçmişim 1.5 yılı geçik 21 kilo verdim 28 yaşındayım vermem gereken 9 kio daha var
Cansın duygular karşılıklı güzellikKesinlikle destek olmadan olmuyo ve çok güzel dedin birbirimizi anlıyor olmak en önemlisi iyiki gelmişim buraya gerçekten bu kadar ilgili olmanızı beklemiyordum ilk yazdığım anda o samimiyeti hissettim hepinize teşekkür ederim :)
Poni sonbahara bitiriyozmi bu son kilolari artıkAramıza hoşgeldin bn poni tkımdaki geçmişim 1.5 yılı geçik 21 kilo verdim 28 yaşındayım vermem gereken 9 kio daha var
El ele verdik mı herşeyin üzerinden geliriz evelllahPlanlarim var bakalım kaptanım asılacaz Allah'ın izniyle
bakalım hangimiz daha önce hikâyesini yazacakDurmak yok kızlar kazanicaz başarı hikayeleri yaxicaz
Bakamadım daha sayfaları yeni düştün buraya galiba :)kimsin kimlerdensin kilo durumu hedef nedir canim
hedef yakın olması önemli değil canım 2 aya yakın yerimde sayıyorum önemli olan azim ve devamlılıkBence sen vericeksin tatlım ben hedef 65 dedim ama ilk hedefim 75
askrhpozitif senin. Hedefin daha yakın
Olsun ben yinede seni düşünüyorumhedef yakın olması önemli değil canım 2 aya yakın yerimde sayıyorum önemli olan azim ve devamlılık
zaman gösterecek canım o zamanOlsun ben yinede seni düşünüyorum
Kaptanim fikrim geldi :)ilk başarı hikayesi ni yazana bir güzellik yapalimEl ele verdik mı herşeyin üzerinden geliriz evelllah
bakalım hangimiz daha önce hikâyesini yazacak
9. Takım koğuşu
65 yaparız Allah'ın izniyleBence sen vericeksin tatlım ben hedef 65 dedim ama ilk hedefim 75
askrhpozitif senin. Hedefin daha yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?