Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok şanslı bir kediymiş valla
yarıyor hayatım bende 12 tlye almıştım bi siteden. gerçekten belimi o inceltti :)
sağol cnm akşam eşime söyleyeyim bakalım ne diyecek.ne kadar zamanda fark etti cnm?
Sabah kahvaltımı şeftali ile yapıcam Nasıl olsa etkilemiyor, sanırım ben dukandan çok, az yediğim için veriyorum:)
afiyet olsun,dukan amcayı çok merak ediyorum çok,sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin cnm?
çamaşırlarımı asayım sonra öglen yemegimi yapayım öglen eşim kızım ikizler toplam 4 kişiye hergün yemek yapıyorum
ooo maşaallahh hamarat hatunsun valla
amaaaannn erkekler otursun önce kendi göbeklerine baksınlar..ay bunlar kendilerini görmezler,bizi peri kızı gibi isterler
evet evet aynene,bende öyle dicem eşime de adam tığ gibi ya,kilo insanı yaşlı gösteriyo,zayıflamam lazım acilen.
offf kız bu ne çok iş böyle...bana bu kadar iş yaptırması için birinin beni topuğumdan vurması lazım

sağol cnm,ççocuklarla hep yapamıyorum,eşim evdeyken yapayım dedim.bugün de mutfak dolaplarını budolabını silicem inş,dünden yemeğim var nasılsaa<

yEMEDIM YEMEDIM

Günaydın kızlar ;

Dun gece ve bugun karnım cok agrıyo kramp gırer gıbı gece uykumdan uyandırdı acısı dusunun artık Gecer uamrım bıran once

geçmiş olsun bidenem :))

maşallahhhhhdenemeliyim bend e bu diyeti,ama ramazan geldi pehhhh

beyaz bak ramazana tam 5 gün var.. yarından itibaren tam 5 gün... zaten bu diyette 5 günlük... hadi yapalım senle beraber... ben cumartesi pazrada devam ederim.. seni yalnız bırakmam... varmısın?
evet de nolurr

amaaaannn erkekler otursun önce kendi göbeklerine baksınlar..ay bunlar kendilerini görmezler,bizi peri kızı gibi isterler

ay sorma ya... milletin eşi gider alet alır, tartı alır bişiler yapar eşi zayıflasın diye.. motive ederler.. benimki aaa o kadar kiloyu nasıl vercen? mümkün değil diyor.. gıcık ya...

selam kızlar nasılsınız?
kilolar veriliyo ne güzel
bana da verdiğim kilolar geri geliyo(
annemlere gidip gelmek beni kötü etkiliyo yemek konusunda ne bulursam yiyorum
off ramazanda geliyo ne yapcam yaa geri almak istemiyoruuuuuuuuummmmm
motivasyon felan kalmadı bnede
bugün sabah 54.7 idi kilom

asya ne yaptın sen? ya zar zor verdiğin kiloları bir çırpıda nasıl geri alırsın yapma nolur dikkat et..

tamama hadi yapalım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html
burda yazdığı şeklide di mi? mutedeyyin

mutedayyin,tamam verdiğim linktekini yapıyormuşssun seni orda buldumyarın sabah tarılırım burda da ordada kilo mu yazarım bakalım 5 gün yapak şu diyeti

kızlar belki bunu okumak isteyen olur..
Ramazan Diyeti
* Sahurda (Kahvaltı yerine)

1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)

2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)

3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek

4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)
* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.
2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.
3. hafta: 2. hafta gibi olacak.
4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Veya masum bir tatlı:
1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma

asyacım annenle lütfen konuş ya da evliysen eşinle de konuş..sana destek olsunlar..ya da annene gitmeden önce hiç değilse 1 kase çorba iç.ya da yağsız salata ye.belki orada az yemene faydası olur.bak kızıyorum sana

slm kızlar bende dünkü menümü paylaşayım sizinle
sabah 10 ılık bir bardak suya 1 tatlı kaşığı bal,1 yemek kaşığı limon suyu, 1çay kaşığı tarçın
10.30 1 domates ,kibrit kutusu kadar peynir,4 tane zeytin,1 ince dilim kepek ekmeği ve biraz maydonoz
11.30 yeşil çay(çubuk tarçınlı)
14.30 4 yemek kaşığı taze fasulye ve bol sarmısaklı yoğurt
15.30 yeşil çay (çubuk tarçınlı)
18.30 7 yemek kaşığı special K ve 1 bardak light süt
19.30 soda
(Ayrıca 17-18 arası koşu bandında yürüdüm-koştum) ve ben yemek yerken de yanında içecek içmiyorum hazmı kolaylaştırsın diye

ayy süper menü..tebrik ederim canım seni

Son düzenleme:
liste güzelmiş aslında ama ben bir dilimle kalmayıp çok yersem diye korkuyorum,hep bera çok iyi kilo vermişssin,spor da yaptın mı,ne kadar sürede verdin merak ettim?kutluyorum valla seni.

menü çok hoş,tebrikler,sende süper kilo vermişssin aynı sorular senin için de geçerli cnm,?

mutedayyin,tamam verdiğim linktekini yapıyormuşssun seni orda buldumyarın sabah tarılırım burda da ordada kilo mu yazarım bakalım 5 gün yapak şu diyeti

yuppii birini buldum kendime.. bak istediğin secenekten başlayabilirsin..Ben dün patates yedim.Bugünde meyve yiyorum.. yarın et.. sen hangisiyle başlayacaksın?

maşşallah sana

kızlar ben akşam 7 de bitiremiyorum yemeyi..yediklerimin kalorisi az ama bazen saat 11 de meyve yiyorum...olmaz mı ..

ayyy tşk ederim..4 aydır diyetteyim.kalori sayıyorum sadece..spor yapmıyorum canım

kız varya bende martta başladım sayıma 1 ay devam ettim 5 kg verdim..ondan sonra kaldı böyle işte.. 1 veriyorum 2 alıyorum.. Ramazana kadar 5 günde 5 kilo diyetini yapıcam.. ondan sonrada kalori sayımı yapıcam... eşimle 8 mart için iddiaya girmiştik 60 kilo olacagım diye... 8 ay var .. 8 ayda 20 kg verebilirmiyim :18: dikkat etsem her ay 4 kg versem ne iyi olur.. yoksa işim yaş...

kızlar ben akşam 7 de bitiremiyorum yemeyi..yediklerimin kalorisi az ama bazen saat 11 de meyve yiyorum...olmaz mı ..

Sende akşam yemeyini saglam yap.. 19.30 da bitir... yada 20.00 de... ondan sonra yatana kadar acıkmazsın.Ne kadar meyve yesende saat 9 dan asonra hazmı zorlasıyor.Sonra tartıya artı olarak cıkıyor.Bak karpuz yiyebilirsin mesela.. onun zaten cogu su.. hem seni tok tutar...

yuppii birini buldum kendime.. bak istediğin secenekten başlayabilirsin..Ben dün patates yedim.Bugünde meyve yiyorum.. yarın et.. sen hangisiyle başlayacaksın?

maşşallah sana
patateslebaşlarım sanırım,ilk gün zorlamka istemiyorum kendimi,çok severim patates haşlamayı
ayyy tşk ederim..4 aydır diyetteyim.kalori sayıyorum sadece..spor yapmıyorum canım
maşallahın var o zaman,tekrar tebrikler cnm
11 çok geç cnm ya,şöyle 20:30 yada 21 olsa daha iyi olur,11 deki zor hazmedilir cnm
aslında verebilirsin metabolizman hızlıysa cnm

karpuz muuu yoooooo,karpuz acıkmana neden olur,kan şekerini dülşürüyo çünkü,ince bir dilimden fazla yenmemeli

offff aslında haklısın..benim akşam yemekleri üfürükten teyyareee haliyle elim hiç boş kalmıyo nerdeyse...kalorisi az ama kıtır kıtır kemirip duruyorum bişeyleri sürekli

evet patates ve et günü güzel geçiyor... sebze ve yogurt günü eh işte... en zor meyve günü benim için...

Karpuzda beni çok tok tutuyor ya.. bak bugün meyve günüm ya benim... belki şimdiye kadar yarım kilo karpuz yedim üstünede 1 lt. su içiyorum. 2 3 saat acıkmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…