Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla öyle canım ama çok durmakta istemiyor abimlere geçicekmiş bi gün de orda kalcakmış sıkılıyor annem evini özlüyor
bizimkilerde öyle su fixik tedavi için 20 gün durdular ama annem hergun işte şu gün gidelim bu gün gidelim diye diye bitirdi dediğin gibi rahat edemiyor lar

bizimkilerde öyle su fixik tedavi için 20 gün durdular ama annem hergun işte şu gün gidelim bu gün gidelim diye diye bitirdi dediğin gibi rahat edemiyor lar

Aynen işte bi de kayınvalidem bize çok yakın oturuyor gidip geliyo sıkıntı olmuyo o yüzden gündüz geliyo yardıma sağolsun

Selam kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler

Sahur yok
İftar
Yarım kase yarmalı ayran çorbası
2 kşık bulgur
2 kşık patlıcn oturtma
2 hurma
1 üçgen d karpuz

Su 1 lt
Spor yok maalesef

Aynen işte bi de kayınvalidem bize çok yakın oturuyor gidip geliyo sıkıntı olmuyo o yüzden gündüz geliyo yardıma sağolsun
bizim ikiside uzakta bizde istiyoruz ki gelsinler uzun uzun kalsinlar ama herkes yeri de olmak istiyor

ben listeye 2 hafta sonra gircem değil mi?
3. Cuma listeye girebiliyorsun canm tabi bu aktif olmana ve kilo vermenede bağlı
Selam kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler

Sahur yok
İftar
Yarım kase yarmalı ayran çorbası
2 kşık bulgur
2 kşık patlıcn oturtma
2 hurma
1 üçgen d karpuz

Su 1 lt
Spor yok maalesef
afiyet olsun canım

bizim ikiside uzakta bizde istiyoruz ki gelsinler uzun uzun kalsinlar ama herkes yeri de olmak istiyor

3. Cuma listeye girebiliyorsun canm tabi bu aktif olmana ve kilo vermenede bağlı
afiyet olsun canım

O sıkıntı oluyor uzakta olunca işte hele ki eşim de olmayınca haftaiçi hem evin işleri hem kızlar zor oluyor birazcık arada gelince annem yine kendime bakıyorum evime bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…