- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.981
patlıcana bayılırım bu cok ıyı olduuu :))Hatta bak yine aklıma geldi balık ıspanak hindi bunların hepsinin glisemik indeksi 0
patlıcana bayılırım bu cok ıyı olduuu :))
coook tesekkür ederim canımmm beslenme düzzenimi buna göre gözden geçircem
Bu ay 2. Olmusuz lakin geçen analizi dönemine göre puanimiz gerilemiş
bizimkilerde öyle su fixik tedavi için 20 gün durdular ama annem hergun işte şu gün gidelim bu gün gidelim diye diye bitirdi dediğin gibi rahat edemiyor larValla öyle canım ama çok durmakta istemiyor abimlere geçicekmiş bi gün de orda kalcakmış sıkılıyor annem evini özlüyor
bizimkilerde öyle su fixik tedavi için 20 gün durdular ama annem hergun işte şu gün gidelim bu gün gidelim diye diye bitirdi dediğin gibi rahat edemiyor lar
ben listeye 2 hafta sonra gircem değil mi?
Selam kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler
Sahur yok
İftar
Yarım kase yarmalı ayran çorbası
2 kşık bulgur
2 kşık patlıcn oturtma
2 hurma
1 üçgen d karpuz
Su 1 lt
Spor yok maalesef
anladım canım :)Evet tatlım 2 hafta deneme süresi 2 hafta sonra giriceksin ana listeye
ANALİZ SONUÇLARI - GÜNCELLEME
Mayıs - Haziran 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
BİRİNCİ
@vorones => 19,32% => 7. Takım -mezun-
İKİNCİ
@saimeberen => 15,14% => 8. Takım -aktif-
ÜÇÜNCÜ
@hawar => 14,43% => 4. Takım -mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
DEĞERLENDİRME:
Yükselen Takım:4. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dokuzunculuktan, dördüncülüğe yükseltmiştir.
Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dördüncülükten, dokuzunculuğa geriletmiştir.
Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 5 takım, 50 ve üzeri not alarak sınıfı geçmişlerdir. 11 takım için bu oldukça düşük bir sayıdır, yarışmanın başarı oranını %42 olarak ifade etmemizi gerektirir. Bu da yarışmamızın sınıfta kaldığını gösterir.
Bir sonraki analiz döneminde bu oranın yükselmesini temenni ediyorum.
Analiz Dönemine Dair Özel Not:
12. takımın analiz döneminin son zamanlarında aramıza katılmış olması sebebiyle, takımın bireysel analizi yapılmış ancak genel değerlendirme ve derecelendirmenin dışında bırakılmıştır.
Bu ay ikinci olmuşuz canlar
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Nazar boncukları 50 ve üzeri not alarak sınıfları geçen takımlara takılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.
bizim ikiside uzakta bizde istiyoruz ki gelsinler uzun uzun kalsinlar ama herkes yeri de olmak istiyorAynen işte bi de kayınvalidem bize çok yakın oturuyor gidip geliyo sıkıntı olmuyo o yüzden gündüz geliyo yardıma sağolsun
3. Cuma listeye girebiliyorsun canm tabi bu aktif olmana ve kilo vermenede bağlıben listeye 2 hafta sonra gircem değil mi?
afiyet olsun canımSelam kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler
Sahur yok
İftar
Yarım kase yarmalı ayran çorbası
2 kşık bulgur
2 kşık patlıcn oturtma
2 hurma
1 üçgen d karpuz
Su 1 lt
Spor yok maalesef
Bi çiftle yeni tanıştm diğerlerini tanıyordm zatn,eşimin arkdşları çok tatlı insanlar misafrlk güzel geçti bu nednle saldrmadım yemeklereGüzel olmuş canım suyu biraz daha iç tatlım 1 lt çok az
İyi geçti mi bari misafirler
Bi çiftle yeni tanıştm diğerlerini tanıyordm zatn,eşimin arkdşları çok tatlı insanlar misafrlk güzel geçti bu nednle saldrmadım yemeklere
Yarnda misafirlerim var
Oldukça azimlisin canım bence gireceksinaskrhpozitif insalllah veririm o lısteye girerim :)
Pertim çıktı amaİyi yapmışsın canım misafir ağırlamak güzel bişey sevap Ramazan'da iftar vermek Yani
bizim ikiside uzakta bizde istiyoruz ki gelsinler uzun uzun kalsinlar ama herkes yeri de olmak istiyor
3. Cuma listeye girebiliyorsun canm tabi bu aktif olmana ve kilo vermenede bağlı
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?