- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.021
Canlar iftardan sonra annemle kardeşimle sahile gittik bı anda orda dondurma yedik kulahsiz
Eve geldim saat 11den gece 2ye kadar duvar sildim giriş ve oturma odanın duvarlarıni silip
Toz alıp evi süpürdüm
Yorgunluktan sahur hazırlamadim ne varsa onu yedik
Sahur menüm
1.5kase cacık
6-7 dilim karpuz
Şimdi bol bol su içiyorum
Herkese hayırlı sahurlar
Yarında iftara davetliyiz bakalm ne yicez :)
günaydın canımGünaydın herkese
Kızlar nerdesiniz hala yoksunuz uyanamadiniz mı
Açıklamasında inşallah tatlim dondurma bana diyetisyenim vermişti hemde hergun ama tabi listedeki süt ve meyveyi çıkarmıştı iki top 60g sossuz parcaciksiz dondurma bir meyve bir süt hakkı aklında olsun dengelemek içinCanlar iftardan sonra annemle kardeşimle sahile gittik bı anda orda dondurma yedik kulahsiz
Eve geldim saat 11den gece 2ye kadar duvar sildim giriş ve oturma odanın duvarlarıni silip
Toz alıp evi süpürdüm
Yorgunluktan sahur hazırlamadim ne varsa onu yedik
Sahur menüm
1.5kase cacık
6-7 dilim karpuz
Şimdi bol bol su içiyorum
Herkese hayırlı sahurlar
Yarında iftara davetliyiz bakalm ne yicez :)
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın tatlım kolay gelsin bugün herşey gidiyor muGünaydın kızlar saat 7 den beri ayaktayım şimdi eşyaları strecleyim sariyorlar
. Evde bir bucurle mümkün müdür Allah aşkınaKızlar nerdesiniz hala yoksunuz uyanamadiniz mı
Günaydın tatlım şuan dışarıdaki eşyaların basini bekliyoum erkekler 1 araba götürdüler eve onların gelmesini bekliyorumGünaydın canım nasıl işler ne durumda
günaydın canm şuan benlik bişey yok eşya bekliyorum bütün eşya taşınıyor asıl benm işi mobilyalar kurulunca baslicamAçıklamasında inşallah tatlim dondurma bana diyetisyenim vermişti hemde hergun ama tabi listedeki süt ve meyveyi çıkarmıştı iki top 60g sossuz parcaciksiz dondurma bir meyve bir süt hakkı aklında olsun dengelemek için
Günaydın canım
Günaydın tatlım kolay gelsin bugün herşey gidiyor mu
. Evde bir bucurle mümkün müdür Allah aşkına
Reglim ilk günü için gayet güzel canm AFiyet olsunBu kadar zamandan sonra kahvalti etmek garip geldi bitiremedim zaten +400ciktim bugün ama reglim ilk günü gayet normal az bile +800olurdu en kotu
Hasır oruca mecburi ara vermişken sporumuz yapayım bol bol
Bu kadar zamandan sonra kahvalti etmek garip geldi bitiremedim zaten +400ciktim bugün ama reglim ilk günü gayet normal az bile +800olurdu en kotu
Hasır oruca mecburi ara vermişken sporumuz yapayım bol bol
Günaydın tatlım şuan dışarıdaki eşyaların basini bekliyoum erkekler 1 araba götürdüler eve onların gelmesini bekliyorum
günaydın canm şuan benlik bişey yok eşya bekliyorum bütün eşya taşınıyor asıl benm işi mobilyalar kurulunca baslicamşimdi boş boş sıkılıyorm
Oda yanimda diktiler eşyanın başına beni bir işe yara bari dercesineHaha eşya başı bekleyisi olmuşsun bugün sen bayağa mı kız nerde
Oda yanimda diktiler eşyanın başına beni bir işe yara bari dercesine
Evet canım koltuklar kaldı birde baza ve sandalye sığmayınca öyle olduHahaha aman canım ne işe yarican sen sonuçta hepsi erkek işi 2 defa da mı taşınacak eşyalar
Evet canım koltuklar kaldı birde baza ve sandalye sığmayınca öyle oldu
1 e kadar tasimmis olur sanırım canm sonrada kurulm yerleştirme kalıyorAnladım canım olsun az kalmış gelip taşırlar onları da
1 e kadar tasimmis olur sanırım canm sonrada kurulm yerleştirme kalıyor
Oruç ruc eşya başı beklemekte zor :)Günaydın tatlım şuan dışarıdaki eşyaların basini bekliyoum erkekler 1 araba götürdüler eve onların gelmesini bekliyorum
günaydın canm şuan benlik bişey yok eşya bekliyorum bütün eşya taşınıyor asıl benm işi mobilyalar kurulunca baslicamşimdi boş boş sıkılıyorm
Evet sanırım orucun etkisiReglim ilk günü için gayet güzel canm AFiyet olsun
ilk 4gun çok sisiyorum sonra iniyorŞimdi bi kaç güne eksi olur
Canım aynen bundan fırsat bil de spor yap hem spor regle de iyi geliyor kesinlikle
oyun bulmuştur o kendineOda yanimda diktiler eşyanın başına beni bir işe yara bari dercesine
firmayla anlaşmasının mı canım niye iki posta oldu böyle gerçi firmanın da iyisi kasım ablamın eşya arka sokağa taşınacaktı ne çektik dayıma taşımaya gelenler sarhoş geldi vs1 e kadar tasimmis olur sanırım canm sonrada kurulm yerleştirme kalıyor
Oruç ruc eşya başı beklemekte zor :)
Evet sanırım orucun etkisi
ilk 4gun çok sisiyorum sonra iniyor
oyun bulmuştur o kendine
firmayla anlaşmasının mı canım niye iki posta oldu böyle gerçi firmanın da iyisi kasım ablamın eşya arka sokağa taşınacaktı ne çektik dayıma taşımaya gelenler sarhoş geldi vs
Akşam iftara davetlinin hiç korkmuyorum çünkü ben bu işi biliyorum diyorum sloganım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?