Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese
günaydın canım

Açıklamasında inşallah tatlim dondurma bana diyetisyenim vermişti hemde hergun ama tabi listedeki süt ve meyveyi çıkarmıştı iki top 60g sossuz parcaciksiz dondurma bir meyve bir süt hakkı aklında olsun dengelemek için
Günaydın herkese
Günaydın canım
Günaydın kızlar saat 7 den beri ayaktayım şimdi eşyaları strecleyim sariyorlar
Günaydın tatlım kolay gelsin bugün herşey gidiyor mu
Kızlar nerdesiniz hala yoksunuz uyanamadiniz mı
. Evde bir bucurle mümkün müdür Allah aşkına

Bu kadar zamandan sonra kahvalti etmek garip geldi bitiremedim zaten +400ciktim bugün ama reglim ilk günü gayet normal az bile +800olurdu en kotu
Hasır oruca mecburi ara vermişken sporumuz yapayım bol bol

Günaydın canım nasıl işler ne durumda
Günaydın tatlım şuan dışarıdaki eşyaların basini bekliyoum erkekler 1 araba götürdüler eve onların gelmesini bekliyorum
günaydın canm şuan benlik bişey yok eşya bekliyorum bütün eşya taşınıyor asıl benm işi mobilyalar kurulunca baslicam şimdi boş boş sıkılıyorm

Bu kadar zamandan sonra kahvalti etmek garip geldi bitiremedim zaten +400ciktim bugün ama reglim ilk günü gayet normal az bile +800olurdu en kotu
Hasır oruca mecburi ara vermişken sporumuz yapayım bol bol

Şimdi bi kaç güne eksi olur
Canım aynen bundan fırsat bil de spor yap hem spor regle de iyi geliyor kesinlikle

Haha eşya başı bekleyisi olmuşsun bugün sen bayağa mı kız nerde

Oruç ruc eşya başı beklemekte zor :)
Reglim ilk günü için gayet güzel canm AFiyet olsun
Evet sanırım orucun etkisi
Şimdi bi kaç güne eksi olur
Canım aynen bundan fırsat bil de spor yap hem spor regle de iyi geliyor kesinlikle
ilk 4gun çok sisiyorum sonra iniyor

Oda yanimda diktiler eşyanın başına beni bir işe yara bari dercesine
oyun bulmuştur o kendine

1 e kadar tasimmis olur sanırım canm sonrada kurulm yerleştirme kalıyor
firmayla anlaşmasının mı canım niye iki posta oldu böyle gerçi firmanın da iyisi kasım ablamın eşya arka sokağa taşınacaktı ne çektik dayıma taşımaya gelenler sarhoş geldi vs

Sarhoş mu geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…