Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O sıkıntı oluyor uzakta olunca işte hele ki eşim de olmayınca haftaiçi hem evin işleri hem kızlar zor oluyor birazcık arada gelince annem yine kendime bakıyorum evime bakıyorum
Çok haklısın canım ben çok zorlanmıştım ana kucağına koyup yemek yaptığını falan bilirim

Kendine İnan ve güven canım bu iş inanmakla başlıyor
kesinlıkle canım oncelerı hiçbir diyetimde basarılı olamadım bu yüzden ama artık bunun bılıncındeyım bitaneden bisey olmaz bunu yedıkten sonra baslarım diyete gibi cumleler kurardım artık öyle yapmıyorum sadece ramazanda cok acıkınca kontrolü kaybettiğim zamanlar oldu onların tekrar olmaması ıcın böyle bir ortam sarttı iyiki rastladım buraya :)

Hep onlar bizi bu hale getirdi zaten canım bahaneleri bırakıp başlayınca çorap söküğü gibi geliyor gerisi ben hep kaçardım tartıdan

askrhpozitif evet insilun direncim olduğu için daha dikkatli olmam gerek aslında
Buna dikkat edicem :)
Evet canım direnç bende de var karpuz kavun üzüm bezelye pişmiş havuç patates mısır hamur işi beyaz un vs aslında bu iyi birşey inusilin diyet yap diyor açıkça

Hatta bak yine aklıma geldi balık ıspanak hindi bunların hepsinin glisemik indeksi 0
Hindiyi bilmiyordum deneyim bende
Kızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz bu aksam
Ev sarma düşmandı şimdi topladım iki parti eliptik yaptım geldim
Aynen canım yarında bir atlatsam süper olacak inşallah diğer kızlar gelmemiş daha
Geldim geldim
Kızlar yarın annem gidiyor
Allah tekrar kavuştursun canim

Bu ay 2. Olmusuz lakin geçen analizi dönemine göre puanimiz gerilemiş
1puan kaptanim bu dönemde fazlasıyla kapatırız maşallah bize
Ah o analizlerde iki analiz döneminde de 1. Olmuştum hatırlıyorum
Sahalara döndün canım yine bekleriz aynı performansı
Selam kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler

Sahur yok
İftar
Yarım kase yarmalı ayran çorbası
2 kşık bulgur
2 kşık patlıcn oturtma
2 hurma
1 üçgen d karpuz

Su 1 lt
Spor yok maalesef
Suyu artıran ponim güzel atlatmissin maşallah
askrhpozitif insalllah veririm o lısteye girerim :)
Tatlım cuma gelmen avantaj oldu aktif ve azimli olursa canım 30haziranda listede olursun
Canlar bu gece erken yatar ben yoksa yarın enerjim kalmayacak seviyorum sizi iyi geceler Allah rahatlık versin
iyi geceler canım

Çok haklısın canım ben çok zorlanmıştım ana kucağına koyup yemek yaptığını falan bilirim
hahaa aynen onlarda mutfak masasında pek güzel sallanıyor yaw

Kaç dk yaptın kız eliptiği?
Ayrıca teşekkür ederim amin canım annem için
Eh şimdi o kadar olur mu bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam elbette bu kiloları vermek için eski kıyafetlerime rahat rahat girmek istiyorum

Kızlar regl oldum erken geldi geçen ayda erken gelmişti vaktinde olsa fersiz atlatacak tim ne güzel orucu kısmet değilmiş demek ki :) hemde iftara 20dk kala geldi yawww

15*2 yaptım canım ilk alışma süreci diyelim ama 10dkda koşu bandındaki 30dkda ulaştığım tere ve nabiza ulaştım sessiz olmasıda extra çabası

15*2 yaptım canım ilk alışma süreci diyelim ama 10dkda koşu bandındaki 30dkda ulaştığım tere ve nabiza ulaştım sessiz olmasıda extra çabası

Öyle öyle iyi çalıştırıyor eliptik çok sevindim canım senin adına başlangıçta yavaş yavaş başlamak lazım zaten canım iyi yapmışsın

Canlar iftardan sonra annemle kardeşimle sahile gittik bı anda orda dondurma yedik kulahsiz
Eve geldim saat 11den gece 2ye kadar duvar sildim giriş ve oturma odanın duvarlarıni silip
Toz alıp evi süpürdüm
Yorgunluktan sahur hazırlamadim ne varsa onu yedik

Sahur menüm
1.5kase cacık
6-7 dilim karpuz
Şimdi bol bol su içiyorum
Herkese hayırlı sahurlar
Yarında iftara davetliyiz bakalm ne yicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…