- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.001
Pertim çıktı amaspor yapsam daha az yorulurdm
Canlar bu gece erken yatar ben yoksa yarın enerjim kalmayacak seviyorum sizi iyi geceler Allah rahatlık versin
Çok haklısın canım ben çok zorlanmıştım ana kucağına koyup yemek yaptığını falan bilirimO sıkıntı oluyor uzakta olunca işte hele ki eşim de olmayınca haftaiçi hem evin işleri hem kızlar zor oluyor birazcık arada gelince annem yine kendime bakıyorum evime bakıyorum
yaaaa teşekkür ederim siz böyle deyince kendıme daha cook ınanmaya basladımmOldukça azimlisin canım bence gireceksin
Çok haklısın canım ben çok zorlanmıştım ana kucağına koyup yemek yaptığını falan bilirim
yaaaa teşekkür ederim siz böyle deyince kendıme daha cook ınanmaya basladımm
kesinlıkle canım oncelerı hiçbir diyetimde basarılı olamadım bu yüzden ama artık bunun bılıncındeyım bitaneden bisey olmaz bunu yedıkten sonra baslarım diyete gibi cumleler kurardım artık öyle yapmıyorum sadece ramazanda cok acıkınca kontrolü kaybettiğim zamanlar oldu onların tekrar olmaması ıcın böyle bir ortam sarttı iyiki rastladım buraya :)Kendine İnan ve güven canım bu iş inanmakla başlıyor
kesinlıkle canım oncelerı hiçbir diyetimde basarılı olamadım bu yüzden ama artık bunun bılıncındeyım bitaneden bisey olmaz bunu yedıkten sonra baslarım diyete gibi cumleler kurardım artık öyle yapmıyorum sadece ramazanda cok acıkınca kontrolü kaybettiğim zamanlar oldu onların tekrar olmaması ıcın böyle bir ortam sarttı iyiki rastladım buraya :)
Evet canım direnç bende de var karpuz kavun üzüm bezelye pişmiş havuç patates mısır hamur işi beyaz un vs aslında bu iyi birşey inusilin diyet yap diyor açıkçaaskrhpozitif evet insilun direncim olduğu için daha dikkatli olmam gerek aslında
Buna dikkat edicem :)
Kolay gelsin canım
İnsulin direncini yıkmak için glisemik indeksi düşük besinleri tercih et bir kaç örnek veriyim
Et tavuk yumurta patlıcan brokoli mantar aklıma gelenler bunlar glisemik indeksi 0 olan besinler
Diyabet hastalarına bile patlıcanı önerirler şekeri düzenler aklında bulunsun
Hindiyi bilmiyordum deneyim bendeHatta bak yine aklıma geldi balık ıspanak hindi bunların hepsinin glisemik indeksi 0
Ev sarma düşmandı şimdi topladım iki parti eliptik yaptım geldimKızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz bu aksam
Geldim geldimAynen canım yarında bir atlatsam süper olacak inşallah diğer kızlar gelmemiş daha
Allah tekrar kavuştursun canimKızlar yarın annem gidiyor
ANALİZ SONUÇLARI - GÜNCELLEME
Mayıs - Haziran 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
BİRİNCİ
@vorones => 19,32% => 7. Takım -mezun-
İKİNCİ
@saimeberen => 15,14% => 8. Takım -aktif-
ÜÇÜNCÜ
@hawar => 14,43% => 4. Takım -mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
DEĞERLENDİRME:
Yükselen Takım:4. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dokuzunculuktan, dördüncülüğe yükseltmiştir.
Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dördüncülükten, dokuzunculuğa geriletmiştir.
Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 5 takım, 50 ve üzeri not alarak sınıfı geçmişlerdir. 11 takım için bu oldukça düşük bir sayıdır, yarışmanın başarı oranını %42 olarak ifade etmemizi gerektirir. Bu da yarışmamızın sınıfta kaldığını gösterir.
Bir sonraki analiz döneminde bu oranın yükselmesini temenni ediyorum.
Analiz Dönemine Dair Özel Not:
12. takımın analiz döneminin son zamanlarında aramıza katılmış olması sebebiyle, takımın bireysel analizi yapılmış ancak genel değerlendirme ve derecelendirmenin dışında bırakılmıştır.
Bu ay ikinci olmuşuz canlar
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Nazar boncukları 50 ve üzeri not alarak sınıfları geçen takımlara takılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.
1puan kaptanim bu dönemde fazlasıyla kapatırız maşallah bizeBu ay 2. Olmusuz lakin geçen analizi dönemine göre puanimiz gerilemiş
Sahalara döndün canım yine bekleriz aynı performansıAh o analizlerde iki analiz döneminde de 1. Olmuştum hatırlıyorum
Suyu artıran ponim güzel atlatmissin maşallahSelam kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler
Sahur yok
İftar
Yarım kase yarmalı ayran çorbası
2 kşık bulgur
2 kşık patlıcn oturtma
2 hurma
1 üçgen d karpuz
Su 1 lt
Spor yok maalesef
Tatlım cuma gelmen avantaj oldu aktif ve azimli olursa canım 30haziranda listede olursunaskrhpozitif insalllah veririm o lısteye girerim :)
iyi geceler canımCanlar bu gece erken yatar ben yoksa yarın enerjim kalmayacak seviyorum sizi iyi geceler Allah rahatlık versin
hahaa aynen onlarda mutfak masasında pek güzel sallanıyor yawÇok haklısın canım ben çok zorlanmıştım ana kucağına koyup yemek yaptığını falan bilirim
Evet canım direnç bende de var karpuz kavun üzüm bezelye pişmiş havuç patates mısır hamur işi beyaz un vs aslında bu iyi birşey inusilin diyet yap diyor açıkça
Hindiyi bilmiyordum deneyim bende
Ev sarma düşmandı şimdi topladım iki parti eliptik yaptım geldim
Geldim geldim
Allah tekrar kavuştursun canim
1puan kaptanim bu dönemde fazlasıyla kapatırız maşallah bize
Sahalara döndün canım yine bekleriz aynı performansı
Suyu artıran ponim güzel atlatmissin maşallah
Tatlım cuma gelmen avantaj oldu aktif ve azimli olursa canım 30haziranda listede olursun
iyi geceler canım
hahaa aynen onlarda mutfak masasında pek güzel sallanıyor yaw
Geldim güzeller geldim
Menüm
Sahur
2yumurta
1kk peynir
Yeşillik
İftar
1kase domates çorbası
4yk tavuk sote
Salata
Ara kahve içeceğim şimdi
Şu:2lt spor:15*2 eliptik
Kızlar regl oldum erken geldi geçen ayda erken gelmişti vaktinde olsa fersiz atlatacak tim ne güzel orucu kısmet değilmiş demek ki :) hemde iftara 20dk kala geldi yawww
15*2 yaptım canım ilk alışma süreci diyelim ama 10dkda koşu bandındaki 30dkda ulaştığım tere ve nabiza ulaştım sessiz olmasıda extra çabasıKaç dk yaptın kız eliptiği?
Ayrıca teşekkür ederim amin canım annem için
Eh şimdi o kadar olur mu bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam elbette bu kiloları vermek için eski kıyafetlerime rahat rahat girmek istiyorum
15*2 yaptım canım ilk alışma süreci diyelim ama 10dkda koşu bandındaki 30dkda ulaştığım tere ve nabiza ulaştım sessiz olmasıda extra çabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?