- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.041
Selaaamlar ben geldim :)
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin tatlımm
Kolay gelsiiin taşınmak çok zor gerçekten biz her yıl taşındığımz için iyi biliyorum :/1 e kadar tasimmis olur sanırım canm sonrada kurulm yerleştirme kalıyor
Hoşbuldum canım nasılsın
Ayyy Maşallahh :)İyi nolsun valla minik prenseslerim uyuyor bende bi çay içicem az sonra sen nasılsın bitti mi sınavlar
esimler canım sökerken de o söktüKim kurcak canım eşyaları bence en zoru o
yok anlasmadik canm eşimin ve abisinin arkadaşları taşıdı arabayoxa abisi ayarladıOruç ruc eşya başı beklemekte zor :)
Evet sanırım orucun etkisi
ilk 4gun çok sisiyorum sonra iniyor
oyun bulmuştur o kendine
firmayla anlaşmasının mı canım niye iki posta oldu böyle gerçi firmanın da iyisi kasım ablamın eşya arka sokağa taşınacaktı ne çektik dayıma taşımaya gelenler sarhoş geldi vs
hoşgeldin tatlımSelaaamlar ben geldim :)
ay ben çok tecrübesizm taşınma konusunda ilk defa taşınıyorumKolay gelsiiin taşınmak çok zor gerçekten biz her yıl taşındığımz için iyi biliyorum :/
Bizmde öyle yaparlardı sinir olurdum arada bir dünya günAyyy Maşallahh :)
Sınav için pazartesi gitcem
Biri pazartesi biride cuma aradaki günler mecburen orda olcam
hoşgeldin tatlım
ay ben çok tecrübesizm taşınma konusunda ilk defa taşınıyorum
Çok sinir oldum aynen bide bütünleme sınavı fazla kişide olmucakBizmde öyle yaparlardı sinir olurdum arada bir dünya gün
sorma bide gelir gelmez yemek istedilerSarhoş mu geldiler
Selaaamlar ben geldim :)
hoşgeldin hayırdır canım niye heryilKolay gelsiiin taşınmak çok zor gerçekten biz her yıl taşındığımz için iyi biliyorum :/
hangileri kaldı Allahzihin açıklığı versinAyyy Maşallahh :)
Sınav için pazartesi gitcem
Biri pazartesi biride cuma aradaki günler mecburen orda olcam
Bir an önce memleketine gitmek istiyor birde insan sağlık olsun canım inşallah verirde rahatlarsınÇok sinir oldum aynen bide bütünleme sınavı fazla kişide olmucak
Sağol canım benim tabi yüklendin kendine yoruldunGünaydın canlar dediğin doğruNorth River canım ama inan kolumu zor kaldırdım
Bende misafrlikte yemek davetinden korkmuyorum :))
askrhpozitif canım huzurla sağlıkla otur inşallah canım
sorma bide gelir gelmez yemek istediler
hoşgeldin hayırdır canım niye heryil
hangileri kaldı Allahzihin açıklığı versin
Şuan taşima bitti yeni eve geçiyoruz bense da saçma sapan heyecan icinde esimler canım sökerken de o söktü
yok anlasmadik canm eşimin ve abisinin arkadaşları taşıdı arabayoxa abisi ayarladı
hoşgeldin tatlım
ay ben çok tecrübesizm taşınma konusunda ilk defa taşınıyorum
sorma bide gelir gelmez yemek istediler
hoşgeldin hayırdır canım niye heryil
hangileri kaldı Allahzihin açıklığı versin
Bu seferde arabada oturuyoruz kizimlacalissin adamlar
İnşaaalllah şuan tek isteğim o :) teşekkür ederimBir an önce memleketine gitmek istiyor birde insan sağlık olsun canım inşallah verirde rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?