- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.061
İstanbulun neresindesin canımİstanbul'a geldiğimizden beri öyle oldu her yıl bir ev oldu resmen birinin ısınmasında sorun oldu diğerlerinde evi satmıştıev sahibi diğerinde ev sahibi oğlu evlenince evi bosaltin demişti oğlu oturcakmis yani bakalım bu evde nolcak :)
Analitik Kimya ve matematik 2 kaldı :/
geliyor çok şükür yeter ki üşenmesin amin seydacim inşallahNe güzel canım Yen'i ev heyecan zaten çok huzurlu mutlu ol inşallah
İyi bari elinden geliyorsa
Sefan olsun sonra da onlar oturcak sen calisicaksin keyfinize bakın kızınla :)))Bu seferde arabada oturuyoruz kizimlacalissin adamlar
Ayyy Maşallahh :)
Sınav için pazartesi gitcem
Biri pazartesi biride cuma aradaki günler mecburen orda olcam
Beykozda oturuyorum sendemi İstanbul :)İstanbulun neresindesin canım
geliyor çok şükür yeter ki üşenmesin amin seydacim inşallah
İstanbulun neresindesin canım
geliyor çok şükür yeter ki üşenmesin amin seydacim inşallah
Evet canım Üsküdar daydim şimdi Çekmeköye geçiyorumBeykozda oturuyorum sendemi İstanbul :)
İnsalllah :) Biraz zor ikiside ama bakalım belki hoca insafa gelir kolay sorarİnşallah güzel geçer canım sınavların
Ne güzel benim eşim de yine daha iyi yapabilir belki babamı hatırlıyorum da ayyyy 2 günde 1 dolap kurmuştu
Tabiki canım bende 27 yaşındayım 5 senelik evliyim ev hanimiyimacemihayat28 Tuğba biz seninle çok iyi tanisamadik ben izindeydim kendinden bahseder misin bana biraz
Mesela ben 31yasindayim 2.5 yasa yakın bir oğlum var hamileligimde beri işi bıraktım evdeyim ama öyle evde oturmam oğlumun 40i çıkmadan gezmeye başladım çocuk 1yasina gelmeden baya bı km yaptıbiraz patavatsız açık sözlü minnak boyla 70kg gezen biriyim işte
Çekmeköy güzel :) Ordada oturmuşlugumuz var Hayırlı uğurlu olsun yeni evin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinEvet canım Üsküdar daydim şimdi Çekmeköye geçiyorum
Sefan olsun sonra da onlar oturcak sen calisicaksin keyfinize bakın kızınla :)))
Aynen canım ama yüklenmem lazımdı ya :/Sağol canım benim tabi yüklendin kendine yoruldun
Amin tatlım inşallah bütçe çekmekoye yetti yoksa eski oturduğum yerde güzeldi Çamlıca tepesindeydimÇekmeköy güzel :) Ordada oturmuşlugumuz var Hayırlı uğurlu olsun yeni evin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
İşi bitirmissin zaten canım maşallahAynen canım ama yüklenmem lazımdı ya :/
Neyseki tüller ve camlar kaldı çok acele etmiorm onun içinde :)
İlerde inşallah durumunuz düzelir yine orası olur hayat bu belli olmuyorAmin tatlım inşallah bütçe çekmekoye yetti yoksa eski oturduğum yerde güzeldi Çamlıca tepesindeydim
Nasip ve hayırlısı canım kim bilirİlerde inşallah durumunuz düzelir yine orası olur hayat bu belli olmuyor
benimki bazen fazla gereksiz biliyor canım oda iyi olmuyor vıdı vıdı sürekli
İnsalllah :) Biraz zor ikiside ama bakalım belki hoca insafa gelir kolay sorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?