- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.081
biraz yavaş yap canım üst üste çok yüklensin ben hazır regl oldum ötesi giriscem ilk iki gün çok ağrılı geçiyor sporu zor yapıyorumGünaydın canlar dediğin doğruNorth River canım ama inan kolumu zor kaldırdım
Bende misafrlikte yemek davetinden korkmuyorum :))
askrhpozitif canım huzurla sağlıkla otur inşallah canım
Sağlam dersler kalmış kolay gelsinİstanbul'a geldiğimizden beri öyle oldu her yıl bir ev oldu resmen birinin ısınmasında sorun oldu diğerlerinde evi satmıştıev sahibi diğerinde ev sahibi oğlu evlenince evi bosaltin demişti oğlu oturcakmis yani bakalım bu evde nolcak :)
Analitik Kimya ve matematik 2 kaldı :/
hayırlısı canım kilo çok büyük engel bak vermek için ne güzel bir sebebin var bende oğlumda bı buçuk ayda 67den 56a inmiştim sonra hemen olmadı tabi beklerken 63e çıkıp o kiloda hamile kaldım rabbim isteyen her gönüle tattirsinTabiki canım bende 27 yaşındayım 5 senelik evliyim ev hanimiyim
Çocuğum yok biraz zayiflayinca tedaviye baslicaxz inşallah
Sosyal biriyim aslında ama evde olmayı daha çok tercih ederim :)))
Neşeli samimi sıcakkanlı biriyim bende :)
Böyle işte :)))
Misafirliğe gideceğim oruçta değilim vakit öldürüyorum oğlumu doyuruyoruz biraz dışarı cikartirimKızlar napıyonuz iftara misafirm var pek gelemiyorum
benim malum canım işin içinden çıkmaya çalışıyorumKızlar napıyonuz iftara misafirm var pek gelemiyorum
Bende misafrlikte olcam canım :)Huhuuuu kızlar planlar belli mı iftarda menüler nasıl
Kolay gelsin canım ben misafri ilk hafta toplu bitirdim :)Kızlar napıyonuz iftara misafirm var pek gelemiyorum
benim belli :)Huhuuuu kızlar planlar belli mı iftarda menüler nasıl
İnsanın doğru olduğunu bilmesi çok güzel
Ne demişler sen doğru ol eğri zaten belli olur ya bütün takımlar bizim için üye çağırıp pusuda bekliyor bı bakıyorum üyemiz var diye meğer herkes pusuda
Kahvaltılık menü baharHuhuuuu kızlar planlar belli mı iftarda menüler nasıl
Menüm
Sahur
Peynirli omlet 2 zeytin
Avuç içi kadar pide
2 büyük bardak su
İftar
8-9 kaşık tavuklu erişte
Suyu tamamlamaya caliscam
Spor leslie 3 mile
Evde sebze yoktu pazara yarın gidicez o yüzden bugün böyle oldu :/inşallah artı olmazTatlım sahur güzel ama iftarda erişte yerine sebze ya da proteini tercih etmen daha iyi olur salata yoğurt bi de erişte olmamış pek
Evde sebze yoktu pazara yarın gidicez o yüzden bugün böyle oldu :/inşallah artı olmaz
Sütte iç tugbacigim bence tok tutsunBirazcık. Fazla oldu kabul
Ama sahura sadece haşlanmış yumurta yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?