- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.101
Tatlılar olması sıkıntı belki ama menü güzel bence tatlıya da abartmamissin ama benden geçer not aldın canısıEvet kızlar misafrlikten geldim
Sahur
1.5 kase cacık
7-8 dilim karpuz
İftar
1kepce çorba
1yk patlıcan oturtma
3 adet köfte
1kase cacık
Yarım yk pilav
1kucuk bölüm pide
Yarım dilim Kıbrıs tatlısı
Yarım dilim sütlü Nuriye
Su : 2.5lt
Harikasin panpa sahurda bukadar az yiyerek diye durmuşsunMenuyu yazayım ve kacayim kızlar zira zombi gibiyim
Sahur
5ucgen dilim karpuz
İftar
1 kase köfteli patates yemeği (çok az patates yedim)
1 bardak Ayran
5 siyah zeytin
1 parça peynir
3 kaşık domates salatası
Suyu sayamadim ama icyigimin haddi hesabı yok
On numara 5 yıldızBenim bugün menüm
Sabah
Mantarlı omlet
Beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
1 kass zeytinyağlı fasulye
1 parça peynir
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Su 3 lt civarı
Spor yok
Hazır regl metoda hızlı çalışırken bol sporla geçir bahar canMisafirliğe gideceğim oruçta değilim vakit öldürüyorum oğlumu doyuruyoruz biraz dışarı cikartirim
Spor süper bende ne zamandir yapmıyorum özledimmMenüm
Sahur
Peynirli omlet 2 zeytin
Avuç içi kadar pide
2 büyük bardak su
İftar
8-9 kaşık tavuklu erişte
Suyu tamamlamaya caliscam
Spor leslie 3 mile
Benim misafirlerde son haftalara kaldı temizliği ne zaman yapacağım bilmiyorum Allah var yapasimda yok:)Kolay gelsin canım ben misafri ilk hafta toplu bitirdim :)
Ütulerimi yaptım aç aç bekliyorum gitmeyi ,:)
Hadi gözün aydın benim bir gurubun daha kaldı sonra sen sağ ben selametSelam kızlar çok yorgunum pertm çıktı iyi geceler artk misafr olayı btti şükür rahatım artık
Çıkmasın inşallah canım Ramazani bayramı atlatalim ondan sonra kampa girelim resmen spora diyete abanalim diye düşünüyorumFitt_anne sağol. Canım
Yoğurt var ev yapımı ayran içerim die düşünüyorum canım
Bu aralar çok kaçamak şeklinde oldu ya
Artık düzene koymm lazım :/
Yarın evindeyim
Salı gününden itibaren annemdeyim perşembeye kadar ama kacirmicam asla yeteri kadar kaçamak yaptım
Artı çıkmaktan korkuyorum://
Menüler coştu gitti benim misafir dolasiyla ama hizmet edicem diye çok yemedimHuhuuuu kızlar planlar belli mı iftarda menüler nasıl
Aynen öyle ama Ramazan'da kilo almamak bile büyük marifet özellikle. Benim için bu böyle canım normalde hep aliodumÇıkmasın inşallah canım Ramazani bayramı atlatalim ondan sonra kampa girelim resmen spora diyete abanalim diye düşünüyorum
Aynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?Çıkmasın inşallah canım Ramazani bayramı atlatalim ondan sonra kampa girelim resmen spora diyete abanalim diye düşünüyorum
Aynen öyle ama Ramazan'da kilo almamak bile büyük marifet özellikle. Benim için bu böyle canım normalde hep aliodum
Mucizeymis gibi gelio şimdi nedense 4 kilo vermek ama daha da vermeliyimAynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?
Aynen bnde hep alııyordm 1.5 kilo verdm ramazanda az ama 10 yıldır 73.5 görmemiştm çok mutluyum iki gndür
Kız poni aynı kilodayiz ya sevineyimmi üzüleyim mı bilemedim:)Aynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?
Aynen bnde hep alııyordm 1.5 kilo verdm ramazanda az ama 10 yıldır 73.5 görmemiştm çok mutluyum iki gndür
Verirsn canm zaman su gibi akıp gidiyo. Bn kızım 5 aylıkken başlamıştım şimdi kızım 2 yaşında. Seninde yolın uzun bıkmadan usanmadan tıkır tıkır gider kiloların inşaallahMucizeymis gibi gelio şimdi nedense 4 kilo vermek ama daha da vermeliyim
Sabır azim istikrar sonuç mutluluk canısıMucizeymis gibi gelio şimdi nedense 4 kilo vermek ama daha da vermeliyim
Aynı kiloda mıyz daha nelerKız poni aynı kilodayiz ya sevineyimmi üzüleyim mı bilemedim:)
Ramazanda n sonra basliycaz gene bacım ozaman gör ablanı ikişer ikişer gidicek
Bende daha kilo verdiğim ramazan yaşamadım bu kadar aç kalmak iyi gelmiyor yada gün içinde iştah baskılamak için kahve suda icilemiyince akşama göz dönüyorAynen öyle ama Ramazan'da kilo almamak bile büyük marifet özellikle. Benim için bu böyle canım normalde hep aliodum
Ya banene haksızlık ama 68le mezun olamazsın 65 çek onu lütfeeeennnAynı kiloda mıyz daha nelerbu kez sndn çnce mezun olucam niye diyo sor çünkü 68le mezun oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?