Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlılar olması sıkıntı belki ama menü güzel bence tatlıya da abartmamissin ama benden geçer not aldın canısı

Harikasin panpa sahurda bukadar az yiyerek diye durmuşsun

On numara 5 yıldız

Fitt_anne sağol. Canım
Yoğurt var ev yapımı ayran içerim die düşünüyorum canım
Bu aralar çok kaçamak şeklinde oldu ya
Artık düzene koymm lazım :/
Yarın evindeyim
Salı gününden itibaren annemdeyim perşembeye kadar ama kacirmicam asla yeteri kadar kaçamak yaptım
Artı çıkmaktan korkuyorum://

Çıkmasın inşallah canım Ramazani bayramı atlatalim ondan sonra kampa girelim resmen spora diyete abanalim diye düşünüyorum

Çıkmasın inşallah canım Ramazani bayramı atlatalim ondan sonra kampa girelim resmen spora diyete abanalim diye düşünüyorum
Aynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?
Aynen öyle ama Ramazan'da kilo almamak bile büyük marifet özellikle. Benim için bu böyle canım normalde hep aliodum

Aynen bnde hep alııyordm 1.5 kilo verdm ramazanda az ama 10 yıldır 73.5 görmemiştm çok mutluyum iki gndür

Aynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?

Aynen bnde hep alııyordm 1.5 kilo verdm ramazanda az ama 10 yıldır 73.5 görmemiştm çok mutluyum iki gndür
Mucizeymis gibi gelio şimdi nedense 4 kilo vermek ama daha da vermeliyim

Kız poni aynı kilodayiz ya sevineyimmi üzüleyim mı bilemedim:)
Ramazanda n sonra basliycaz gene bacım ozaman gör ablanı ikişer ikişer gidicek

Aynen öyle ama Ramazan'da kilo almamak bile büyük marifet özellikle. Benim için bu böyle canım normalde hep aliodum
Bende daha kilo verdiğim ramazan yaşamadım bu kadar aç kalmak iyi gelmiyor yada gün içinde iştah baskılamak için kahve suda icilemiyince akşama göz dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…