Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende daha kilo verdiğim ramazan yaşamadım bu kadar aç kalmak iyi gelmiyor yada gün içinde iştah baskılamak için kahve suda icilemiyince akşama göz dönüyor
Galiba öyle ama düzene girmem lazım farkındayım saldim biraz kendimi simardim verdmdiye

Bende misafrlikte olcam canım :)
Bugnluk kafa rahat yarına taze fasulye yaparım herhalde :)
Kiyafrtleri utuledim bekliyom bende gitmeyi :))
oruç da utuyu gece yapıyorum ben sıcakta cekilmiyor yine iyi yapmışsın canım

benim belli :)
tavuk suyu corba eriste salata ve yogurt
afiyet olsun enerji olsun

Çok doğru demişler
Kahvaltılık menü bahar
Oy kıyamam
Menüm
Sahur
Peynirli omlet 2 zeytin
Avuç içi kadar pide
2 büyük bardak su

İftar
8-9 kaşık tavuklu erişte

Suyu tamamlamaya caliscam
Spor leslie 3 mile
iftarda salata filan ekleseniz süpermiş cnm sporda var

Afiyet olsun canım güzel menü
Valla süper bu taşınma telasında
Tatlılar pide ve pilavın üstüne çok olmuş keşke birini yeseydin canim insanın gözü dönüyor iftarda ara öğünde olmayınca bugün gittiğim davette hiç yemedim neredeyse ama oruç olsam herşeye bı çatal atıyor insan
Selam güzellikler misafir vardı yeni gönderdim iyi yoruldum ama sevdiklerimle olunca güzel yorgunluk oluyor bunlar siz ne ediyonuz bakalım
Sahuru bekliyorum kuzeyi uyuturken uyumuşum
Hazır regl metoda hızlı çalışırken bol sporla geçir bahar can
20dk üstüne ekleyemedim çok ağrım var midem bulanıyor birde dilegim
Vazgeçmek salmak yok benim ablam bu seneye kadar 100kg üzeri gezdi durdu kiloluyum vs hiç duymadım kimseyi şuan 74civari 30kg özellikle gümbür gümbür gitti son kiloları zorluyor şuan yeterli sen iste sen vazgeçme herşey olur
Selam kızlar çok yorgunum pertm çıktı iyi geceler artk misafr olayı btti şükür rahatım artık
Temizlik olayı başlar poni bize iş biter mı
Aynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?

Aynen bnde hep alııyordm 1.5 kilo verdm ramazanda az ama 10 yıldır 73.5 görmemiştm çok mutluyum iki gndür
Ben hep verirdim iki senedir veremedim ya
Mucizeymis gibi gelio şimdi nedense 4 kilo vermek ama daha da vermeliyim
daha ne 4kglar vereceksin 4kg 16paket margarin demek canım bı düşün yağından solundan 16pkt margarin çıkardin

Menü
Sabah
Omlet
1parcs peynir
Yeşillik
4zeytin

Ara
Türk kahvesi Hindistan cevizli
10findik

Akşam
1kase çorba
2serce parmak kadar sarma
Fırında beşamel soslu mantarlı tavuk vardı tavukları dan biraz yedim

Şu:2lt spor:20dk eliptik kızlar regl akşam üstü fena yaptı ağrım çok sistim iyice midemde bulanıyor takıma bakmak için geldim yoksa hiç fermanın yok heoinize hayırlı sahurlar

North River aynen öyle canım pes etmek yok aslaaaaa
Sonuna kadar devam edicem her zaman bi daha bırakıp sonra baştan başlamak yok
Evet kaçtı malesf bugün ama bı daha olmicak
Kararlıyım

Canım hele bu taşınma telaşında süper afiyet olsun

Canım iftar çok olmuş çok derken aslında az az ama hep zararlı şeyler olmuş onlardan uzak durmamız şart

Selam kızlar çok yorgunum pertm çıktı iyi geceler artk misafr olayı btti şükür rahatım artık

Şükür canım ellerine sağlık

beğendim canım benim afiyet olsun

Canım aslında çok değil ama kızartma pek iyi olmamış kızartma olduğu için Yani kızartma yerine salata yoğurt vs olsa daha iyi olurdu bi de tatlım su çok az suyu da biraz arttır ki kolayca gitsin yağlar vücudumuzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…