- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.121
İnşallah canımVerirsn canm zaman su gibi akıp gidiyo. Bn kızım 5 aylıkken başlamıştım şimdi kızım 2 yaşında. Seninde yolın uzun bıkmadan usanmadan tıkır tıkır gider kiloların inşaallah
Ay 6ları bi göreyimde sen gibi oturur ağlarm kesinYa banene haksızlık ama 68le mezun olamazsın 65 çek onu lütfeeeennn
Galiba öyle ama düzene girmem lazım farkındayım saldim biraz kendimi simardim verdmdiyeBende daha kilo verdiğim ramazan yaşamadım bu kadar aç kalmak iyi gelmiyor yada gün içinde iştah baskılamak için kahve suda icilemiyince akşama göz dönüyor
Sanki ben yazdım şuan bu moddayim:)Galiba öyle ama düzene girmem lazım farkındayım saldim biraz kendimi simardim verdmdiye
Poni ya nekadar kuşbeyinliyim dimi ne güzel vermiştim ne emeklerle iki yiyeceğe sattım o mutluluğu çok kızıyorum kendimeAy 6ları bi göreyimde sen gibi oturur ağlarm kesin
oruç da utuyu gece yapıyorum ben sıcakta cekilmiyor yine iyi yapmışsın canımBende misafrlikte olcam canım :)
Bugnluk kafa rahat yarına taze fasulye yaparım herhalde :)
Kiyafrtleri utuledim bekliyom bende gitmeyi :))
afiyet olsun enerji olsunbenim belli :)
tavuk suyu corba eriste salata ve yogurt
Oy kıyamam
Çok doğru demişler
Kahvaltılık menü bahar
iftarda salata filan ekleseniz süpermiş cnm sporda varMenüm
Sahur
Peynirli omlet 2 zeytin
Avuç içi kadar pide
2 büyük bardak su
İftar
8-9 kaşık tavuklu erişte
Suyu tamamlamaya caliscam
Spor leslie 3 mile
Afiyet olsun canım güzel menüBenim bugün menüm
Sabah
Mantarlı omlet
Beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
1 kass zeytinyağlı fasulye
1 parça peynir
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 servis kaşığı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Su 3 lt civarı
Spor yok
Valla süper bu taşınma telasındaMenuyu yazayım ve kacayim kızlar zira zombi gibiyim
Sahur
5ucgen dilim karpuz
İftar
1 kase köfteli patates yemeği (çok az patates yedim)
1 bardak Ayran
5 siyah zeytin
1 parça peynir
3 kaşık domates salatası
Suyu sayamadim ama icyigimin haddi hesabı yok
Tatlılar pide ve pilavın üstüne çok olmuş keşke birini yeseydin canim insanın gözü dönüyor iftarda ara öğünde olmayınca bugün gittiğim davette hiç yemedim neredeyse ama oruç olsam herşeye bı çatal atıyor insanEvet kızlar misafrlikten geldim
Sahur
1.5 kase cacık
7-8 dilim karpuz
İftar
1kepce çorba
1yk patlıcan oturtma
3 adet köfte
1kase cacık
Yarım yk pilav
1kucuk bölüm pide
Yarım dilim Kıbrıs tatlısı
Yarım dilim sütlü Nuriye
Su : 2.5lt
Sahuru bekliyorum kuzeyi uyuturken uyumuşumSelam güzellikler misafir vardı yeni gönderdim iyi yoruldum ama sevdiklerimle olunca güzel yorgunluk oluyor bunlar siz ne ediyonuz bakalım
20dk üstüne ekleyemedim çok ağrım var midem bulanıyor birde dilegimHazır regl metoda hızlı çalışırken bol sporla geçir bahar can
Vazgeçmek salmak yok benim ablam bu seneye kadar 100kg üzeri gezdi durdu kiloluyum vs hiç duymadım kimseyi şuan 74civari 30kg özellikle gümbür gümbür gitti son kiloları zorluyor şuan yeterli sen iste sen vazgeçme herşey olurFitt_anne sağol. Canım
Yoğurt var ev yapımı ayran içerim die düşünüyorum canım
Bu aralar çok kaçamak şeklinde oldu ya
Artık düzene koymm lazım :/
Yarın evindeyim
Salı gününden itibaren annemdeyim perşembeye kadar ama kacirmicam asla yeteri kadar kaçamak yaptım
Artı çıkmaktan korkuyorum://
Temizlik olayı başlar poni bize iş biter mıSelam kızlar çok yorgunum pertm çıktı iyi geceler artk misafr olayı btti şükür rahatım artık
Ben hep verirdim iki senedir veremedim yaAynen benmde okullar biter daha da rahatm.salonu bıraktn mı canm yasemnle gittiğiniz?
Aynen bnde hep alııyordm 1.5 kilo verdm ramazanda az ama 10 yıldır 73.5 görmemiştm çok mutluyum iki gndür
daha ne 4kglar vereceksin 4kg 16paket margarin demek canım bı düşün yağından solundan 16pkt margarin çıkardinMucizeymis gibi gelio şimdi nedense 4 kilo vermek ama daha da vermeliyim
Menuyu yazayım ve kacayim kızlar zira zombi gibiyim
Sahur
5ucgen dilim karpuz
İftar
1 kase köfteli patates yemeği (çok az patates yedim)
1 bardak Ayran
5 siyah zeytin
1 parça peynir
3 kaşık domates salatası
Suyu sayamadim ama icyigimin haddi hesabı yok
Evet kızlar misafrlikten geldim
Sahur
1.5 kase cacık
7-8 dilim karpuz
İftar
1kepce çorba
1yk patlıcan oturtma
3 adet köfte
1kase cacık
Yarım yk pilav
1kucuk bölüm pide
Yarım dilim Kıbrıs tatlısı
Yarım dilim sütlü Nuriye
Su : 2.5lt
Selam kızlar çok yorgunum pertm çıktı iyi geceler artk misafr olayı btti şükür rahatım artık
Menü
Sabah
Omlet
1parcs peynir
Yeşillik
4zeytin
Ara
Türk kahvesi Hindistan cevizli
10findik
Akşam
1kase çorba
2serce parmak kadar sarma
Fırında beşamel soslu mantarlı tavuk vardı tavukları dan biraz yedim
Şu:2lt spor:20dk eliptik kızlar regl akşam üstü fena yaptı ağrım çok sistim iyice midemde bulanıyor takıma bakmak için geldim yoksa hiç fermanın yok heoinize hayırlı sahurlar
Günydn kızlarr
Menümü unıtmşum yazaym hemen
Sahur
1 d pide
İftar
3 kşk kurı fasulye
1 hurma
3 kşk yoğurtlu kkarşk kızartma
2 üçgn d. Karpuz
Su 1.
Spor yok ama tün gün ayaktydm
İftar çok oldu diye sahurda yemedm bugün
Kızlar üst üste günler misafr ağırlmak akl karı değilmiş tecrübe ettm
Günaydın der ve kaçar geçmiş birikmiş müsait bir zamanda okuyacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?