- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.141
Est.dilek koruma olayı vermekten kt kat daha zor zaten. Gene verirsin takmaPoni ya nekadar kuşbeyinliyim dimi ne güzel vermiştim ne emeklerle iki yiyeceğe sattım o mutluluğu çok kızıyorum kendime
Su konussunda tembeldim ramazanda iyice azaldı susamıyorum bile iyi miCanım aslında çok değil ama kızartma pek iyi olmamış kızartma olduğu için Yani kızartma yerine salata yoğurt vs olsa daha iyi olurdu bi de tatlım su çok az suyu da biraz arttır ki kolayca gitsin yağlar vücudumuzdan
Est.dilek koruma olayı vermekten kt kat daha zor zaten. Gene verirsin takma
Su konussunda tembeldim ramazanda iyice azaldı susamıyorum bile iyi mi
Kızlar bugün planınız ney bn gardrobu boşaltıp düzenlicem ütü filan yapıcam. Hiç açıcı gelmedi de mi
Gunaydın kızlar demın tartıldım +1 çıktım ya şok etkısı yarattı
cumaya kadar kılo vermemı saglıcak ne olabilir bi kac gundur hep kaçırdım ufak ufak derken olmadı cok moralım bozuldu ya :
bugun taze fasulye yapıcam ve kıuvırcık salata ekmek aldrmıcam ekmeksiz yicem of sinirim bozuldu
ama bırakmak yok ekmeksz bol salata ve 5 yk susuz taze fasulye 1 kasede yogurt
yesılcay bıtmıstı
onuda alıcam yesılcayada devam
normal su içmede problem yok 2-2.5 lıtre içiyorum muhakkak
acaba dunklıler erımedı mı hareket etmedımya
ondanda artı cıkmıs olablrm
ıftara yakın bı daha tartılcam
ne kadar zor bısı ya ufak yedıgın halde kılo almak :&/
aynen tatlım kesınlıkle katılıyorum sana ,Tatlım bugün dediğin gibi yapabilirsin yoğurt ye mutlaka bi de spor yaparsan kolay atabilirsin o artıyı
Kendinizi hassas bi terazide gibi düşünün kilo verme aşamasında bünye böyle oluyor ama bu hassas dengeyi korursan eğer tıkır tıkır gidiyor ama en ufak şeyler de maalesef bozabiliyor bu yüzden dikkat etmek gerekiyor
kızlar sporumu buldum evde ip atlıcam :) hem pratık hem her zmaan yapablrsn zıpladıgın ıcın her yer hareket edıyor
50-100 dıe yavas yavas artar
evım zemın kat ve ust kat akraba :)
leslie ye bı baslayamadım zatn ama en kotu ıhtımal bayram sonrası duzene gırıcem spor konusundaSüper canım zemin kat ise yapabilirsin tabi zaten üst kata gitmez o kadar özellikle alt kat sıkıntı oluyor normalde
ek olarak Leslie falan da yapabilirsin evde yapılcak bir sürü spor var
aynen tatlım kesınlıkle katılıyorum sana ,
ama bundan sonra yok
sımdık nasıl bı ıp almam lazım acaba _ ? normal camasır ipimi halat ipmi
leslie ye bı baslayamadım zatn ama en kotu ıhtımal bayram sonrası duzene gırıcem spor konusunda
ramazanda evişi dışında tembelım nedense ev işini bile sahurda yada ıftar sonrası yaparım
bi tek köydeykn yapamıodum tabi :)
ama kararlıyım baslıcam sabah aksam hemde sabah kahvaltı sonrası aksam yemek sonrası daha iyi olur benım acımdan
Bugün iftardan sonra 5 mile leslie yapmayı düşünüyorum yapıyımki dün yedigim erişte erisin :)
Ben şimdi ders çalışmaya kaçar öpüyorum hepinizi
atıcam atıcam yarın carsı bankalarda kosturcam o da ıse yarar belkıO konuda tam bir fikrim Yok canım
Evet canım kesinlikle başlamak lazım spor olduğu zaman 10 kilo versen 15 gibi duruyor hem hem de daha kolay veriliyor kilolar hadi şu +1 i atalım önce kuzum
az sonra sana motivasyon fotosu atacağım canımNorth River aynen öyle canım pes etmek yok aslaaaaa
Sonuna kadar devam edicem her zaman bi daha bırakıp sonra baştan başlamak yok
Evet kaçtı malesf bugün ama bı daha olmicak
Kararlıyım
Afiyet olsun şu hele çok iyi maşallahSahur
2 adet haşlanmış yumurta
1adet salatalık :)
1.5litr su iciom
Günaydın kızlar nasılHepinize günaydın bu Arada kızlar
kolay gelsin Merve in keşke elimizden birşey felsefe bı çırpıda bitirsekGünaydın der ve kaçar geçmiş birikmiş müsait bir zamanda okuyacağım inşallah
Afiyet olsun ponim misafire rağmen iyi atlatmissin suyu artıran canım limon filan ekleGünydn kızlarr
Menümü unıtmşum yazaym hemen
Sahur
1 d pide
İftar
3 kşk kurı fasulye
1 hurma
3 kşk yoğurtlu kkarşk kızartma
2 üçgn d. Karpuz
Su 1.
Spor yok ama tün gün ayaktydm
İftar çok oldu diye sahurda yemedm bugün
Kolaylık versin rabbim leslie süper olurBugün iftardan sonra 5 mile leslie yapmayı düşünüyorum yapıyımki dün yedigim erişte erisin :)
Ben şimdi ders çalışmaya kaçar öpüyorum hepinizi
Havalar çok iyi gitti hiç sıcak olmadıkiEst.dilek koruma olayı vermekten kt kat daha zor zaten. Gene verirsin takma
Su konussunda tembeldim ramazanda iyice azaldı susamıyorum bile iyi mi
Gezmedeyim ben yineKızlar bugün planınız ney bn gardrobu boşaltıp düzenlicem ütü filan yapıcam. Hiç açıcı gelmedi de mi
Planin güzel birde kaçamak yapınca illaki artı çıkıyor insan uzmanlar tartil.ayin diyor rutin devam edecekmisizGunaydın kızlar demın tartıldım +1 çıktım ya şok etkısı yarattı
cumaya kadar kılo vermemı saglıcak ne olabilir bi kac gundur hep kaçırdım ufak ufak derken olmadı cok moralım bozuldu ya :
bugun taze fasulye yapıcam ve kıuvırcık salata ekmek aldrmıcam ekmeksiz yicem of sinirim bozuldu
ama bırakmak yok ekmeksz bol salata ve 5 yk susuz taze fasulye 1 kasede yogurt
yesılcay bıtmıstı
onuda alıcam yesılcayada devam
normal su içmede problem yok 2-2.5 lıtre içiyorum muhakkak
acaba dunklıler erımedı mı hareket etmedımya
ondanda artı cıkmıs olablrm
ıftara yakın bı daha tartılcam
ne kadar zor bısı ya ufak yedıgın halde kılo almak :&/
Halat tarzı canım yada çamaşır içini örgü yapıp kendin halat yapabilirsinkızlar sporumu buldum evde ip atlıcam :) hem pratık hem her zmaan yapablrsn zıpladıgın ıcın her yer hareket edıyor
50-100 dıe yavas yavas artar
evım zemın kat ve ust kat akraba :)
1mile exprwsle başla 15dk 15dk da ip atla otuz dk ilk etapta aman dikkat ipte kalp krizi riski yuksekmis nabzını kontrol et çok zorlama ar verip devam edersinleslie ye bı baslayamadım zatn ama en kotu ıhtımal bayram sonrası duzene gırıcem spor konusunda
ramazanda evişi dışında tembelım nedense ev işini bile sahurda yada ıftar sonrası yaparım
bi tek köydeykn yapamıodum tabi :)
ama kararlıyım baslıcam sabah aksam hemde sabah kahvaltı sonrası aksam yemek sonrası daha iyi olur benım acımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?