- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.161
evet canım ilk etapta 5k ağır gelebilir bir mile express çok eğlenceliexpres te leslie gibi bi,şimi bayram bitsin anında kampa alıyorum kendımı
Canım çeşit çeşit fiyattan belli oluyor zaten uygun fiyatlar doğru da malesefinternette bakıyoum sayaclı atlama ıpleri var bakalm hangısı olcak saysclı olması daha ıyı bnm unutkan kafama :)
Bu ablam canım
gercekten harıka ınsalah bende boyle foto yapabilirimBu ablam canım
Sayaçlar doğru değil tatlim normal en iyisi dk tut istersen
atıcam atıcam yarın carsı bankalarda kosturcam o da ıse yarar belkı
ayy ne guzel yagmur yagıyor bıı bılsen seydan
cumaya kadar vermıs olucam yarın ilk işim ip almak olcak
internette bakıyoum sayaclı atlama ıpleri var bakalm hangısı olcak saysclı olması daha ıyı bnm unutkan kafama :)
az sonra sana motivasyon fotosu atacağım canım
Afiyet olsun şu hele çok iyi maşallah
Günaydın kızlar nasıl
kolay gelsin Merve in keşke elimizden birşey felsefe bı çırpıda bitirsek
Afiyet olsun ponim misafire rağmen iyi atlatmissin suyu artıran canım limon filan ekle
Kolaylık versin rabbim leslie süper olur
Havalar çok iyi gitti hiç sıcak olmadıki
Gezmedeyim ben yine
Planin güzel birde kaçamak yapınca illaki artı çıkıyor insan uzmanlar tartil.ayin diyor rutin devam edecekmisiz
Halat tarzı canım yada çamaşır içini örgü yapıp kendin halat yapabilirsin
1mile exprwsle başla 15dk 15dk da ip atla otuz dk ilk etapta aman dikkat ipte kalp krizi riski yuksekmis nabzını kontrol et çok zorlama ar verip devam edersin
North River ınternetten bakıyorum canıım sayaclı ıplere ama hepsıburada da falan sayaından memnun değil bakıyorum baska sıtelere
at canım valla ıyı olur foto
ama kararlıyım bu son dıyet olcak kesınlıkle
Günaydın herkese babalar günü kutlamaya geldik babamlara iftarda buradayız bugünde
maşallah canım takıbe aldım :)
@seydan94 sagol canım inşallah
ekım 1e kadar 20 kılo vermem lazım ya ıddıaay gırdım :)
Canım o kiloda atlamak ayak bağlarına zarar verebilirinternette bakıyoum sayaclı atlama ıpleri var bakalm hangısı olcak saysclı olması daha ıyı bnm unutkan kafama :)
istediğim ne olrsa alcak hedıye olarakKız o zaman sık sık iddanın sonunda ne var
Maşallah
o zaman leslı tarzı baslıyım ılk önce dımıCanım o kiloda atlamak ayak bağlarına zarar verebilir
Ne yemk yapıcksn canm senin menülerin hep ekran görntüsünü alıyorm bugün ıspanak yapıcam. Hiç ekmek yemiyosn helal vallaBen kızları uyuttum şimdi mutfağa geçicem akşama yemek yapcam öyle
Moral bozmak yok canm yola devam çıtır hatunlar olnca boşuna moralimi bozmuşum diyeceğiZGunaydın kızlar demın tartıldım +1 çıktım ya şok etkısı yarattı
cumaya kadar kılo vermemı saglıcak ne olabilir bi kac gundur hep kaçırdım ufak ufak derken olmadı cok moralım bozuldu ya :
bugun taze fasulye yapıcam ve kıuvırcık salata ekmek aldrmıcam ekmeksiz yicem of sinirim bozuldu
ama bırakmak yok ekmeksz bol salata ve 5 yk susuz taze fasulye 1 kasede yogurt
yesılcay bıtmıstı
onuda alıcam yesılcayada devam
normal su içmede problem yok 2-2.5 lıtre içiyorum muhakkak
acaba dunklıler erımedı mı hareket etmedımya
ondanda artı cıkmıs olablrm
ıftara yakın bı daha tartılcam
ne kadar zor bısı ya ufak yedıgın halde kılo almak :&/
Ramazan deyip evde de oturmuyon haaz sonra sana motivasyon fotosu atacağım canım
Afiyet olsun şu hele çok iyi maşallah
Günaydın kızlar nasıl
kolay gelsin Merve in keşke elimizden birşey felsefe bı çırpıda bitirsek
Afiyet olsun ponim misafire rağmen iyi atlatmissin suyu artıran canım limon filan ekle
Kolaylık versin rabbim leslie süper olur
Havalar çok iyi gitti hiç sıcak olmadıki
Gezmedeyim ben yine
Planin güzel birde kaçamak yapınca illaki artı çıkıyor insan uzmanlar tartil.ayin diyor rutin devam edecekmisiz
Halat tarzı canım yada çamaşır içini örgü yapıp kendin halat yapabilirsin
1mile exprwsle başla 15dk 15dk da ip atla otuz dk ilk etapta aman dikkat ipte kalp krizi riski yuksekmis nabzını kontrol et çok zorlama ar verip devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?