Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mute 20 kiloyu 8 ayda rahat verirsin.haftalık yaklaşık 600 gram ediyo...kız ben oturduğum yerden veriyom bunu ya...sen çok hareketlisin canım rahat rahat verirsin.5 günde 5 kilo diyeti galiba kalori sayımından kolay geldi...ona devam et bence.genelde diyet yapanlarda aynı hatayı görüyorum.bi süre sonra değişik bişeyler denemeyi istiyorlar...başarısız olurlarsa ki genelde 3-5 günlük denemelerde bu kaçınılmaz...motivasyonlarını kaybediyorlar((sen vazgeçme bacım..5 günde 5 kilo diyetine devam et bence...Allah yardımcın olsun..

Ah sağol canım ya... Ya ben varya bu kalori sayımı işini çok seviyorum aslında... Hem spor hemde 1400 kalorilik bi listeyle işte 5 kilo verebildim.Sonra ev tasınması , kurs işler güçler derken bıraktım.Ramazanda gelmeden önce iyice bi randıman almak istiyorum.Ramazandan sonrada kalori sayımına devam edicem.Arada yine sok diyetler yaparım.Kendime şaşıyorum varya.. 10 gündür ekmek yemiyorum... ya bu işi başarmam lazım... çarşı pazarda kıyafet bulamıyorum kendime.. ne iğrenç ya...

ne güzel o zaman ben çok acıkıyorum karpuzla
Kaçıyorum.. Ders vakti...

ne dersi bu merak ettim

selam kızlar....çok sıcakkk değil mi ayrıca moralim bozuk..diyete adapte olamıyorum..bir yandan diet yapamıyorum ve zayıflayamıyorum bir yandanda şişman ve dolayısıyla çirkin olmak çok üzüyor beni((

selam kızlar....çok sıcakkk değil mi ayrıca moralim bozuk..diyete adapte olamıyorum..bir yandan diet yapamıyorum ve zayıflayamıyorum bir yandanda şişman ve dolayısıyla çirkin olmak çok üzüyor beni((

nurkelebeğim üzül canım üzül...beni bu üzüntü motive etmişti.inşallah seni de motive eder

sabah:light süt ile mısır gevreği

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:1/4 haşlanmış tavuk göğsü,1 domates,yoğurt ve limonlu.

akşam:bir kase yoğurtlu mısır gevreği

ara:1 tane büyük boy havuç

toplamda 3,5 lt su içtim,1 tane form çayı,1 bardak ta ayran içicem.
vee gün bitmiştirr

Son düzenleme:

nesine girdiniz iddiaya çok merak ettim öyle kuru kuruya idda olmaz diime ama:

eeeeee şimdi felan ne yiyosun?bunlar çok az değil mi?acıkmıyor musun?

KIZLAR ramazan için şöyle bi menü hazırladım kendime.baksanıza olmuş mu
İFTAR:1 kase ezogelin çorbası
4 tane yağsız kıymadan köfte
30 dakika araveririm(akşam namazını falan kılarım)
sonra
yağsız,domatesle pişirilmiş herhangi bir sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
saat 11 gibi 2 porsiyon meyve yada dondurma
SAHUR:1 hazır yufkaya 50 gr lor peyniri,1 haşlanmış patatesle hazırlanmış harcı serpip tavada yağsız kızartırım.yarısını yerim.yanında domates salatalık falan olur.çay içerim.
bu menünün kalorisi 1050 civarı..
KAFAMI TOPLAMAYA ÇALIŞARAK ZOR HAZIRLADIM BUNU.LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Kızlar son yaptırdığım kan testinde, kolestrol oranım normal seviyeye geldi ancak 4-5 tane kan değerim düşmüş, buda Dukan Diyeti'nden kaynaklanıyor, sürekli tek gıda olan protein ile beslendiğim için bağışıklık sistemimde düşüş olmuş, bir an önce meyve ve karbonhidratta eklemem gerekiyor diyete

eeeeee şimdi felan ne yiyosun?bunlar çok az değil mi?acıkmıyor musun?
cnm normalde acıkıyorum bunlarla duramıyorum,2-3 gündür pek iştahım yok bu da işime yaradı doğrusu
yemekler ve sahur güzelde 11 de meyve yada dondurma olmaz cnm ya,gerçi iftar geç oluyo ama 10 a çek bari en azındamn saati,yoksa meyve yiyip uyuyacaksın.
geçmiş olsun cnm,desteklersin merak etme

süpersinn wowww,boyun uzun sanırım senin ,hiç öyle şişman durmuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…