- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.421
mute 20 kiloyu 8 ayda rahat verirsin.haftalık yaklaşık 600 gram ediyo...kız ben oturduğum yerden veriyom bunu ya...sen çok hareketlisin canım rahat rahat verirsin.5 günde 5 kilo diyeti galiba kalori sayımından kolay geldi...ona devam et bence.genelde diyet yapanlarda aynı hatayı görüyorum.bi süre sonra değişik bişeyler denemeyi istiyorlar...başarısız olurlarsa ki genelde 3-5 günlük denemelerde bu kaçınılmaz...motivasyonlarını kaybediyorlar((sen vazgeçme bacım..5 günde 5 kilo diyetine devam et bence...Allah yardımcın olsun..
ne güzel o zaman ben çok acıkıyorum karpuzlaevet patates ve et günü güzel geçiyor... sebze ve yogurt günü eh işte... en zor meyve günü benim için...
Karpuzda beni çok tok tutuyor ya.. bak bugün meyve günüm ya benim... belki şimdiye kadar yarım kilo karpuz yedimüstünede 1 lt. su içiyorum. 2 3 saat acıkmıyorum.
Kaçıyorum.. Ders vakti...
selam kızlar....çok sıcakkk değil mi ayrıca moralim bozuk..diyete adapte olamıyorum..bir yandan diet yapamıyorum ve zayıflayamıyorum bir yandanda şişman ve dolayısıyla çirkin olmak çok üzüyor beni((
selam kızlar....çok sıcakkk değil mi ayrıca moralim bozuk..diyete adapte olamıyorum..bir yandan diet yapamıyorum ve zayıflayamıyorum bir yandanda şişman ve dolayısıyla çirkin olmak çok üzüyor beni((
kız varya bende martta başladım sayıma 1 ay devam ettim 5 kg verdim..ondan sonra kaldı böyle işte.. 1 veriyorum 2 alıyorum.. Ramazana kadar 5 günde 5 kilo diyetini yapıcam.. ondan sonrada kalori sayımı yapıcam... eşimle 8 mart için iddiaya girmiştik 60 kilo olacagım diye... 8 ay var .. 8 ayda 20 kg verebilirmiyim :18: dikkat etsem her ay 4 kg versem ne iyi olur.. yoksa işim yaş...
nurkelebeğim üzül canım üzül...beni bu üzüntü motive etmişti.inşallah seni de motive eder
hep böyle durgun mu olur burası,ayak uyduramam diye korkmuştum oysa,en çok ben vardım bugün
sabah:light süt ile mısır gevreği
ara:2 tane kuru kayısı
öğle:1/4 haşlanmış tavuk göğsü,1 domates,yoğurt ve limonlu.
akşam:bir kase yoğurtlu mısır gevreği
ara:1 tane büyük boy havuç
toplamda 3,5 lt su içtim,1 tane form çayı,1 bardak ta ayran içicem.
vee gün bitmiştirr
göbüşü ne inceltiyor artık eşimin göbüşüme bakması beni sinir ediyor
cnm normalde acıkıyorum bunlarla duramıyorum,2-3 gündür pek iştahım yok bu da işime yaradı doğrusueeeeee şimdi felan ne yiyosun?bunlar çok az değil mi?acıkmıyor musun?
yemekler ve sahur güzelde 11 de meyve yada dondurma olmaz cnm ya,gerçi iftar geç oluyo ama 10 a çek bari en azındamn saati,yoksa meyve yiyip uyuyacaksın.KIZLAR ramazan için şöyle bi menü hazırladım kendime.baksanıza olmuş mu
İFTAR:1 kase ezogelin çorbası
4 tane yağsız kıymadan köfte
30 dakika araveririm(akşam namazını falan kılarım)
sonra
yağsız,domatesle pişirilmiş herhangi bir sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
saat 11 gibi 2 porsiyon meyve yada dondurma
SAHUR:1 hazır yufkaya 50 gr lor peyniri,1 haşlanmış patatesle hazırlanmış harcı serpip tavada yağsız kızartırım.yarısını yerim.yanında domates salatalık falan olur.çay içerim.
bu menünün kalorisi 1050 civarı..
KAFAMI TOPLAMAYA ÇALIŞARAK ZOR HAZIRLADIM BUNU.LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
geçmiş olsun cnm,desteklersin merak etmeKızlar son yaptırdığım kan testinde, kolestrol oranım normal seviyeye geldi ancak 4-5 tane kan değerim düşmüş, buda Dukan Diyeti'nden kaynaklanıyor, sürekli tek gıda olan protein ile beslendiğim için bağışıklık sistemimde düşüş olmuş, bir an önce meyve ve karbonhidratta eklemem gerekiyor diyete
Kızlar nasılım? Bugün bu fotoğraflarda anladımki bayağı zayıflamışım:)
Eki Görüntüle 230676 Eki Görüntüle 230677 Eki Görüntüle 230678 Eki Görüntüle 230679 Eki Görüntüle 230680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?