Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım maydonoz çok iyi oluyor domates falan üzerine salataya semizotu al
Roka falan al çeşit çeşit ye
Bende yeni geldim eve çok şükür beklediğimizden daha iyi hallettik işimizi sabah 10dan beri disaedayz :)

Evet canım maydonoz çok iyi oluyor domates falan üzerine salataya semizotu al
Roka falan al çeşit çeşit ye
Bende yeni geldim eve çok şükür beklediğimizden daha iyi hallettik işimizi sabah 10dan beri disaedayz :)
Dereotu da iyi geliyor ondanda aliyim .yorulmuşsundur oruç ağza iftara kadar dinlen sen yemegede bana gel en iyisi :)

Kuzu bende öyle düşünüyorum yani hamurisi ve şekerden kacabildigimce kacayim pilav düşkünlüğüm yok Allah'tan

Bı 600 daha versem sevinirim :)evet çok korkarak çıktım ama sevindim :))

Verirsin verirsin sen böyle devam et tatlım

Anladım canım benim maalesef çok zararlılar aynen doğru diyorsun.ama yapcak bişey Canım sen onları telafi edersin.bende sütlü filtre kahveyi çok seviyorum

Kızlar başlangıçtan bu yana 4 .6gr vermişim ayy inşallah cumaya 5-6 olur

İnşallah olur tatlım

Kızlar hafta sonu bahçedeydim temizlik felan baya yorucu geçti o kadar iş yaptım gene de gece yemek benim kiloyu oynatmıyor sporla gidiyor bende

Hoşgeldin ablacım aslında senin az yemekte vücudun kıtlığa girmekle sonuçlanmıştı diyetin bu sefer sakın öyle yapma abla
Bayramdan sonra başlarsın inşallah ablacım öpüyorum

Hoşgeldin ablacım aslında senin az yemekte vücudun kıtlığa girmekle sonuçlanmıştı diyetin bu sefer sakın öyle yapma abla

hoşgwldin aramıza ismim yasemin
Tabiki birden veriken kilolar tekrar alınıyor ama 3 ayda 24 kiloda baya hızlı geldi bana göre :)
Ben şöyle hesaplamıştım haftada 1 kilo ayda 3 kilo regl dönemleri hariç gayet sağlıklı
83 ile başladım ocakta 15 kiloya yakın verdim sanırım tabi arada bozmalarım düşmelerim pes etmelerim oldu artık çok sıkıldım hedefe 4 kilo kaldı
İnşallah sende bizimle beraber uzun yada kısa hedefine ulaşırsın canım hedef süre koymak çok önemli gerçekten hadi bakalım kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…