- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.361
Evet canım maydonoz çok iyi oluyor domates falan üzerine salataya semizotu alSelam kızlar ne uyuyorum ama 1,30 kalktımevleri yalandan bir topladım pazara gidicem şimdi eee maluk savaşi başlattık pis yağlara silahlari kuşanmak lazım bol yeşillik sebze aliyim maydanoz aliyim özellikle dimi ama
Dereotu da iyi geliyor ondanda aliyim .yorulmuşsundur oruç ağza iftara kadar dinlen sen yemegede bana gel en iyisi :)Evet canım maydonoz çok iyi oluyor domates falan üzerine salataya semizotu al
Roka falan al çeşit çeşit ye
Bende yeni geldim eve çok şükür beklediğimizden daha iyi hallettik işimizi sabah 10dan beri disaedayz :)
Kuzu bende öyle düşünüyorum yani hamurisi ve şekerden kacabildigimce kacayim pilav düşkünlüğüm yok Allah'tanCanım zaten sen buna niyetlen 0 a inmiyor zaten mercimek te bütün baklagiller de karbonhidrat ama bana göre abattmadıkça bu karbonhidratlar alınabilir karbonhidratlar faydalı karbonhidrat gibi görüyorum örnek çorbalar vs
En fenası şeker zaten tabi bu durumda pilavın da yanı pirincin de şeker olduğunu unutmayalım pirinç karbonhidrat değil bildiğin şeker hemde meyve şekeri kadar bile masum olmayan bi şeker
Dereotu da iyi geliyor ondanda aliyim .yorulmuşsundur oruç ağza iftara kadar dinlen sen yemegede bana gel en iyisi :)
Benn hemde sıkı takipçisiydim bir iki bölüm izliyim bende sonra özledim:)Eki Görüntüle 2010976
Hatirla sevgili seven varmı. Hiç izlemiştir bu sene başladım çokta hoşuma gitti
İnşallah birgün nasip olur buluşma yaparız Ankara'da sen nerdesinGelem kız iyi olur valla :) bı gün. Oda olur belki :)
Dinleniyom zatn kız n son temizlikten sonra ev daha batmadi yemekte var :)
Canım harikasın bende zayıf halim olunca devamlı boydan poz verip öncesi sonrası yapcam :))İlk öncesi sonrası :)
İnşallah bu grupla daha iyisi olucaaak
Günaydın
Ben Kocaeli deyim cnaim ama Ankara'da ablam var buluşuruz geldiğimde inslslh :)İnşallah birgün nasip olur buluşma yaparız Ankara'da sen nerdesin
Kuzu bende öyle düşünüyorum yani hamurisi ve şekerden kacabildigimce kacayim pilav düşkünlüğüm yok Allah'tan
Bı 600 daha versem sevinirim :)evet çok korkarak çıktım ama sevindim :))
Seydam valla normalde granül(çözünebilir) kahve içmiyorum bandın son ürünü muhteşem bir teknoloji ile kötü bir kahve bile olmayan birşey elde ediliyor eşime kahve yap deyince filtre kahve yerine bunu yapmış mecbur içtim eşim içer bizde bol köpüklü şekerli ucu biraradalari
Kızlar başlangıçtan bu yana 4 .6gr vermişim ayy inşallah cumaya 5-6 olur
İnşallah canım verdikçe veresin gelir emin ol ideal kiloya kadar duramıyor ve vücudunu beğenmiyorsun her defasında :)Cumaya kadar 600 Gr daha versem oh mis olurum :)
Hoşgeldin ablacım aslında senin az yemekte vücudun kıtlığa girmekle sonuçlanmıştı diyetin bu sefer sakın öyle yapma ablaHellooooo fıstık adaylarım
Şişko geldi hanımmmm
Herzamanki istikrarımı bozmayarak yine kilolarımı alıp geldim
Kendimi 9.takımın şefkatli kollarına bırakıyorum
Anladımki yalnız olmuyor en azından ben yapamıyorum
Versemde benim buraya kazık çakmam lazım
Yoksa ipin ucunu tutmak gibi bi becerim yok
Yine 10 verip 20 aldım, beni aşağısı kurtarmıyor
Şimdi yavaş yavaş başlasamda bayramdan sonra tam anlamıyla start verecem
Yeni arkadaşlarlada zamanla tanışıp kaynaşırız
Hoşgeldin ablacım aslında senin az yemekte vücudun kıtlığa girmekle sonuçlanmıştı diyetin bu sefer sakın öyle yapma ablaHellooooo fıstık adaylarım
Şişko geldi hanımmmm
Aynen öyle su 100den iyice uzaklasasim gelio şimdi sinir oluyorumİnşallah canım verdikçe veresin gelir emin ol ideal kiloya kadar duramıyor ve vücudunu beğenmiyorsun her defasında :)
Şişko geldi hanımmmm
hoşgwldin aramıza ismim yaseminMerhaba sevgili takım arkadaşlarım. Ben Edibe. Araniza yeni katıldım. 35 yaşında, 1.60 boyunda 94 kiloyum. 8 yaşında ve 1.5 yaşında iki çocuk annesiyim. Çalışmıyorum. Kendimi bildim bileli şişmanım. Bunu artık değiştirmek istiyorum. Umarım hep birlikte başarılı olup istediğimiz kilolara ulaşırız. Herşeyden önce sağlık için bunu başarmalıyız. Benim hedefim 70 olabilmek. Nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim henüz. Orta bir hızda ama kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Mesela ayda 3 kilo verebilirsem super olur. Eğer bu hayalim gerçekleşirse sekiz aylık bir süreç beni bekliyor... Desteğinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?