Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldin ablacim senin iradenin biliyoruz ve çok tirsiyim benden önce verirsin diye
Ahh ahhh baharım o iradeyi araki bulasın

Kızlar neredeyse sıfır uyku ile duruyorum sahuru bekliyorum sonrada kuzey ateşlendi dluyumadim hiç doktora götüreceğim sanırım benden geçti
çok geçmiş olsun cnm. Bu sene yaz kış demedi hastalıklar bi geçmedi

ohhh sultanda gelmişşş daha sırtı yere gelmez 9. takımın
sağolasın bitanecik.

Yaaaaa nasılda mutlu oldum şimdi (tabi kilo almana değil gelmene) hoşgeldinnnn
Hedefimiz hepimiz bu kiloları verip koruma topiğine geçmek
hoşbuldum cnm
Herseferinde bu son diyom ama inş.bu sefer olur

edibe hoşgeldin cnm zühal bende

İlk öncesi sonrası :)
İnşallah bu grupla daha iyisi olucaaak
Günaydın
baharcım sende hoşgeldin birazdan topluca tanıtacam kendimi

Selam kızlar okuldan gelir gelmez alışverişe çıktık yeni geldm açkende bişy yapılmıyor yahu
hele ben bu ramazanda hiç bişey yapamadım akşama kadar koltuğa refagat ediyom :))

Oo hoşgeldin abla
sağolasın tatlım

Kızlar son 1sayfa geçmiş kala yazayım :)
Odemim gitmiş ayy nasıl sevindim anlatamam
Cuma :101.9
Pazartesi:101.5
Fark:400gr
Dün 102.9. Cikmistmya nasıl ürktüm anlatamam
Nasıl bı ödem yaaaa bu
çok iyi gidiyosun tubacım maşallah

en doğrusu eve almamak cnm
Ben artık neskafe almıyorum diğerlerini zaten hiç içmezdim
Artık filtre t.kahvesi dışında bişey içmiyom

bana hiç sorma
Sabaha kadar uyuyamjyorum sabah yatıp öğlen kalkıyom

Eki Görüntüle 2010976

Hatirla sevgili seven varmı. Hiç izlememiştim bu sene başladım çokta hoşuma gitti
Ben hiç.bakmadım ona
Bir Mefkurem sultan gördüm sanki Hoşgeldin sefalar getirdin ablacığım bu kilo denen meret 40 yılda bir işe yaradı bir araya getirdi ya bizleri severim senin göbüşünü benn
ahh dileğim bu sefer vermeden bırakmayın beni

Kızlar bende kilo bildirimini yapayım
Cuma 68.2
Bugün 67.7
Fark 500 gram
Cuma'ya 1 kg olur inşallah
süper gitmiş tatlım

Kızlar bildirim yapayım
Geçen cuma 69
Pazartesi 69.2

Hoşgeldin ablacım aslında senin az yemekte vücudun kıtlığa girmekle sonuçlanmıştı diyetin bu sefer sakın öyle yapma abla
Bayramdan sonra başlarsın inşallah ablacım öpüyorum
ikimiz ayne kilodaydık Ben bıraktığımda sen 10 vermişsin Ben 20 almışım
Ben daha başarılıymışım

Yok cnm kendimi az yemeye alıştırmak istemiyorum
Ama benim kilo almamın tek nedeni göz açlığı pis boğaz
Benim gibi kim yerse alır

Tesekkur ederim Yasemin, aranızda olduğum için çok mutluyum. Doğrusu 9. Takıma güvenerek bir kere daha rejime teşebbüs ediyorum. Hedefim ayda 3 kilo yani 8 ayda 24 kilo vermek. Keşke üç ayda verebilseydim ah ne güzel olurdu... Ama öyle bir haldeyim ki kilo almasam ona bile sevinecegim.

Habinar Fark ettim de Ocakta ben de 83 kiloydum. Nasıl da kilo almışım verecek yerde. Neyse zararın neresinden dönsen kardır di mi? Maşallah 15 kilo gitmiş. Hem senin boyun da uzun, çok fark etmiştir eminim. Nasıl bir yol izledin? Yeme düzenin nasıldı, spor yaptım mı? Sen ve diğer arkadaşlar fırsat buldukça bunlardan bahseder misiniz?

Teşekkür ederimm ablacım
İnşallah bu seninde son olur

acemihayat28
befitlady
Edibe12

Kızlar topluca hoşgeldiniz diyim
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var 2.yolda :))
Bu takıma ilk gelişim 2.5 sene öncesinde
45 kilo vererek Hedefime ulaşmıştım ama ben korumayı beceremeyenlerdenim
Inş.bu son olur deyip tekrar bismillah dicem
Birbirimize destek olarak vereceğimizden eminim

Kızlar hafta sonu bahçedeydim temizlik felan baya yorucu geçti o kadar iş yaptım gene de gece yemek benim kiloyu oynatmıyor sporla gidiyor bende

Aslında kendini biliyorsun canım bu güzel bişey kendine göre hareket etmelisin o zaman

Aynen öyle su 100den iyice uzaklasasim gelio şimdi sinir oluyorum

Olucaaaak

Maşalla Allah bağışlasın. 45 kilo verip de geri almanıza çok üzüldüm. Galiba korumak vermekten daha zor. Ben daha verme kısmını bile başaramadım. Allah yardımcımız olsun.

Benim adimda ceyda arkadaslar. Ben yemegimi bitirdim bu ggunluk. Cok iyiydi benim icin hic zorlanmadim sadece c ocuklarla birseyler hazirlamak cok zor oluyor zamaninda olmuyor malesef.Menumu yazayim:
Kahvalti: 1 yumurta 2 zeytin kk peynir yarim domates
Ogle yemegi: 1 bardak sut ve 2 parca cikolata
Aksam yemegi: menemen kk. Peynir ve 2 dilim su boregi

Ben ogle yemegi yemiyorum onun yerine meyve yiyorum ama bu gunluk sut ve cikolata yaptim canim tatli istedigi icin. Birde emzirdigim icin arada sut tuketmem gerekiyor.
Ben 1700 kalori ile basladim bir kalori sayma programi yukledim. Ins. Dogru hesapliyordur. Bu kadar istekliyken ilerlemek istiyorum. Siz neler yaptiniz kizlar?

Merhaba Ceyda. Zorlamadıysan çok iyi. Ara öğün yapmıyorsun galiba. Ben de aslında ara öğün yapmasan diyorum ama başarabilirmiyim emin değilim.

Maşalla Allah bağışlasın. 45 kilo verip de geri almanıza çok üzüldüm. Galiba korumak vermekten daha zor. Ben daha verme kısmını bile başaramadım. Allah yardımcımız olsun.
bende üzüldüm ama son pişmanlık fayda etmiyor cnm o yüzden önüme bakmak istiyorum inş.bu sefer koruyamadı öğrenirim

hoşgeldin ceydacım
Bi önceki sayfada kendimi tanıtmıştım
Sen neler yapıyosun kaç çocuk var

Kilonuda profilin altına yazarsan unutmayız

Menüde kaliteli kalori almaya çalış cnm
Hamurişi ve tatlının ne sana ne süte Bi faydası yok

Mefkurem hoşbulduk canım memnun oldum tanıştığıma
bende tatlım
Seni rakip olarak gözüme kestirdim
Kilomuz yakın

Merhaba Ceyda. Zorlamadıysan çok iyi. Ara öğün yapmıyorsun galiba. Ben de aslında ara öğün yapmasan diyorum ama başarabilirmiyim emin değilim.
Tatlım başlangıçta kendini fazla zorlama
Zaten hamurişi tatlıları keseceğin için iilk başlarda vücut buna cevap verecektir
Ara öğün olayı şöyleki :kişi çok acıkıp bidahaki öğünde saldırma yapmasın diye verilir
Ama acıkılmıyosada şartda değil
Ara öğünlü başlayıp vücut bu sisteme alıştıktan sonra Ara öğünlerin bırakılmasıda bi seçenek olabilir

Mefkurem hosgeldin tatlim gorunmuyordun ne zamandir merak ettim haberin olsun
@nanekekik tatlim benim ufaklik 6 yasinda seninki kac yasinda gecmis olsun tekrar

Zaten en büyük problemim hamurişi ve tatlılar. Insallah temelli olarak kurtulurum bu sevdadan. Haklısın en iyisi başlarda acıkınca kendimi frenlemek için ara öğün yapayım. Pes edip bırakmak kesinlikle istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…