- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.381
Ahh ahhh baharım o iradeyi araki bulasınhoşgeldin ablacim senin iradenin biliyoruz ve çok tirsiyim benden önce verirsin diye
çok geçmiş olsun cnm. Bu sene yaz kış demedi hastalıklar bi geçmediKızlar neredeyse sıfır uyku ile duruyorum sahuru bekliyorum sonrada kuzey ateşlendi dluyumadim hiç doktora götüreceğim sanırım benden geçti
sağolasın bitanecik.ohhh sultanda gelmişşş daha sırtı yere gelmez 9. takımın
hoşbuldum cnmYaaaaa nasılda mutlu oldum şimdi (tabi kilo almana değil gelmene)hoşgeldinnnn
Hedefimiz hepimiz bu kiloları verip koruma topiğine geçmek
Herseferinde bu son diyom ama inş.bu sefer olur
edibe hoşgeldin cnm zühal bende@seydan94 teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için. Kurallara baktım, elimden geldiği kadar uymaya çalışacağım. Bir anda çok verip sonra zorlanıp yarıda bırakmak istemiyorum. Iki yıl önce bir ayda 10 kilo verip sonra bıraktım. Fazlasıyla geri aldım ve aşırı derecede saçlarım döküldü. Bu sefer yavaş da versem yaşam biçimimi değiştirmek istiyorum. Kk'ya yeni üye olduğum için mesaj yazma, alıntı yapma vs konularında tecrübesizim. Yanlışlık yaparsam herkesten şimdiden af diliyorum. Kendimi hemen gelistirmeye çalışacağımTebrik ederim 43 kilo vermişsiniz, müthiş! Ne kadar zamanda vermiştiniz? Hele de sonrasında korumuş olmanız ayrı bir başarı. Bana da yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim.
baharcım sende hoşgeldin birazdan topluca tanıtacam kendimiİlk öncesi sonrası :)
İnşallah bu grupla daha iyisi olucaaak
Günaydın
hele ben bu ramazanda hiç bişey yapamadım akşama kadar koltuğa refagat ediyom :))Selam kızlar okuldan gelir gelmez alışverişe çıktık yeni geldm açkende bişy yapılmıyor yahu
sağolasın tatlımOo hoşgeldin abla
çok iyi gidiyosun tubacım maşallahKızlar son 1sayfa geçmiş kala yazayım :)
Odemim gitmiş ayy nasıl sevindim anlatamam
Cuma :101.9
Pazartesi:101.5
Fark:400gr
Dün 102.9. Cikmistmya nasıl ürktüm anlatamam
Nasıl bı ödem yaaaa bu
en doğrusu eve almamak cnmSeydam valla normalde granül(çözünebilir) kahve içmiyorum bandın son ürünü muhteşem bir teknoloji ile kötü bir kahve bile olmayan birşey elde ediliyor eşime kahve yap deyince filtre kahve yerine bunu yapmış mecbur içtim eşim içer bizde bol köpüklü şekerli ucu biraradalari
Ben artık neskafe almıyorum diğerlerini zaten hiç içmezdim
Artık filtre t.kahvesi dışında bişey içmiyom
bana hiç sormaSelam kızlar ne uyuyorum ama 1,30 kalktımevleri yalandan bir topladım pazara gidicem şimdi eee maluk savaşi başlattık pis yağlara silahlari kuşanmak lazım bol yeşillik sebze aliyim maydanoz aliyim özellikle dimi ama
Sabaha kadar uyuyamjyorum sabah yatıp öğlen kalkıyom
Ben hiç.bakmadım onaEki Görüntüle 2010976
Hatirla sevgili seven varmı. Hiç izlememiştim bu sene başladım çokta hoşuma gitti
ahh dileğim bu sefer vermeden bırakmayın beniBirMefkurem sultan gördüm sanki Hoşgeldin sefalar getirdin ablacığım bu kilo denen meret 40 yılda bir işe yaradı bir araya getirdi ya bizleri severim senin göbüşünü benn
süper gitmiş tatlımKızlar bende kilo bildirimini yapayım
Cuma 68.2
Bugün 67.7
Fark 500 gram
Cuma'ya 1 kg olur inşallah
Kızlar bildirim yapayım
Geçen cuma 69
Pazartesi 69.2
ikimiz ayne kilodaydık Ben bıraktığımda sen 10 vermişsin Ben 20 almışımHoşgeldin ablacım aslında senin az yemekte vücudun kıtlığa girmekle sonuçlanmıştı diyetin bu sefer sakın öyle yapma abla
Bayramdan sonra başlarsın inşallah ablacım öpüyorum
Ben daha başarılıymışım
Yok cnm kendimi az yemeye alıştırmak istemiyorum
Ama benim kilo almamın tek nedeni göz açlığı pis boğaz
Benim gibi kim yerse alır