- Konu Sahibi Handandandan
-
- #20.441
günaydın ben 6 30 ayaktayım sabah kalktım ikizler hamur kızartması istediler .hamuru hogurdum biraz dinlendi kızartım yediler artanı işyerine postaladım evde kalsa elim kayar yerim belli olmaz . gerçi küçük parça yedim ama 4 zeytinle 2 çayla başka bişe yemedim acıkırsam kavun yerimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnuyanın bakem uykucularrrrrr,biz bir saattir ayaktayız,sağolsun kuzular
oo sende erkencisin desene,sabah sabah kızartma yapılırda yenmez mi yaaagünaydın ben 6 30 ayaktayım sabah kalktım ikizler hamur kızartması istediler .hamuru hogurdum biraz dinlendi kızartım yediler artanı işyerine postaladım evde kalsa elim kayar yerim belli olmaz . gerçi küçük parça yedim ama 4 zeytinle 2 çayla başka bişe yemedim acıkırsam kavun yerim
aminn,kalorisiz bir çarşamba olsunGünaydın kızlar :)
Herkeze mutlu bir çarşamba olsun
günaydın kızlaaarrr,
herkese güzel yemek ve aburcuburlara karşı booooool iradeli bir gün olsunn inşallah!! ben bu ara biraz kaybettim kendimi yoğunluktan, tekrar aynı gaza gelmem gerekiyo dün yarım paket hoşbeş yedim pişmanım((
Zayıflıyorumcum sen artık zayıflama bence fotoların süpeerr bayıldım maşallah:)
Kızlar son yaptırdığım kan testinde, kolestrol oranım normal seviyeye geldi ancak 4-5 tane kan değerim düşmüş, buda Dukan Diyeti'nden kaynaklanıyor, sürekli tek gıda olan protein ile beslendiğim için bağışıklık sistemimde düşüş olmuş, bir an önce meyve ve karbonhidratta eklemem gerekiyor diyete
günaydın ben 6 30 ayaktayım sabah kalktım ikizler hamur kızartması istediler .hamuru hogurdum biraz dinlendi kızartım yediler artanı işyerine postaladım evde kalsa elim kayar yerim belli olmaz . gerçi küçük parça yedim ama 4 zeytinle 2 çayla başka bişe yemedim acıkırsam kavun yerim
mutedeyyin,başladım kısmetse cnm 5 günde 5 kiloya,başlangıç kilom 65.0 bu sabah tartıldım.meyve ile başladımyarın misafirim gelecek,patates salatası yaparım,kendimde sadece patates yerim limonlu baharatlı,o yüzden değiştim günleri bakalım iyi veririsem ramazanda da devam edicem evde oldukça bu diyete,eşim gülüyo kilo veremezsin kaç ay oldu diye acayip moralimi bozdu fena gaza geldim
sabah bir şeftali yedim.öyle duruyorum bakalım.
Allah'ım bu beyazın eşine bol kilo ver.yediği herşey yarasın..bık bık et olsun...lık lık yağ olsun...eşi, beyazdan şişman olsun..bizim kıza laf edemesin..amiiinnn
fadimem bu hafta süpersin ya....migren ilacımı işe yarıyo...
Allah'ım bu beyazın eşine bol kilo ver.yediği herşey yarasın..bık bık et olsun...lık lık yağ olsun...eşi, beyazdan şişman olsun..bizim kıza laf edemesin..amiiinnn
mursh nasılsın..sesin çıkmıyo..karnın ağrıyo mu hala
bence işe yarıyor dün dogum günü pastasından yedim ince bir dilim yegenim dogum günüydü ama arkasından hemen 1 bardaga 1 çay kaşıgı elma sirkesi koyup içiyorum birinden duydumfadimem bu hafta süpersin ya....migren ilacımı işe yarıyo...
İyidir cnmm Öle bu gunlerde heralde agrımdan hıc bısey yapasım yok ama bı gozum sızde muhabbete dahıl olmasamda okuyorum yazdıklarınızı.Walla allah herkeze tombiş koca versın kızlar erkegın ırısınden zarar gelmıyoda kadınınkı cok kotu oluyor..Agrım hala devam edıyo
alaahıımmm benimkine de benimkinede ne olurrr
geçmiş olsun cnmİyidir cnmm Öle bu gunlerde heralde agrımdan hıc bısey yapasım yok ama bı gozum sızde muhabbete dahıl olmasamda okuyorum yazdıklarınızı.Walla allah herkeze tombiş koca versın kızlar erkegın ırısınden zarar gelmıyoda kadınınkı cok kotu oluyor..Agrım hala devam edıyo
bence işe yarıyor dün dogum günü pastasından yedim ince bir dilim yegenim dogum günüydü ama arkasından hemen 1 bardaga 1 çay kaşıgı elma sirkesi koyup içiyorum birinden duydum
alaahıımmm benimkine de benimkinede ne olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?