Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnuyanın bakem uykucularrrrrr,biz bir saattir ayaktayız,sağolsun kuzular
günaydın ben 6 30 ayaktayım sabah kalktım ikizler hamur kızartması istediler .hamuru hogurdum biraz dinlendi kızartım yediler artanı işyerine postaladım evde kalsa elim kayar yerim belli olmaz . gerçi küçük parça yedim ama 4 zeytinle 2 çayla başka bişe yemedim acıkırsam kavun yerim

mutedeyyin,başladım kısmetse cnm 5 günde 5 kiloya,başlangıç kilom 65.0 bu sabah tartıldım.meyve ile başladımyarın misafirim gelecek,patates salatası yaparım,kendimde sadece patates yerim limonlu baharatlı,o yüzden değiştim günleribakalım iyi veririsem ramazanda da devam edicem evde oldukça bu diyete,eşim gülüyo kilo veremezsin kaç ay oldu diye acayip moralimi bozdu fena gaza geldim
sabah bir şeftali yedim.öyle duruyorum bakalım.

günaydın kızlaaarrr,

herkese güzel yemek ve aburcuburlara karşı booooool iradeli bir gün olsunn inşallah!! ben bu ara biraz kaybettim kendimi yoğunluktan, tekrar aynı gaza gelmem gerekiyo dün yarım paket hoşbeş yedim pişmanım((

Zayıflıyorumcum sen artık zayıflama bence fotoların süpeerr bayıldım maşallah:)

oo sende erkencisin desene,sabah sabah kızartma yapılırda yenmez mi yaaaiyi sabretmişsin cnm,dayanamazdım,yapmıyorum o yüzden hiç
Günaydın kızlar :)

Herkeze mutlu bir çarşamba olsun
aminn,kalorisiz bir çarşamba olsun

amin cnm,arada olur öyle kaçamaklar

karbonhidratı boşver .meyve ekle sadece.hemoglobinin düşmüştür muhtemelen.buna bağlı olarak da diğerleri...bağışıklık sisitemindeki çöküşü kan tahlili ile tesbit edemiyoruz henüz:)ciddiye alma..

fadimem bu hafta süpersin ya....migren ilacımı işe yarıyo...

Allah'ım bu beyazın eşine bol kilo ver.yediği herşey yarasın..bık bık et olsun...lık lık yağ olsun...eşi, beyazdan şişman olsun..bizim kıza laf edemesin..amiiinnn

mursh nasılsın..sesin çıkmıyo..karnın ağrıyo mu hala

İyidir cnmm Öle bu gunlerde heralde agrımdan hıc bısey yapasım yok ama bı gozum sızde muhabbete dahıl olmasamda okuyorum yazdıklarınızı.Walla allah herkeze tombiş koca versın kızlar erkegın ırısınden zarar gelmıyoda kadınınkı cok kotu oluyor..Agrım hala devam edıyo

bence işe yarıyor dün dogum günü pastasından yedim ince bir dilim yegenim dogum günüydü ama arkasından hemen 1 bardaga 1 çay kaşıgı elma sirkesi koyup içiyorum birinden duydum

dr a gittin mi.bu ağrı normalden uzun sürdü

alaahıımmm benimkine de benimkinede ne olurrr

geçmiş olsun cnm
bence işe yarıyor dün dogum günü pastasından yedim ince bir dilim yegenim dogum günüydü ama arkasından hemen 1 bardaga 1 çay kaşıgı elma sirkesi koyup içiyorum birinden duydum

elma sirkesi migrenemi iyi geliyormuş fadime,bende migren tedavisi görüyorum da o yüzden sordum.:96:

annem bende,dr.a gelmişti,babam bize bıraktı akşam üstü almaya gelecek,oğlana bakıyo şimdi,kzııda uyutttum bi market yaptım geldim,yemek koyayım akşamlık,sadece kocişse yada kalırlarsa annemlerle onlara,benim meyve günü çünkü,şeftali ile başladım bakalım inş vermeye yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…