- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.421
Geçmiş olsun canım büyük olan zorluğu atlstmisinEvi yerleştirdim kızlar lakin bu eve sigamadim ben küçük olduğunu biliyordum lakin bu kadarda olduğunu düşünmüyordum eşyalar üst üste gibi resmen eşyalar şimdilik emaneten yerlerinde muhtemelen bir düzen kurana kadar çok daha uğraşırım ama artık zamanla olacak şeyler yoğunluğum geçti gitti çok şükür baya eşya attım ve dahada atilicak yada verilecekler var
Uyu canm iyi gecelerKızlar yatıyorum ben çok fenayım oğlum uyumusken enerji depolayım
Allah rahatlık versin baharım acil şifalar inşallah kuzuyaKızlar yatıyorum ben çok fenayım oğlum uyumusken enerji depolayım
İnşallah canım benim zor kısmı bitti artık zamanla olacak şeyler kaldı eskiler tamamlandikcA hallolacakGeçmiş olsun canım büyük olan zorluğu atlstmisin
Zamanla daha rahat şeklde yerlsirsin inşallah huzurla sağlıkla oturun :)
Evi yerleştirdim kızlar lakin bu eve sigamadim ben küçük olduğunu biliyordum lakin bu kadarda olduğunu düşünmüyordum eşyalar üst üste gibi resmen eşyalar şimdilik emaneten yerlerinde muhtemelen bir düzen kurana kadar çok daha uğraşırım ama artık zamanla olacak şeyler yoğunluğum geçti gitti çok şükür baya eşya attım ve dahada atilicak yada verilecekler var
Kızlar yatıyorum ben çok fenayım oğlum uyumusken enerji depolayım
Biraz kaçaklardaydım cnm dinlenme süreci geçirdimMefkurem hosgeldin tatlim gorunmuyordun ne zamandir merak ettim haberin olsun
@nanekekik tatlim benim ufaklik 6 yasinda seninki kac yasinda gecmis olsun tekrar
Öyle Seydacim huzur olsunsa gerisi mühim değilZor olan kısım bitti canım artık
Huzurlu olsun da küçük olsun boşver
İyi geceler canım sevindim oğlanın uyumasına da hadi sen de uyu dinlen iyice
Kızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
Oyy daha kucukmus kuzuSaklanmıştır bı yere abla o irade seni terk etmez vur kafasına çıksın ortaya
bol bol protein sebze al canım meyveylede süt olsun yavruna hoşgeldin emzirmek kadar güzel bir duygu yok
sağol kaptanim 2.5 olmak üzere
tesekkurler cnm verecegiz hep birlikteBiraz kaçaklardaydım cnm dinlenme süreci geçirdim
Tabi bu sırada boş durmadım kiloları alıp geldim :))tekrar başlıyom bakalım
Sizlerle yarışmayı özledim
Sizede çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.
sevgiler
Çok yanyana babysister almayı düşünüyorum ama yinede içim rahat değil duyamazsam falan diyeTatlım odalar uzak mı çok
Kolay gelsin ablaKızlar malum bizim iftar geç oluyor 22 civarı
Birazdan işe gidecem
Gece görüşürüz artık
Çok yanyana babysister almayı düşünüyorum ama yinede içim rahat değil duyamazsam falan diye
Kızlar malum bizim iftar geç oluyor 22 civarı
Birazdan işe gidecem
Gece görüşürüz artık
Biliyorum cNim şuan idareten yatırıyorum babysisrsri alana kadarDuyarsın tatlım aynı yatakta yatması da iyi değil sizinle kızının sağlığı için ileri de pskilolojisini etkileyebilir neden duymayasın
Biliyorum cNim şuan idareten yatırıyorum babysisrsri alana kadar
İftardan beri çok halsizim canlar ya neden anlamadım Yeşilçay içtim simdi ama zor dayaniyorum ya ;/
Hava serin Burda full yağmur var biraz da koşturduk o da yordu sanırım. İnşallah hasta olmam sahurda b12 hapim var onu aliim bari o topluyor beni
Yarında iftara davetliyim canlar çarşamba perşembe annemlerdeyim
Cuma ve bayram 1. Güne kadar da köyde :), yogunm baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?