- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.461
Evet cnm farkindayim ama biraz baslarda gecis donemi olacak galiba. Meyveyle de devam ederim ins.Memnun oldum ceydacigim ben dilek 79lardan 64 le mezun olmuş ama koruyamayip tekrar 9. Takımin şefkatli kollarına sığınmış üyesi :)
Canım diyet hayatımda denemediğim yöntem kalmamış biri olarak ki kalori saymayida yaptim mantigim şuydu çikolata mida yerim kekimide ama kalorimi aşmam bu iş aldığın kalori verdiğin kaloriden az olucak maden bunu uygular fıstık gibi kilomu veririm .ama o iş öyle olmuyormuş o çikolata kek vücuda girince iştah dizginlemeyi ogrenemiyorsun ve bir gün geliyor patlama yaşayıp kendini kaybedip tıka basa yiyorsun bütün emek çöpe yani diycem oki 1700 kalorilik diyeti doğru besinlerle uygularsan zayıflatır ,bence mümkün mertebe çikolata dan hamurisinden uzak dur canım bu sana daha rahat diyet yapmani sağlar ,tatlı ihtiyacımizi meyveden karsiliyalim
çok güzel başlangıç tatlımKilo bildirimi yapayım kızlar 76,9 geçen hafta kactim bilmiuorum ama en son 78 leri görmüştüm
Ahhh bu hamurişi tstlılar yokmu cnmZaten en büyük problemim hamurişi ve tatlılar. Insallah temelli olarak kurtulurum bu sevdadan. Haklısın en iyisi başlarda acıkınca kendimi frenlemek için ara öğün yapayım. Pes edip bırakmak kesinlikle istemiyorum
Grçmiş olsun tubişimKızlar menumu yaziim iftarda çok fenalastim bugün çok koşturdum ondandır ancak toparlandim
Sahur
1dilim ekmek
Domates
Salatalık
1kk beyaz peynir
1haslanmis yumurta
İftar
1tabak taze fasulye
Salata
2dilim ekmek
1kase yoğurt
Su:3 ltr
birazdan Yeşilçay icicem
tşk ederim fıstığımoooo kimleri görüyorum ablacim hoşgeldi
niye olmasın kızzz senin neyin eksik :))Benden rakip olurmiki acaba
gerçekten bu sefer son olsun cnm yaaNasilda özlemişim pembiş yazılarını
Ablam sen mezun olmadan gidersem ahanda ne oluyum :)bu sefer son gerçekten son ama:)
kız dilek uçarak başlamışın :))Cuma günü 73
Pazartesi 72,2
Cumaya hedef 71
Kız vurmayalımda sevelim çıksın ortayaSaklanmıştır bı yere abla o irade seni terk etmez vur kafasına çıksın ortaya
eviniz hayırlı olsun cnm sağlıkla mutlulukla inş.Evi yerleştirdim kızlar lakin bu eve sigamadim ben küçük olduğunu biliyordum lakin bu kadarda olduğunu düşünmüyordum eşyalar üst üste gibi resmen eşyalar şimdilik emaneten yerlerinde muhtemelen bir düzen kurana kadar çok daha uğraşırım ama artık zamanla olacak şeyler yoğunluğum geçti gitti çok şükür baya eşya attım ve dahada atilicak yada verilecekler var
Geç bile kalmışın tatlımKızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
sağol tatlım sanada iyi gecelerKolay gelsinnn:)
tatlım b12 eksikliğin varsa düzenli kullan hapınıİftardan beri çok halsizim canlar ya neden anlamadım Yeşilçay içtim simdi ama zor dayaniyorum ya ;/
Hava serin Burda full yağmur var biraz da koşturduk o da yordu sanırım. İnşallah hasta olmam sahurda b12 hapim var onu aliim bari o topluyor beni
Yarında iftara davetliyim canlar çarşamba perşembe annemlerdeyim
Cuma ve bayram 1. Güne kadar da köyde :), yogunm baya
o nasıl bişey kızzz :))45 dk yürüş yaptim geldim başka spor yapan varmı bakalım
dileğim zaten senin güzel bi meton var hiç macera aramasanda duraklama falan olursa başka yollar denesenAblam bende Ramazan'dan sonra ıf yapmayı düşünüyorum ara öğünü kaldiricam bakalım iyi gelicekmu
Şişko kısmı hariç diğerlerine katılıyorumSanırım üşüttüm canım
Bı de az uyku oda yordu sanırım
Çocuk yok canım ,5 senelik evliyim
İsmim Tuba canım Kocaeli'de yaşıyorum
27 yaşındayım :), neşeli şişko enerjik çok konuşkan samimi sıcakkanlı biriyim :)
Huuu başka gece kuşu yokmu
Bende kilo bildirimimi yapayım ama bayram sonu nasıl olur bilmiyorum
Geçen salı başlamıştım
Salı 100.5
Cuma 97.5
Bugün 96.7
Valla 5 ayda 20 kilo alan birisi için utanç verici amaHarikasın tatlım sonuç süper :)
İnşallah evet liste de var inşallah başarrim ,cumaya 100e insem yeter bana :))
O bile mucize olur benim için
Tamam hadi bakalım
Bende gece kusuyum canım zor gelir biraz uykum
:)
Aynen öyle canımValla 5 ayda 20 kilo alan birisi için utanç verici ama
Kaç Kaç nereye kadar :))tartıyla yüzleştim burayada yazdım artık rahatladım :))
Sen bi 99 a düş ondan sonra dahada hevesleneceksin
Ben geçen sefer 113.5 kilo başlamıştım
Her onlu rakamın başındaki sayının değişmesi ayrı bi motivasyon
Verdikçe veresin geliyor :))
Ablam ne sana ne bana izin yok kampa giriyoruz Bı 5 aydır bende az yemedim mezun olana kadar bu bize yeterçok güzel başlangıç tatlım
Ahhh bu hamurişi tstlılar yokmu cnm
Masum görünümlü şeytanlar onlar :))yedikçe yiyesin gelir, yedikçe şişersin şiştikçe psikolojin bozulur daha çok yersin kısır döngüye girersin
Ama sağlıklı beslenmek gibisi yok valla
Bak ben 5 aydır çok kötüydüm 1 haftadır insan gibi yemeye başladım kendime geldim
Grçmiş olsun tubişim
Menünde gayet güzel
Bencede bi nane limon falan iç
Aç susuz çok yorulduysan ondanda olur
tşk ederim fıstığım
niye olmasın kızzz senin neyin eksik :))
Hele ben bi tam anlamıyla başlıyım
Bişey yerken 50 kere düşüncen tabi beni yenmek istersen :))
zebani gibi başında bekliyor olacam
gerçekten bu sefer son olsun cnm yaa
Burda yaşlanıp gidecem
Artık hedefe ulaşmadan izin falan yok
Öyle bişey dersem vurun terlikle ağzıma
Sendende sözü aldım daha bi engel kalmadı
kız dilek uçarak başlamışın :))
Kız vurmayalımda sevelim çıksın ortaya
Canım iradem güzel iradem hadi bak açtım kollarımı seni bekliyorum :))
eviniz hayırlı olsun cnm sağlıkla mutlulukla inş.
Işin büyüğü bitmiş gerisi yavaş yavaş olur
Geç bile kalmışın tatlım
sağol tatlım sanada iyi geceler
Benim Işin hayat yeni başlıyor :))
tatlım b12 eksikliğin varsa düzenli kullan hapını
Bu arada listeye girmişin hayırlı olsun
Artık liste sorumluluğunda var
o nasıl bişey kızzz :))
dileğim zaten senin güzel bi meton var hiç macera aramasanda duraklama falan olursa başka yollar denesen
Şişko kısmı hariç diğerlerine katılıyorum
Birazcık fazla kilolu olabiliriz :))zaten buda geçici bi durum. 6 ay sonra çıtır olacaz inş.
Şöyle veya böyle aldık cnm geçmişi değiştiremiceğimize göre önümüze bakalımAynen öyle canım
Veresim gelio valla :))
Ben evlendikten sonra çok
Aldım simdide zorlaniom ah ah gitsinde kurttuliim
Nasıl kilo aldım bilmiom bile :))
Gök gürlüyor şimşek cakio hem elektrik kesintisine karşı sarjdan cikarmjom hemde
Oyalbiom yoksa korkadm :))
Aynen cnm hele bana fazlasıyla yeterAblam ne sana ne bana izin yok kampa giriyoruz Bı 5 aydır bende az yemedim mezun olana kadar bu bize yeter
Sultanım benim haftada on günde bir iştah patlamalarim oluyor buna çare arıyorum asıl ,yoksa garibim meto bana rağmen hala hızlı :)
Bende yanıma hurma almıştım bikaç taneSahurumu hazirliyim gene gelirim
Aynen canım katılıyorum sanaŞöyle veya böyle aldık cnm geçmişi değiştiremiceğimize göre önümüze bakalım
Ben 68 kiloya düştüydüm valla zayıflık çok güzelmiş o hissi tadınca zaten kabullemiyosun bu kiloyu
Ama hiç umutsuz değilim biliyorumki başarabilirim
Birbirimize destek olarak hepimizin eridiğini görecez
Korkma kızzz zaten yalnız değilmişin :))uykun varsa yat uyu dinlen
Başarırsam yoooook tabiki başarıcazAynen canım katılıyorum sana
Yok kız Ramazan'da uyuyamam ben gece :)
Bekarlkktsn kalma. Bisi
Ne güzel zayıf halini görmüşsün
Ben hiç görmedim ilk defa gorucem inşallah başarırsam :)
Varsa bol yeşillik falanda ekleseydin cnmSahur için sadece 2 haslanmis yumurta yedim ve 1.5litre su iciom :)
Yok ya canım istemedi nedense :)Başarırsam yoooook tabiki başarıcaz
Varsa bol yeşillik falanda ekleseydin cnm
Yeşillikler marul salatalık falan susamayıda engelliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?