Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen yazdikca geçen seneki hallerimi görüyorum Allah kolaylık versin hem az eşya iyidir daha az iş demektir:)

Havalar bı sıcak bir soğuk olunca hastalık kaçınılmaz oluyor İnşallah toparlarsin yarın yoğun bir hafta olucak senin için desene

Maşalla Allah bağışlasın. 45 kilo verip de geri almanıza çok üzüldüm. Galiba korumak vermekten daha zor. Ben daha verme kısmını bile başaramadım. Allah yardımcımız olsun.
İnan vermesi daha kolay konsante oluyorsun bı gayen olunca da tıkır tıkır gidiyor kilolar koruma nasıl olsa verdim dengelerin diyorsun ipin ucu kacincads tutmak bir daha o ipi zor oluyor.benim niyetim bu sefer hedefe ulaşsamda diyet pisikolejisinden çikmiycam ,korumaya geçince şunu yiycemm bunu yiycemm diyerek beyni yemeye odaklamiycam inandiricam onu maden tercihini zayıf olmaktan yana kullanıyorsun ömür billah şekere hamurisini hayır yiyecekle odullendirmeye hayır merkezden yemek yemeyi cikiricam inşallah

İftarda ekmegi 1dilim olsa daha iyi olur sanki

Edibecigim benimde en büyük düşmanın yeme krizleri tatlı krizleri bununda sebebi şekerden karbonhidrattan olduğunu düşünüyorum az miktarda soksak bünyeye kan şekeri ni çosturuyor buda iştah patlamasına sebeb oluyor en azından bende öyle

Ablam bende Ramazan'dan sonra ıf yapmayı düşünüyorum ara öğünü kaldiricam bakalım iyi gelicekmu

Merhaba Ceyda. Zorlamadıysan çok iyi. Ara öğün yapmıyorsun galiba. Ben de aslında ara öğün yapmasan diyorum ama başarabilirmiyim emin değilim.
Bende 3 öğün ve ara öğün yapan biriydim yaptığım son araştırmalar bana Karatay tarzı beslenmenin mantıklı olduğu düşündürdü ,sürekli vücuda besin almak karaciğerin daha çok yorulmasına yiyeceği şekere dönüştürdüğü bununda iştahı dizginlemekte daha zorladığını bunun gibi bişey okudum.aslinda uzun süre açlık yağ yakmaya sebeb olduğunu yazıyorlar en az 8 saat aç kalmak yeme zamanında doğru besinleri yemenin daha sağlıklı ve daha hızlı kilo verdirdigini söylüyor uzmanlar deniycem bakalım ben

Üşüttüm ozaman sen bence .kuzu kaç yaşındasın bebe felan varmı kimsin kimlerdensin:)
Sanırım üşüttüm canım
Bı de az uyku oda yordu sanırım
Çocuk yok canım ,5 senelik evliyim
İsmim Tuba canım Kocaeli'de yaşıyorum
27 yaşındayım :), neşeli şişko enerjik çok konuşkan samimi sıcakkanlı biriyim :)

Memnun oldum ceydacigim ben dilek 79lardan 64 le mezun olmuş ama koruyamayip tekrar 9. Takımin şefkatli kollarına sığınmış üyesi :)
Canım diyet hayatımda denemediğim yöntem kalmamış biri olarak ki kalori saymayida yaptim mantigim şuydu çikolata mida yerim kekimide ama kalorimi aşmam bu iş aldığın kalori verdiğin kaloriden az olucak maden bunu uygular fıstık gibi kilomu veririm .ama o iş öyle olmuyormuş o çikolata kek vücuda girince iştah dizginlemeyi ogrenemiyorsun ve bir gün geliyor patlama yaşayıp kendini kaybedip tıka basa yiyorsun bütün emek çöpe yani diycem oki 1700 kalorilik diyeti doğru besinlerle uygularsan zayıflatır ,bence mümkün mertebe çikolata dan hamurisinden uzak dur canım bu sana daha rahat diyet yapmani sağlar ,tatlı ihtiyacımizi meyveden karsiliyalim

Oyyy yerim seniben aldım o elektriği zaten senden kuzusu

Geçmiş olsun arkadaşım. Nane limon iç sahurda iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…