- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.441
İyi geceler canım Allah rahatligini versinKızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
Kıyamam uykusuzluk vurmuştur senide yat dinlen canımKızlar yatıyorum ben çok fenayım oğlum uyumusken enerji depolayım
Sen yazdikca geçen seneki hallerimi görüyorum Allah kolaylık versin hem az eşya iyidir daha az iş demektir:)Evi yerleştirdim kızlar lakin bu eve sigamadim ben küçük olduğunu biliyordum lakin bu kadarda olduğunu düşünmüyordum eşyalar üst üste gibi resmen eşyalar şimdilik emaneten yerlerinde muhtemelen bir düzen kurana kadar çok daha uğraşırım ama artık zamanla olacak şeyler yoğunluğum geçti gitti çok şükür baya eşya attım ve dahada atilicak yada verilecekler var
Havalar bı sıcak bir soğuk olunca hastalık kaçınılmaz oluyor İnşallah toparlarsin yarın yoğun bir hafta olucak senin için deseneİftardan beri çok halsizim canlar ya neden anlamadım Yeşilçay içtim simdi ama zor dayaniyorum ya ;/
Hava serin Burda full yağmur var biraz da koşturduk o da yordu sanırım. İnşallah hasta olmam sahurda b12 hapim var onu aliim bari o topluyor beni
Yarında iftara davetliyim canlar çarşamba perşembe annemlerdeyim
Cuma ve bayram 1. Güne kadar da köyde :), yogunm baya
BıHavalar bı sıcak bir soğuk olunca hastalık kaçınılmaz oluyor İnşallah toparlarsin yarın yoğun bir hafta olucak senin için desene
İnan vermesi daha kolay konsante oluyorsun bı gayen olunca da tıkır tıkır gidiyor kilolar koruma nasıl olsa verdim dengelerin diyorsun ipin ucu kacincads tutmak bir daha o ipi zor oluyor.benim niyetim bu sefer hedefe ulaşsamda diyet pisikolejisinden çikmiycam ,korumaya geçince şunu yiycemm bunu yiycemm diyerek beyni yemeye odaklamiycam inandiricam onu maden tercihini zayıf olmaktan yana kullanıyorsun ömür billah şekere hamurisini hayır yiyecekle odullendirmeye hayır merkezden yemek yemeyi cikiricam inşallahMaşalla Allah bağışlasın. 45 kilo verip de geri almanıza çok üzüldüm. Galiba korumak vermekten daha zor. Ben daha verme kısmını bile başaramadım. Allah yardımcımız olsun.
İftarda ekmegi 1dilim olsa daha iyi olur sankiKızlar menumu yaziim iftarda çok fenalastim bugün çok koşturdum ondandır ancak toparlandim
Sahur
1dilim ekmek
Domates
Salatalık
1kk beyaz peynir
1haslanmis yumurta
İftar
1tabak taze fasulye
Salata
2dilim ekmek
1kase yoğurt
Su:3 ltr
birazdan Yeşilçay icicem
Canım öylede çok fenalık geçirdim midem basım bı tuhaf oldu toparlamak için yedim canım nerdeyse istifra edicektim:/İftarda ekmegi 1dilim olsa daha iyi olur sanki
Edibecigim benimde en büyük düşmanın yeme krizleri tatlı krizleri bununda sebebi şekerden karbonhidrattan olduğunu düşünüyorum az miktarda soksak bünyeye kan şekeri ni çosturuyor buda iştah patlamasına sebeb oluyor en azından bende öyleZaten en büyük problemim hamurişi ve tatlılar. Insallah temelli olarak kurtulurum bu sevdadan. Haklısın en iyisi başlarda acıkınca kendimi frenlemek için ara öğün yapayım. Pes edip bırakmak kesinlikle istemiyorum
Üşüttüm ozaman sen bence .kuzu kaç yaşındasın bebe felan varmı kimsin kimlerdensin:)Canım öylede çok fenalık geçirdim midem basım bı tuhaf oldu toparlamak için yedim canım nerdeyse istifra edicektim:/
Tebrikler kaptan gayet güzelKilo bildirimi yapayım kızlar 76,9 geçen hafta kactim bilmiuorum ama en son 78 leri görmüştüm
Ablam bende Ramazan'dan sonra ıf yapmayı düşünüyorum ara öğünü kaldiricam bakalım iyi gelicekmuTatlım başlangıçta kendini fazla zorlama
Zaten hamurişi tatlıları keseceğin için iilk başlarda vücut buna cevap verecektir
Ara öğün olayı şöyleki :kişi çok acıkıp bidahaki öğünde saldırma yapmasın diye verilir
Ama acıkılmıyosada şartda değil
Ara öğünlü başlayıp vücut bu sisteme alıştıktan sonra Ara öğünlerin bırakılmasıda bi seçenek olabilir
Bende 3 öğün ve ara öğün yapan biriydim yaptığım son araştırmalar bana Karatay tarzı beslenmenin mantıklı olduğu düşündürdü ,sürekli vücuda besin almak karaciğerin daha çok yorulmasına yiyeceği şekere dönüştürdüğü bununda iştahı dizginlemekte daha zorladığını bunun gibi bişey okudum.aslinda uzun süre açlık yağ yakmaya sebeb olduğunu yazıyorlar en az 8 saat aç kalmak yeme zamanında doğru besinleri yemenin daha sağlıklı ve daha hızlı kilo verdirdigini söylüyor uzmanlar deniycem bakalım benMerhaba Ceyda. Zorlamadıysan çok iyi. Ara öğün yapmıyorsun galiba. Ben de aslında ara öğün yapmasan diyorum ama başarabilirmiyim emin değilim.
Sanırım üşüttüm canımÜşüttüm ozaman sen bence .kuzu kaç yaşındasın bebe felan varmı kimsin kimlerdensin:)
Memnun oldum ceydacigim ben dilek 79lardan 64 le mezun olmuş ama koruyamayip tekrar 9. Takımin şefkatli kollarına sığınmış üyesi :)Benim adimda ceyda arkadaslar. Ben yemegimi bitirdim bu ggunluk. Cok iyiydi benim icin hic zorlanmadim sadece c ocuklarla birseyler hazirlamak cok zor oluyor zamaninda olmuyor malesef.Menumu yazayim:
Kahvalti: 1 yumurta 2 zeytin kk peynir yarim domates
Ogle yemegi: 1 bardak sut ve 2 parca cikolata
Aksam yemegi: menemen kk. Peynir ve 2 dilim su boregi
Ben ogle yemegi yemiyorum onun yerine meyve yiyorum ama bu gunluk sut ve cikolata yaptim canim tatli istedigi icin. Birde emzirdigim icin arada sut tuketmem gerekiyor.
Ben 1700 kalori ile basladim bir kalori sayma programi yukledim. Ins. Dogru hesapliyordur. Bu kadar istekliyken ilerlemek istiyorum. Siz neler yaptiniz kizlar?
Oyyy yerim seniSanırım üşüttüm canım
Bı de az uyku oda yordu sanırım
Çocuk yok canım ,5 senelik evliyim
İsmim Tuba canım Kocaeli'de yaşıyorum
27 yaşındayım :), neşeli şişko enerjik çok konuşkan samimi sıcakkanlı biriyim :)
Sağol tatlım sende öylesinOyyy yerim seniben aldım o elektriği zaten senden kuzusu
Geçmiş olsun arkadaşım. Nane limon iç sahurda iyi gelir.Sanırım üşüttüm canım
Bı de az uyku oda yordu sanırım
Çocuk yok canım ,5 senelik evliyim
İsmim Tuba canım Kocaeli'de yaşıyorum
27 yaşındayım :), neşeli şişko enerjik çok konuşkan samimi sıcakkanlı biriyim :)
Sağol canım limonlu Yeşilçay içtim ikincisiniGeçmiş olsun arkadaşım. Nane limon iç sahurda iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?