- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.481
Kesinlikle başaricaksin ve diyeceksin nekadar kolay verdi m nasıl zaman geçti anlamadımAynen canım katılıyorum sana
Yok kız Ramazan'da uyuyamam ben gece :)
Bekarlkktsn kalma. Bisi
Ne güzel zayıf halini görmüşsün
Ben hiç görmedim ilk defa gorucem inşallah başarırsam :)
İnşallah canım öncelikle desteksiniz bu bile motive ediyor :)Kesinlikle başaricaksin ve diyeceksin nekadar kolay verdi m nasıl zaman geçti anlamadım
Kuzum biz burda birbirimize sorumluyuz görevimiz motive etmek ve motive olmak benim yapacağım en küçük kaçamak bile seni ve diğer arkadaşlari etkiler o yüzden birbirimize listeye olan sorumluktan yemiyoruz buda bize verilen kilolar olarak geri dönüyorİnşallah canım öncelikle desteksiniz bu bile motive ediyor :)
Bizde geç yatan geç kalkan bı aileyiz Ramazan dan sonra kampa giriyoruz maden erken kalkıp yürüyüş yapmak lazımAynen canım katılıyorum sana
Yok kız Ramazan'da uyuyamam ben gece :)
Bekarlkktsn kalma. Bisi
Ne güzel zayıf halini görmüşsün
Ben hiç görmedim ilk defa gorucem inşallah başarırsam :)
Ablam cıs onlar yeme bir daha aman :)Bende yanıma hurma almıştım bikaç tane
Bugün böyle olsun
2 gündür cıss olmasada biraz fazla karbon oldu iftarda
Krep sarması falan yemiştim
İf olayına sırf uzun süre açlığı goruyum bi faydası varmı gerçek diye basliycam kaçamaksız olucak yeme zamanlarımda zatenAynen cnm hele bana fazlasıyla yeter
Sen bi listeye gir hele senin ilacın bu
Cuma şenlikleri bi başlasın o zaman görecem seni
Tek bildiğim, kendimde de gördüğüm şey insan kaçamak yapınca dengesi bozuluyor
If de de her istediğimi yiyip içiyim dersen yine olmaz
İnşallah canım bende kacirmadim diye yazicam :)Kaçamaksız sahurda yapıldı suda 2,5 tamamlandı
İlk gün gayet rahat ve verimli geçti çok şükür
Yarın misafirim var ve buraya gelip tatlı yemedim pide yaptiricam pideyi ağzıma surmedim bile diyeceğim
Kesinlikle öyle canım :))Kuzum biz burda birbirimize sorumluyuz görevimiz motive etmek ve motive olmak benim yapacağım en küçük kaçamak bile seni ve diğer arkadaşlari etkiler o yüzden birbirimize listeye olan sorumluktan yemiyoruz buda bize verilen kilolar olarak geri dönüyor
Bizde geç yatan geç kalkan bı aileyiz Ramazan dan sonra kampa giriyoruz maden erken kalkıp yürüyüş yapmak lazım
ilk zamanlar leslie yapsan bile yeter ama imkanın varsa spor aleti al derim benim koşu bandı vardı çokda faydasıni gördüm lakin bozuldu ,sahurda eşime şimdi ben diyete başladım ama sporsuz yapam eliptik bisiklet alalım lütfen dedim :)daha koca ağzını açmadan oğlan fırladı öncelik onunmuş bilgisayari yenilenecekmiş de o bana bisikleti ni verirmiş:))bişey demedim artık ama şart şöyle ikinci el olsa bile yrterİnşallah canım bende kacirmadim diye yazicam :)
Kesinlikle öyle canım :))
İnşallah bayramdan sonra bu sporuda düzene koyucam yaşadığım yer yürüyüse elverişli pek değil ama en kotu ihtimalle evde sabah akşam
Leslie falan yaparım diye düşünüyorum bakalım
İnşallah :)
sağol canımAllah rahatlık versin baharım acil şifalar inşallah kuzuya
Sağol canımZor olan kısım bitti canım artık
Huzurlu olsun da küçük olsun boşver
İyi geceler canım sevindim oğlanın uyumasına da hadi sen de uyu dinlen iyice
Alışamadım Merve çocuklar bizi değil biz onları bırakıyoruz bak hasta diye attık babayı çocuk odasına sarmaş dolaş yattıkKızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
duyarsınız canım büyüdüler ben alt komşunun çocuğunu duyuyorum uykusu derin galiba komşunun gidip uyarasim geliyor yaz geldi kapılar açık aklın ında olduğu için her şekilde duyarsinÇok yanyana babysister almayı düşünüyorum ama yinede içim rahat değil duyamazsam falan diye
Geçmiş olsun canım havalar aldattı hepimiziİftardan beri çok halsizim canlar ya neden anlamadım Yeşilçay içtim simdi ama zor dayaniyorum ya ;/
Hava serin Burda full yağmur var biraz da koşturduk o da yordu sanırım. İnşallah hasta olmam sahurda b12 hapim var onu aliim bari o topluyor beni
Yarında iftara davetliyim canlar çarşamba perşembe annemlerdeyim
Cuma ve bayram 1. Güne kadar da köyde :), yogunm baya
Hem uykusuzluk hemde bir türlü iyilesemedim yaKıyamam uykusuzluk vurmuştur senide yat dinlen canım
canım ben ikinci el aldim letgodan hiç düşünme koşu bandıni da sattım ta gelip incekten aldı adam eşineilk zamanlar leslie yapsan bile yeter ama imkanın varsa spor aleti al derim benim koşu bandı vardı çokda faydasıni gördüm lakin bozuldu ,sahurda eşime şimdi ben diyete başladım ama sporsuz yapam eliptik bisiklet alalım lütfen dedim :)daha koca ağzını açmadan oğlan fırladı öncelik onunmuş bilgisayari yenilenecekmiş de o bana bisikleti ni verirmiş:))bişey demedim artık ama şart şöyle ikinci el olsa bile yrter
Wc ve regl olamamam yüzündn diye düşünüyorm kaptanım cumaya 73.5 görmem lazm evdeym zatn bayramda daBen izliyordum bı ara cankm teve2 dede doktorlar b aşıladıarada onada bakıyorum tabi izlemek denirse
Olur olur canım
Odemdir muhtemelen bende çok sis hissediyorim kendimi yüzükler acıtıyor parmağımı
niye böyle oldu poni
Güzel menu
dikkat et canım kendine
[
teşekkürler Edibe bitecek inşallah
Olduğu kadar işte Seyda
Gayet güzel canım
harikasın
Düzelmedinz mi bahar birazKızlar yatıyorum ben çok fenayım oğlum uyumusken enerji depolayım
Maşaallah dilekim güzel başladın45 dk yürüş yaptim geldim başka spor yapan varmı bakalım
İyi enerjin bana da geçiyorSanırım üşüttüm canım
Bı de az uyku oda yordu sanırım
Çocuk yok canım ,5 senelik evliyim
İsmim Tuba canım Kocaeli'de yaşıyorum
27 yaşındayım :), neşeli şişko enerjik çok konuşkan samimi sıcakkanlı biriyim :)
Aramıza hoşgeldin ceyda ben poni. 28 yaşında bir çocuk annesi anasınıfı öğretmeniyim. 95 kiloyla 22 ay önce geldim takıma uzun bi süreç 20 kilo için ama hızlıca verip mezun olsaydım alırdım geri diye düşünüyorm. Beyin açlığımı yenemediğim zamanlar çok oluyor hala bu yüzden 2 ileri 1 geri gittim aylarca ama şimdi şeydamın sayrsinde toparlandım bekle beni 6lar diyormSeydan94 biliyorum cnm ama biraz canimin istemesi biraz da ilk gunler topa0rlicam ins. 2 tane cocugum var benimde.
Efsane geri döndüHuuu başka gece kuşu yokmu
Bende kilo bildirimimi yapayım ama bayram sonu nasıl olur bilmiyorum
Geçen salı başlamıştım
Salı 100.5
Cuma 97.5
Bugün 96.7
Hepsi etkiliyodr baha r ama çokmuş artınKızlar dün tartılsanD ama doğru olmasına imkan yok hiç uyumaligim için birde reglim ciddiye almadım yani +2.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?