Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım katılıyorum sana
Yok kız Ramazan'da uyuyamam ben gece :)
Bekarlkktsn kalma. Bisi
Ne güzel zayıf halini görmüşsün
Ben hiç görmedim ilk defa gorucem inşallah başarırsam :)
Kesinlikle başaricaksin ve diyeceksin nekadar kolay verdi m nasıl zaman geçti anlamadım

İnşallah canım öncelikle desteksiniz bu bile motive ediyor :)
Kuzum biz burda birbirimize sorumluyuz görevimiz motive etmek ve motive olmak benim yapacağım en küçük kaçamak bile seni ve diğer arkadaşlari etkiler o yüzden birbirimize listeye olan sorumluktan yemiyoruz buda bize verilen kilolar olarak geri dönüyor

Aynen canım katılıyorum sana
Yok kız Ramazan'da uyuyamam ben gece :)
Bekarlkktsn kalma. Bisi
Ne güzel zayıf halini görmüşsün
Ben hiç görmedim ilk defa gorucem inşallah başarırsam :)
Bizde geç yatan geç kalkan bı aileyiz Ramazan dan sonra kampa giriyoruz maden erken kalkıp yürüyüş yapmak lazım

İf olayına sırf uzun süre açlığı goruyum bi faydası varmı gerçek diye basliycam kaçamaksız olucak yeme zamanlarımda zaten
Valla bı listeye giriyim iki iki vericem helede Tellioğullari seferogullari yarisini özledim bayramdan hemen sonra yapalım ve ben senle birebir yarışma şerefine nail olamadım burda en kısa zamanda bı randevu istiyorum:)

Kaçamaksız sahurda yapıldı suda 2,5 tamamlandı
İlk gün gayet rahat ve verimli geçti çok şükür
Yarın misafirim var ve buraya gelip tatlı yemedim pide yaptiricam pideyi ağzıma surmedim bile diyeceğim
İnşallah canım bende kacirmadim diye yazicam :)
Kesinlikle öyle canım :))

Bizde geç yatan geç kalkan bı aileyiz Ramazan dan sonra kampa giriyoruz maden erken kalkıp yürüyüş yapmak lazım

İnşallah bayramdan sonra bu sporuda düzene koyucam yaşadığım yer yürüyüse elverişli pek değil ama en kotu ihtimalle evde sabah akşam
Leslie falan yaparım diye düşünüyorum bakalım
İnşallah :)

ilk zamanlar leslie yapsan bile yeter ama imkanın varsa spor aleti al derim benim koşu bandı vardı çokda faydasıni gördüm lakin bozuldu ,sahurda eşime şimdi ben diyete başladım ama sporsuz yapam eliptik bisiklet alalım lütfen dedim :)daha koca ağzını açmadan oğlan fırladı öncelik onunmuş bilgisayari yenilenecekmiş de o bana bisikleti ni verirmiş:))bişey demedim artık ama şart şöyle ikinci el olsa bile yrter

Allah rahatlık versin baharım acil şifalar inşallah kuzuya
sağol canım

Zor olan kısım bitti canım artık
Huzurlu olsun da küçük olsun boşver

İyi geceler canım sevindim oğlanın uyumasına da hadi sen de uyu dinlen iyice
Sağol canım
Kızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
Alışamadım Merve çocuklar bizi değil biz onları bırakıyoruz bak hasta diye attık babayı çocuk odasına sarmaş dolaş yattık
Çok yanyana babysister almayı düşünüyorum ama yinede içim rahat değil duyamazsam falan diye
duyarsınız canım büyüdüler ben alt komşunun çocuğunu duyuyorum uykusu derin galiba komşunun gidip uyarasim geliyor yaz geldi kapılar açık aklın ında olduğu için her şekilde duyarsin

Geçmiş olsun canım havalar aldattı hepimizi
Kıyamam uykusuzluk vurmuştur senide yat dinlen canım
Hem uykusuzluk hemde bir türlü iyilesemedim ya
canım ben ikinci el aldim letgodan hiç düşünme koşu bandıni da sattım ta gelip incekten aldı adam eşine

Wc ve regl olamamam yüzündn diye düşünüyorm kaptanım cumaya 73.5 görmem lazm evdeym zatn bayramda da

Seydan94 biliyorum cnm ama biraz canimin istemesi biraz da ilk gunler topa0rlicam ins. 2 tane cocugum var benimde.
Aramıza hoşgeldin ceyda ben poni. 28 yaşında bir çocuk annesi anasınıfı öğretmeniyim. 95 kiloyla 22 ay önce geldim takıma uzun bi süreç 20 kilo için ama hızlıca verip mezun olsaydım alırdım geri diye düşünüyorm. Beyin açlığımı yenemediğim zamanlar çok oluyor hala bu yüzden 2 ileri 1 geri gittim aylarca ama şimdi şeydamın sayrsinde toparlandım bekle beni 6lar diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…