Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bende kilo bildirimini yapayım
Cuma 68.2
Bugün 67.7
Fark 500 gram
Cuma'ya 1 kg olur inşallah
Süper ya spor yapamadığın halde

Kızlar bildirim yapayım
Geçen cuma 69
Pazartesi 69.2
Cumaya hallolur

Kilo bildirimi yapayım kızlar 76,9 geçen hafta kactim bilmiuorum ama en son 78 leri görmüştüm
İyi eksilmişsn canm işler bitse bomba gibi geleceksin hissediyorm

Cuma günü 73
Pazartesi 72,2
Cumaya hedef 71
Vay vay yavaş biraz hızlı hızlı verip kiloları kaybolma sakın dilekkk

Kızlar bugünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli tost
Öğlen
3 tane köfte
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak tavuk sote mantarlı
Salata
Su 3 lt civarı
Menüye iradeye bak ya maşaallah

Kızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
Bnm kızmnda odası var ama ayıramıyorum.aynı yatakta değiliz ama aynı odadayız onu başka bi odaya atmış gibi hissediyorm bi kere denedik uyuyamadm park yataktı zaten tutup geri getirdik

Güzel olmuş canım afiyet olsun sadece su az olmuş biraz

Güzel ben beğendim
Afiyet olsun

Tabikiii de 6 lara ne kaldı şurda ki

Teşekkür ederim tatlım

Hahahahahaha canım sen o telsizi al rahatla

Günaydın herkese dün midemden dolayı rahatsızdm bugünde ağrıyo. Havalarda ısınmadı gitti burada
heryeri aynı poni Rabbim ramazanda kolaylık verdi galiba bildiğin kış gibi Ankara'da

Düzelmedinz mi bahar biraz
yok canım oğlumu iğneye goturcrm az sonra en azından ateşi düştü bende iyileşmek yerine kotulestim ilaçlarda ise yaramıyor bide gezmeye gitcem bu hâlde duzelmez bayram tatili iptal

Hepsi etkiliyodr baha r ama çokmuş artın
Uykusuzluk çok etkiliyor canım bugün belli olur Akkoyun karakoyun
Ben okula gidiyorum kızlar Allah a emanet olun
ne zaman kapanıyor okullar şişe

Ramazan dolayısıyla canım sen bayramdan sonra gör sıcakları

Bu hafta çok yordun canım kendini dikkat et kendine çok yüklendin kendine geçmiş olsun
45 dk yürüş yaptim geldim başka spor yapan varmı bakalım
Harikasın dilek
Sen yazdikca geçen seneki hallerimi görüyorum Allah kolaylık versin hem az eşya iyidir daha az iş demektir:)
Hiç sorma kuzum ya ev buyukken iyiydi şimdi eşyanın fazlası zarar
Tebrikler kaptan gayet güzel
Sağol tatlım
Haklısın abla diğer evde oda vardı lakin cami yoktu öyle olunca bende hiç istemeyince hiç ayırmak istemedim ama burada yatağıni sığdiraxak alan yok
Huuu başka gece kuşu yokmu

Bende kilo bildirimimi yapayım ama bayram sonu nasıl olur bilmiyorum
Geçen salı başlamıştım
Salı 100.5
Cuma 97.5
Bugün 96.7
Harikasın abla

Kıyamam canım ya
Kızlar dün tartılsanD ama doğru olmasına imkan yok hiç uyumaligim için birde reglim ciddiye almadım yani +2.7
onu hiç baza alma canım

Güzel canım
Günaydın herkese dün midemden dolayı rahatsızdm bugünde ağrıyo. Havalarda ısınmadı gitti burada
Günaydın canım geçmiş olsun
Wc ve regl olamamam yüzündn diye düşünüyorm kaptanım cumaya 73.5 görmem lazm evdeym zatn bayramda da
inşallah canım

bı işler bitsin de canm kilolar gidecek

Zaten çok farkettiği için birazda rölantiye almış durumdayım canım çevre yeter çok zayıfladın diyor boydan dolayı bi fazlalık yok gibi duruyor ama göbüş kamuflaj durumda kocaman hala :)
Canım
5 saat arayla 3 öğün protein ağırlıklı yemek
haftada 3 gün spor
Günde 2 litre su
işin özü bu
Bunu başarırsan tıkırtıkır gider inşallah

MErve sen ocak şubat gibi bi temizlik yapmıştın o zamanda baya atmıştın at at bitiremedin :)

Kızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
Merve anne çocuk 2 yaşına kadar aynı yatakta yatmalı ten tene güven duygusunu kazanmak için çok doğru yapmışsın canım
Adem hocaya göre 4 yaşına kadar da aynı odada kalabilir diyor bağımlı çocuk olmaz korkmayın aksine anne ile bu tensel bağı kurmazsa çocuk bağımlılık duygusunu alır diyor iyi yapmışsın aynı odada aynı yatakta güven duygusunu yeterince almış bende öyle yaptım :) bu sene odamızı ayırdım kayra 4 yaşını bitirdi

Kaçamaksız sahurda yapıldı suda 2,5 tamamlandı
İlk gün gayet rahat ve verimli geçti çok şükür
Yarın misafirim var ve buraya gelip tatlı yemedim pide yaptiricam pideyi ağzıma surmedim bile diyeceğim
Maşallah canım süper irade hayran olmamak imkansız
Diyeceğim iftarda sana :)

Serin gidiyor iyi oldu poni oruç zor tutulurdu nasıl oldu miden geçmiş olsun canım

adem güneşi daha önce yargiliyorsunuz sonra yurt dışında aile çocuk bağı kalmadığı için şimdi yanyana yatmak öneriliyor
Ama işte her anne baba uykusu bir değil çocuk ölümlerinin en büyük sebebi birlikte yatmak ben çit sesini duyarım yattım ama kendimi biliyordum şimdi zaten havalar sıcak o bizi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…