- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.501
Süper ya spor yapamadığın haldeKızlar bende kilo bildirimini yapayım
Cuma 68.2
Bugün 67.7
Fark 500 gram
Cuma'ya 1 kg olur inşallah
Cumaya hallolurKızlar bildirim yapayım
Geçen cuma 69
Pazartesi 69.2
İyi eksilmişsn canm işler bitse bomba gibi geleceksin hissediyormKilo bildirimi yapayım kızlar 76,9 geçen hafta kactim bilmiuorum ama en son 78 leri görmüştüm
Vay vay yavaş biraz hızlı hızlı verip kiloları kaybolma sakın dilekkkCuma günü 73
Pazartesi 72,2
Cumaya hedef 71
Menüye iradeye bak ya maşaallahKızlar bugünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli tost
Öğlen
3 tane köfte
1 kase yoğurt
Akşam
1 tabak tavuk sote mantarlı
Salata
Su 3 lt civarı
Bnm kızmnda odası var ama ayıramıyorum.aynı yatakta değiliz ama aynı odadayız onu başka bi odaya atmış gibi hissediyorm bi kere denedik uyuyamadm park yataktı zaten tutup geri getirdikKızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
İyi sahurlar Canlaaar Ben menüyü unuttuğumu farkettim uyuya kalmışım :/
Menüm
Sahur
1 yumurta haşlanmış rafadan
Az peynir 3-4 zeytin
Limonlu maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Limonlu çay
İftar
Yeşil salata
Yoğurt
1 kase yayla çorbası
7-8 kaşık taze fasulye
1.5 lt su
Spor yok
Menü
Sabah-ogle (13:00)
4-5parca sucukla omlet
Biraz peynir
Bir dlm ekmek
Ara(16:00)
1avuc kiraz
Akşam(20:30)
1kase mercimek çorbası
5kanat ızgara kendi yağında
Salata
Şu:çok boğazım kuruyor hastalıktan çok içtim yani
Spor:yok
Aramıza hoşgeldin ceyda ben poni. 28 yaşında bir çocuk annesi anasınıfı öğretmeniyim. 95 kiloyla 22 ay önce geldim takıma uzun bi süreç 20 kilo için ama hızlıca verip mezun olsaydım alırdım geri diye düşünüyorm. Beyin açlığımı yenemediğim zamanlar çok oluyor hala bu yüzden 2 ileri 1 geri gittim aylarca ama şimdi şeydamın sayrsinde toparlandım bekle beni 6lar diyorm
Süper ya spor yapamadığın halde
Cumaya hallolur
İyi eksilmişsn canm işler bitse bomba gibi geleceksin hissediyorm
Vay vay yavaş biraz hızlı hızlı verip kiloları kaybolma sakın dilekkk
Menüye iradeye bak ya maşaallah
Bnm kızmnda odası var ama ayıramıyorum.aynı yatakta değiliz ama aynı odadayız onu başka bi odaya atmış gibi hissediyorm bi kere denedik uyuyamadm park yataktı zaten tutup geri getirdik
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah kızı bir an önce ayırmam lazım çok deli yatiyorbabasiyla beni iyi köşelere bı uyanıyorum popusu suratumda bir uyanıyorum ayakları gece boyunca yüzünü göremedim kızımın
Ben okula gidiyorum kızlar Allah a emanet olun
heryeri aynı poni Rabbim ramazanda kolaylık verdi galiba bildiğin kış gibi Ankara'daGünaydın herkese dün midemden dolayı rahatsızdm bugünde ağrıyo. Havalarda ısınmadı gitti burada
yok canım oğlumu iğneye goturcrm az sonra en azından ateşi düştü bende iyileşmek yerine kotulestim ilaçlarda ise yaramıyor bide gezmeye gitcem bu hâlde duzelmez bayram tatili iptalDüzelmedinz mi bahar biraz
Uykusuzluk çok etkiliyor canım bugün belli olur Akkoyun karakoyunHepsi etkiliyodr baha r ama çokmuş artın
ne zaman kapanıyor okullar şişeBen okula gidiyorum kızlar Allah a emanet olun
heryeri aynı poni Rabbim ramazanda kolaylık verdi galiba bildiğin kış gibi Ankara'da
yok canım oğlumu iğneye goturcrm az sonra en azından ateşi düştü bende iyileşmek yerine kotulestim ilaçlarda ise yaramıyor bide gezmeye gitcem bu hâlde duzelmez bayram tatili iptal
Uykusuzluk çok etkiliyor canım bugün belli olur Akkoyun karakoyun
ne zaman kapanıyor okullar şişe
Ben ailemle yaşıyorum canım
Bu hafta çok yordun canım kendini dikkat et kendine çok yüklendin kendine geçmiş olsunİftardan beri çok halsizim canlar ya neden anlamadım Yeşilçay içtim simdi ama zor dayaniyorum ya ;/
Hava serin Burda full yağmur var biraz da koşturduk o da yordu sanırım. İnşallah hasta olmam sahurda b12 hapim var onu aliim bari o topluyor beni
Yarında iftara davetliyim canlar çarşamba perşembe annemlerdeyim
Cuma ve bayram 1. Güne kadar da köyde :), yogunm baya
Harikasın dilek45 dk yürüş yaptim geldim başka spor yapan varmı bakalım
Hiç sorma kuzum ya ev buyukken iyiydi şimdi eşyanın fazlası zararSen yazdikca geçen seneki hallerimi görüyorum Allah kolaylık versin hem az eşya iyidir daha az iş demektir:)
Sağol tatlımTebrikler kaptan gayet güzel
Haklısın abla diğer evde oda vardı lakin cami yoktu öyle olunca bende hiç istemeyince hiç ayırmak istemedim ama burada yatağıni sığdiraxak alan yokçok güzel başlangıç tatlım
Ahhh bu hamurişi tstlılar yokmu cnm
Masum görünümlü şeytanlar onlar :))yedikçe yiyesin gelir, yedikçe şişersin şiştikçe psikolojin bozulur daha çok yersin kısır döngüye girersin
Ama sağlıklı beslenmek gibisi yok valla
Bak ben 5 aydır çok kötüydüm 1 haftadır insan gibi yemeye başladım kendime geldim
Grçmiş olsun tubişim
Menünde gayet güzel
Bencede bi nane limon falan iç
Aç susuz çok yorulduysan ondanda olur
tşk ederim fıstığım
niye olmasın kızzz senin neyin eksik :))
Hele ben bi tam anlamıyla başlıyım
Bişey yerken 50 kere düşüncen tabi beni yenmek istersen :))
zebani gibi başında bekliyor olacam
gerçekten bu sefer son olsun cnm yaa
Burda yaşlanıp gidecem
Artık hedefe ulaşmadan izin falan yok
Öyle bişey dersem vurun terlikle ağzıma
Sendende sözü aldım daha bi engel kalmadı
kız dilek uçarak başlamışın :))
Kız vurmayalımda sevelim çıksın ortaya
Canım iradem güzel iradem hadi bak açtım kollarımı seni bekliyorum :))
eviniz hayırlı olsun cnm sağlıkla mutlulukla inş.
Işin büyüğü bitmiş gerisi yavaş yavaş olur
Geç bile kalmışın tatlım
sağol tatlım sanada iyi geceler
Benim Işin hayat yeni başlıyor :))
tatlım b12 eksikliğin varsa düzenli kullan hapını
Bu arada listeye girmişin hayırlı olsun
Artık liste sorumluluğunda var
o nasıl bişey kızzz :))
dileğim zaten senin güzel bi meton var hiç macera aramasanda duraklama falan olursa başka yollar denesen
Şişko kısmı hariç diğerlerine katılıyorum
Birazcık fazla kilolu olabiliriz :))zaten buda geçici bi durum. 6 ay sonra çıtır olacaz inş.
Harikasın ablaHuuu başka gece kuşu yokmu
Bende kilo bildirimimi yapayım ama bayram sonu nasıl olur bilmiyorum
Geçen salı başlamıştım
Salı 100.5
Cuma 97.5
Bugün 96.7
İyi sahurlar Canlaaar Ben menüyü unuttuğumu farkettim uyuya kalmışım :/
Menüm
Sahur
1 yumurta haşlanmış rafadan
Az peynir 3-4 zeytin
Limonlu maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
Limonlu çay
İftar
Yeşil salata
Yoğurt
1 kase yayla çorbası
7-8 kaşık taze fasulye
1.5 lt su
Spor yok
Kıyamam canım yasağol canım
Sağol canım
Alışamadım Merve çocuklar bizi değil biz onları bırakıyoruz bak hasta diye attık babayı çocuk odasına sarmaş dolaş yattık
duyarsınız canım büyüdüler ben alt komşunun çocuğunu duyuyorum uykusu derin galiba komşunun gidip uyarasim geliyor yaz geldi kapılar açık aklın ında olduğu için her şekilde duyarsin
Geçmiş olsun canım havalar aldattı hepimizi
Hem uykusuzluk hemde bir türlü iyilesemedim ya
canım ben ikinci el aldim letgodan hiç düşünme koşu bandıni da sattım ta gelip incekten aldı adam eşine
onu hiç baza alma canımKızlar dün tartılsanD ama doğru olmasına imkan yok hiç uyumaligim için birde reglim ciddiye almadım yani +2.7
Güzel canımMenü
Sabah-ogle (13:00)
4-5parca sucukla omlet
Biraz peynir
Bir dlm ekmek
Ara(16:00)
1avuc kiraz
Akşam(20:30)
1kase mercimek çorbası
5kanat ızgara kendi yağında
Salata
Şu:çok boğazım kuruyor hastalıktan çok içtim yani
Spor:yok
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın herkese dün midemden dolayı rahatsızdm bugünde ağrıyo. Havalarda ısınmadı gitti burada
inşallah canımWc ve regl olamamam yüzündn diye düşünüyorm kaptanım cumaya 73.5 görmem lazm evdeym zatn bayramda da
bı işler bitsin de canm kilolar gidecekSüper ya spor yapamadığın halde
Cumaya hallolur
İyi eksilmişsn canm işler bitse bomba gibi geleceksin hissediyorm
Vay vay yavaş biraz hızlı hızlı verip kiloları kaybolma sakın dilekkk
Menüye iradeye bak ya maşaallah
Bnm kızmnda odası var ama ayıramıyorum.aynı yatakta değiliz ama aynı odadayız onu başka bi odaya atmış gibi hissediyorm bi kere denedik uyuyamadm park yataktı zaten tutup geri getirdik
Benim için sorun yok tartılabilirim.Kızlar merhabalar
Bayram tatilleri dolayısıyla tatile gidicek ve cuma günü tartılamayacak olan var mı?
aynen seydacim Allah yardım ediyorRamazan dolayısıyla canım sen bayramdan sonra gör sıcakları
sürekli ılık bitki çayı içiyorum valla regle denk gelmesi iyi oldu hastaliginNorth River Canım boğazların nasıl
Zaten çok farkettiği için birazda rölantiye almış durumdayım canım çevre yeter çok zayıfladın diyor boydan dolayı bi fazlalık yok gibi duruyor ama göbüş kamuflaj durumda kocaman hala :)Habinar Fark ettim de Ocakta ben de 83 kiloydum. Nasıl da kilo almışım verecek yerde. Neyse zararın neresinden dönsen kardır di mi? Maşallah 15 kilo gitmiş. Hem senin boyun da uzun, çok fark etmiştir eminim. Nasıl bir yol izledin? Yeme düzenin nasıldı, spor yaptım mı? Sen ve diğer arkadaşlar fırsat buldukça bunlardan bahseder misiniz?
MErve sen ocak şubat gibi bi temizlik yapmıştın o zamanda baya atmıştın at at bitiremedin :)Evi yerleştirdim kızlar lakin bu eve sigamadim ben küçük olduğunu biliyordum lakin bu kadarda olduğunu düşünmüyordum eşyalar üst üste gibi resmen eşyalar şimdilik emaneten yerlerinde muhtemelen bir düzen kurana kadar çok daha uğraşırım ama artık zamanla olacak şeyler yoğunluğum geçti gitti çok şükür baya eşya attım ve dahada atilicak yada verilecekler var
Merve anne çocuk 2 yaşına kadar aynı yatakta yatmalı ten tene güven duygusunu kazanmak için çok doğru yapmışsın canımKızlar ya birde şimdi eskiden yatak odam genişti şimdi mobilyalar zor sigdi dolahisia kizi ayırmak zorundayım şuan aramızda yatihor ben yanımdan ayırmaya hiç hazır hissetmiyorum napcam ben ys
Maşallah canım süper irade hayran olmamak imkansızKaçamaksız sahurda yapıldı suda 2,5 tamamlandı
İlk gün gayet rahat ve verimli geçti çok şükür
Yarın misafirim var ve buraya gelip tatlı yemedim pide yaptiricam pideyi ağzıma surmedim bile diyeceğim
Serin gidiyor iyi oldu poni oruç zor tutulurdu nasıl oldu miden geçmiş olsun canımGünaydın herkese dün midemden dolayı rahatsızdm bugünde ağrıyo. Havalarda ısınmadı gitti burada
adem güneşi daha önce yargiliyorsunuz sonra yurt dışında aile çocuk bağı kalmadığı için şimdi yanyana yatmak öneriliyorMErve sen ocak şubat gibi bi temizlik yapmıştın o zamanda baya atmıştın at at bitiremedin :)
Merve anne çocuk 2 yaşına kadar aynı yatakta yatmalı ten tene güven duygusunu kazanmak için çok doğru yapmışsın canım
Adem hocaya göre 4 yaşına kadar da aynı odada kalabilir diyor bağımlı çocuk olmaz korkmayın aksine anne ile bu tensel bağı kurmazsa çocuk bağımlılık duygusunu alır diyor iyi yapmışsın aynı odada aynı yatakta güven duygusunu yeterince almış bende öyle yaptım :) bu sene odamızı ayırdım kayra 4 yaşını bitirdi
Maşallah canım süper irade hayran olmamak imkansız
Diyeceğim iftarda sana :)
Serin gidiyor iyi oldu poni oruç zor tutulurdu nasıl oldu miden geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?