Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende öyleyim canım çocuk olunca hassas oluyoruz adem güneş yıllardır takipmederim yenikitabı çıktı onu alcam ilk fırsatta yargılamıyorum asla
anadolu eğitimi deyip duruyor yıllardır adam montessori eğitimi de adem güneşle moda oldu ülkemizde aynı yatakta yatamıyorsan bile oda aynı olsunbari küçücük bebekleri farklı odalara anneden ayırıp koymak ne kadar yanlışmış oysaki ikizlerin odası ayrıydı çok büyük hata yapmışım

Güzel olmuş canım afiyet olsun sadece su az olmuş biraz

Güzel ben beğendim
Afiyet olsun

Tabikiii de 6 lara ne kaldı şurda ki

Teşekkür ederim tatlım

Hahahahahaha canım sen o telsizi al rahatla
Araştırmaya başlayamadm Seyda kratftin vardı bozuldu çocuğun sesinden çok ciziltili geliyor temmuz 12 sine kadar yokum sipariş falan veririm
Kızlar merhabalar
Bayram tatilleri dolayısıyla tatile gidicek ve cuma günü tartılamayacak olan var mı?
Benim için sorun yok canım
@Poni Bon hazırım tabiki :))
North River askrhpozitif kesinlikle hem fazla yoruldum hemde hava aldatıcı
Günaydın kızlar
günaydın

canım benim artıda olsan tartil kaçamak yapmadığın sürece regl artıları ödenler çok mühim değil moralde bozma aksine hirslan

O zaman az atmışım demekki Yasemin daha bir dünya attım verilecekler de duruyor yanıma sayılı yatmıştır ama doğdu dan beri aynı odadaydik
Kızlar bı çıkayım eliptigimin üstüne bakalım kaç dk dayanabilecegim çok tirsiyorum
kaç dakika yapabildin

Selam kızlar misafir telaşim var akşama kadar gelemem zaten çilek reçelinde yaktim sinir oldum öperim sizi
kötü olmuş dilek kolay gelsin canım

20dk yaptım canım hiç yoktan iyidir 250cal bitmek üzere olan reglim yeniden arttı bugün niyet etcektim kadir gecesi tutabilmek için kısmet

Canım ben cumalik sadece izinli sayilsam acayip sis gene vucudum regl dönemimden sanırım
Bayramdan sonra tartilsam
Canısı etaplar birleştirme gibi bir durumu olmazsa tartilma şart takım içinde olsa bir şekilde tolere edilir birde 2 ayı doldurmadan izinli sayılamazsin ve 3 hafta listede olamazsın bunlar benlik bir kural değil genel kurallar

Tamam canım teşekkür ederim fazla çıkınca moralim bozuluyor ama sıkıntı değil canım benim

20dk yaptım canım hiç yoktan iyidir 250cal bitmek üzere olan reglim yeniden arttı bugün niyet etcektim kadir gecesi tutabilmek için kısmet
Harikasın canım aynen kısmen oda Allah tan geliyor yapacak birşey yok
Tamam canım teşekkür ederim fazla çıkınca moralim bozuluyor ama sıkıntı değil canım benim
bozma moralini fıstık bir daha ki haftaya eskiye bile düşüyor o odemler

Kızlar bı çıkayım eliptigimin üstüne bakalım kaç dk dayanabilecegim çok tirsiyorum

Ara vererek yap canım

Orda bakarsın canım netten araştırırsın

Suan kac kilosun Poni merak ettim benimde yzun soluklu olacak muhtemel sadece verdikleri geri almadan uzun surede versemde dua edicem

Verirsin canım gözünü korkutma bı günde almadık zamanla gidecek
iyi gidiyor Seyda bende nasil durumlar

Bende de herşey iyi işte eşim geldi kızları ona emanet ediyorum 7 den sonra lazım olunca çağırıyor :)))
aynen tatlım öyle yapicam

iyi gidiyor canm bugün dinlendimbiraz birazdan aksama hazırlık yapicam

Kolay gelsin tatlım nasıl ev ne durumda yerleştin mi bari en zoru mutfaktır bana göre

Bende de herşey iyi işte eşim geldi kızları ona emanet ediyorum 7 den sonra lazım olunca çağırıyor :)))

Kolay gelsin tatlım nasıl ev ne durumda yerleştin mi bari en zoru mutfaktır bana göre
Ooo iyiymiş canım başa çıkabiliyor ne güzel iki tane birde Seyda kızlar birbirine benziyor mu
İyi akşamlar 9.takımın güzelleri :)
Oruç bugün çok halsiz bıraktı beni Vee çok acıktım inşallah iftarda çok kaçırmam.
Bu arada Cuma günü saat kaça kadar kilo bildirimi?
Himm sen böyle deyince merak ettim menüyü
Ins. Bende bu sefee oyle diiorum normalde hemen pes ediyordum bu sefer sizlerinde destegiyle olacak inaniyorum

Bugunki menumu yazayim kizlar
Kahvalti: 3 hurma
Ogle : 1bardak sut 2 burcak
Aksam : sac kavurma lavas ve kozlenmis misir
sabah ve öğle az olmuş canım geçiştirmek kahvaltiyi atlama çok önemli metabolizmayi hızlandırıraksam ki kavurma tavası miktarı nedir birde içtiğimiz su miktarını ve yaptığımız sporuda yazıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…