- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.521
Bende öyleyim canım çocuk olunca hassas oluyoruz adem güneş yıllardır takipmederim yenikitabı çıktı onu alcam ilk fırsatta yargılamıyorum aslaadem güneşi daha önce yargiliyorsunuz sonra yurt dışında aile çocuk bağı kalmadığı için şimdi yanyana yatmak öneriliyor
Ama işte her anne baba uykusu bir değil çocuk ölümlerinin en büyük sebebi birlikte yatmak ben çit sesini duyarım yattım ama kendimi biliyordum şimdi zaten havalar sıcak o bizi istemiyor
Canım ben cumalik sadece izinli sayilsam acayip sis gene vucudum regl dönemimden sanırımKızlar bu aralar okudugumu algılamıyorum algıladığımi unutuyorum önemli bişey atlarsam uyarin olur mu
Araştırmaya başlayamadm Seyda kratftin vardı bozuldu çocuğun sesinden çok ciziltili geliyor temmuz 12 sine kadar yokum sipariş falan veririmGüzel olmuş canım afiyet olsun sadece su az olmuş biraz
Güzel ben beğendim
Afiyet olsun
Tabikiii de 6 lara ne kaldı şurda ki
Teşekkür ederim tatlım
Hahahahahaha canım sen o telsizi al rahatla
Benim için sorun yok canımKızlar merhabalar
Bayram tatilleri dolayısıyla tatile gidicek ve cuma günü tartılamayacak olan var mı?
günaydın@Poni Bon hazırım tabiki :))
North River askrhpozitif kesinlikle hem fazla yoruldum hemde hava aldatıcı
Günaydın kızlar
canım benim artıda olsan tartil kaçamak yapmadığın sürece regl artıları ödenler çok mühim değil moralde bozma aksine hirslanGünaydın kızlar tekrardan yeni yeni anliiom reglm yaklaştı ödem yapyor bu cuma tartilmasam olurmu bende 3-4 kilo fark yapıo çünkü
askrhpozitif bu Cumalık izin versen bayram dönüşü söz o zamans kadar olmuş olurum sanırım
O zaman az atmışım demekki Yasemin daha bir dünya attım verilecekler de duruyor yanıma sayılı yatmıştır ama doğdu dan beri aynı odadaydikMErve sen ocak şubat gibi bi temizlik yapmıştın o zamanda baya atmıştın at at bitiremedin :)
Merve anne çocuk 2 yaşına kadar aynı yatakta yatmalı ten tene güven duygusunu kazanmak için çok doğru yapmışsın canım
Adem hocaya göre 4 yaşına kadar da aynı odada kalabilir diyor bağımlı çocuk olmaz korkmayın aksine anne ile bu tensel bağı kurmazsa çocuk bağımlılık duygusunu alır diyor iyi yapmışsın aynı odada aynı yatakta güven duygusunu yeterince almış bende öyle yaptım :) bu sene odamızı ayırdım kayra 4 yaşını bitirdi
Maşallah canım süper irade hayran olmamak imkansız
Diyeceğim iftarda sana :)
Serin gidiyor iyi oldu poni oruç zor tutulurdu nasıl oldu miden geçmiş olsun canım
kaç dakika yapabildinKızlar bı çıkayım eliptigimin üstüne bakalım kaç dk dayanabilecegim çok tirsiyorum
kötü olmuş dilek kolay gelsin canımSelam kızlar misafir telaşim var akşama kadar gelemem zaten çilek reçelinde yaktim sinir oldum öperim sizi
20dk yaptım canım hiç yoktan iyidir 250cal bitmek üzere olan reglim yeniden arttı bugün niyet etcektim kadir gecesi tutabilmek için kısmetAraştırmaya başlayamadm Seyda kratftin vardı bozuldu çocuğun sesinden çok ciziltili geliyor temmuz 12 sine kadar yokum sipariş falan veririm
Benim için sorun yok canım
günaydın
canım benim artıda olsan tartil kaçamak yapmadığın sürece regl artıları ödenler çok mühim değil moralde bozma aksine hirslan
O zaman az atmışım demekki Yasemin daha bir dünya attım verilecekler de duruyor yanıma sayılı yatmıştır ama doğdu dan beri aynı odadaydik
kaç dakika yapabildin
kötü olmuş dilek kolay gelsin canım
Canısı etaplar birleştirme gibi bir durumu olmazsa tartilma şart takım içinde olsa bir şekilde tolere edilir birde 2 ayı doldurmadan izinli sayılamazsin ve 3 hafta listede olamazsın bunlar benlik bir kural değil genel kurallarCanım ben cumalik sadece izinli sayilsam acayip sis gene vucudum regl dönemimden sanırım
Bayramdan sonra tartilsam
Tamam canım teşekkür ederim fazla çıkınca moralim bozuluyor ama sıkıntı değil canım benimCanısı etaplar birleştirme gibi bir durumu olmazsa tartilma şart takım içinde olsa bir şekilde tolere edilir birde 2 ayı doldurmadan izinli sayılamazsin ve 3 hafta listede olamazsın bunlar benlik bir kural değil genel kurallar
Harikasın canım aynen kısmen oda Allah tan geliyor yapacak birşey yok20dk yaptım canım hiç yoktan iyidir 250cal bitmek üzere olan reglim yeniden arttı bugün niyet etcektim kadir gecesi tutabilmek için kısmet
bozma moralini fıstık bir daha ki haftaya eskiye bile düşüyor o odemlerTamam canım teşekkür ederim fazla çıkınca moralim bozuluyor ama sıkıntı değil canım benim
Harikasın canım aynen kısmen oda Allah tan geliyor yapacak birşey yok
bozma moralini fıstık bir daha ki haftaya eskiye bile düşüyor o odemler
Kızlar bı çıkayım eliptigimin üstüne bakalım kaç dk dayanabilecegim çok tirsiyorum
Araştırmaya başlayamadm Seyda kratftin vardı bozuldu çocuğun sesinden çok ciziltili geliyor temmuz 12 sine kadar yokum sipariş falan veririm
Benim için sorun yok canım
günaydın
canım benim artıda olsan tartil kaçamak yapmadığın sürece regl artıları ödenler çok mühim değil moralde bozma aksine hirslan
O zaman az atmışım demekki Yasemin daha bir dünya attım verilecekler de duruyor yanıma sayılı yatmıştır ama doğdu dan beri aynı odadaydik
kaç dakika yapabildin
kötü olmuş dilek kolay gelsin canım
Suan kac kilosun Poni merak ettim benimde yzun soluklu olacak muhtemel sadece verdikleri geri almadan uzun surede versemde dua edicemAramıza hoşgeldin ceyda ben poni. 28 yaşında bir çocuk annesi anasınıfı öğretmeniyim. 95 kiloyla 22 ay önce geldim takıma uzun bi süreç 20 kilo için ama hızlıca verip mezun olsaydım alırdım geri diye düşünüyorm. Beyin açlığımı yenemediğim zamanlar çok oluyor hala bu yüzden 2 ileri 1 geri gittim aylarca ama şimdi şeydamın sayrsinde toparlandım bekle beni 6lar diyorm
Verirsin canım gözünü korkutma bı günde almadık zamanla gidecekSuan kac kilosun Poni merak ettim benimde yzun soluklu olacak muhtemel sadece verdikleri geri almadan uzun surede versemde dua edicem
iyi gidiyor Seyda bende nasil durumlarKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
aynen tatlım öyle yapicamAra vererek yap canım
Orda bakarsın canım netten araştırırsın
iyi gidiyor canm bugün dinlendimbiraz birazdan aksama hazırlık yapicamKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Verirsin canım gözünü korkutma bı günde almadık zamanla gidecek
iyi gidiyor Seyda bende nasil durumlar
aynen tatlım öyle yapicam
iyi gidiyor canm bugün dinlendimbiraz birazdan aksama hazırlık yapicam
Ins. Bende bu sefee oyle diiorum normalde hemen pes ediyordum bu sefer sizlerinde destegiyle olacak inaniyorumVerirsin canım gözünü korkutma bı günde almadık zamanla gidecek
iyi gidiyor Seyda bende nasil durumlar
Ooo iyiymiş canım başa çıkabiliyor ne güzel iki tane birde Seyda kızlar birbirine benziyor muBende de herşey iyi işte eşim geldi kızları ona emanet ediyorum 7 den sonra lazım olunca çağırıyor :)))
Kolay gelsin tatlım nasıl ev ne durumda yerleştin mi bari en zoru mutfaktır bana göre
Himm sen böyle deyince merak ettim menüyüİyi akşamlar 9.takımın güzelleri :)
Oruç bugün çok halsiz bıraktı beni Vee çok acıktım inşallah iftarda çok kaçırmam.
Bu arada Cuma günü saat kaça kadar kilo bildirimi?
Ins. Bende bu sefee oyle diiorum normalde hemen pes ediyordum bu sefer sizlerinde destegiyle olacak inaniyorum
sabah ve öğle az olmuş canım geçiştirmek kahvaltiyi atlama çok önemli metabolizmayi hızlandırıraksam ki kavurma tavası miktarı nedir birde içtiğimiz su miktarını ve yaptığımız sporuda yazıyoruzBugunki menumu yazayim kizlar
Kahvalti: 3 hurma
Ogle : 1bardak sut 2 burcak
Aksam : sac kavurma lavas ve kozlenmis misir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?