- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.541
Benim iki cocugum var kizlar kiz 2.5 yasinda erkek bir aylik onlara bakmak cok zor o yuzden birseyler hazirlayamiyorum o an ne bulursam onu yiyorum ancak aksam esim geldigi icin aksam yemek yiyebiliyorum. Suyu 3 litre iciyorum ama spor yok zaten uzunca bir surede spor yok bana 5 ay kadar sezeryanla dogum yaptim cunku. Boyle isteOoo iyiymiş canım başa çıkabiliyor ne güzel iki tane birde Seyda kızlar birbirine benziyor mu
Himm sen böyle deyince merak ettim menüyü
sabah ve öğle az olmuş canım geçiştirmek kahvaltiyi atlama çok önemli metabolizmayi hızlandırıraksam ki kavurma tavası miktarı nedir birde içtiğimiz su miktarını ve yaptığımız sporuda yazıyoruz
Senin diyetinde iyi gorunuyor birde 14 kilo cok iyimis. Idolumsun;-) ne kaadar surede verdin?Menü
Sabah (10:00)
1kase mercimek çorbası
1yumurta
Öğlen
Et sote 5yk
1bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
1avuc leblebi
Akşam
5yk köfteli patates yemeği
3ucgen dlm karpuz
Şu:2lt spor:20+20 eliptik
Bugunki menumu yazayim kizlar
Kahvalti: 3 hurma
Ogle : 1bardak sut 2 burcak
Aksam : sac kavurma lavas ve kozlenmis misir
Menü
1kase mercimek çorbası
1yumurta
Öğlen
Et sote 5yk
1bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
1avuc leblebi
Akşam
3ucgen dlm karpuz
Benim iki cocugum var kizlar kiz 2.5 yasinda erkek bir aylik onlara bakmak cok zor o yuzden birseyler hazirlayamiyorum o an ne bulursam onu yiyorum ancak aksam esim geldigi icin aksam yemek yiyebiliyorum. Suyu 3 litre iciyorum ama spor yok zaten uzunca bir surede spor yok bana 5 ay kadar sezeryanla dogum yaptim cunku. Boyle iste
Ooo iyiymiş canım başa çıkabiliyor ne güzel iki tane birde Seyda kızlar birbirine benziyor mu
Himm sen böyle deyince merak ettim menüyü
sabah ve öğle az olmuş canım geçiştirmek kahvaltiyi atlama çok önemli metabolizmayi hızlandırıraksam ki kavurma tavası miktarı nedir birde içtiğimiz su miktarını ve yaptığımız sporuda yazıyoruz
Yerleşti canım kartonlarda bişey kalmadı tek sıkıntı eşyalar olmaları gereken yerde degiller düzene girmediler birde kombi mutfak dolabinin oradaydı onu balkona tasittik oraya dolap gelecek o zaman daha rahat yerleşicemBende de herşey iyi işte eşim geldi kızları ona emanet ediyorum 7 den sonra lazım olunca çağırıyor :)))
Kolay gelsin tatlım nasıl ev ne durumda yerleştin mi bari en zoru mutfaktır bana göre
oruçlu değilsen cuma 12 ye kadar orucluysan perşembe günü iftar öncesiİyi akşamlar 9.takımın güzelleri :)
Oruç bugün çok halsiz bıraktı beni Vee çok acıktım inşallah iftarda çok kaçırmam.
Bu arada Cuma günü saat kaça kadar kilo bildirimi?
akşam güzel diğer öğünleri geçiştirmissinBugunki menumu yazayim kizlar
Afiyet olsun canımMenü
1kase mercimek çorbası
1yumurta
Öğlen
Et sote 5yk
1bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
1avuc leblebi
Akşam
3ucgen dlm karpuz
Allah bağışlasın canm beslenmene daha dikkat etmen lazım ki güçten kuvvetten düşmeyesinBenim iki cocugum var kizlar kiz 2.5 yasinda erkek bir aylik onlara bakmak cok zor o yuzden birseyler hazirlayamiyorum o an ne bulursam onu yiyorum ancak aksam esim geldigi icin aksam yemek yiyebiliyorum. Suyu 3 litre iciyorum ama spor yok zaten uzunca bir surede spor yok bana 5 ay kadar sezeryanla dogum yaptim cunku. Boyle iste
çekirdek miSelam kızlarr
Sahur
1 d ekmek
Menüm
6 kşık taze fasulye
6 kşık bulgur pilavı
1 kase cacık
2 hurma
Biraz çekirdek
Su1.5
Spor yok
Selam kızlarr
Sahur
1 d ekmek
Menüm
6 kşık taze fasulye
6 kşık bulgur pilavı
1 kase cacık
2 hurma
2 üçgn d karpuz
Biraz çekirdek
Su1.5
Spor yok
Yerleşti canım kartonlarda bişey kalmadı tek sıkıntı eşyalar olmaları gereken yerde degiller düzene girmediler birde kombi mutfak dolabinin oradaydı onu balkona tasittik oraya dolap gelecek o zaman daha rahat yerleşicem
oruçlu değilsen cuma 12 ye kadar orucluysan perşembe günü iftar öncesi
akşam güzel diğer öğünleri geçiştirmissin
Afiyet olsun canım
Allah bağışlasın canm beslenmene daha dikkat etmen lazım ki güçten kuvvetten düşmeyesin
çekirdek mi
74 kiloym canmSuan kac kilosun Poni merak ettim benimde yzun soluklu olacak muhtemel sadece verdikleri geri almadan uzun surede versemde dua edicem
Kahvaltı hiç olmamş canm enerji lazm sana tüm günBugunki menumu yazayim kizlar
Afyt olsn cnmMenü
1kase mercimek çorbası
1yumurta
Öğlen
Et sote 5yk
1bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
1avuc leblebi
Akşam
3ucgen dlm karpuz
Allah bağışlasın kuzularınıBenim iki cocugum var kizlar kiz 2.5 yasinda erkek bir aylik onlara bakmak cok zor o yuzden birseyler hazirlayamiyorum o an ne bulursam onu yiyorum ancak aksam esim geldigi icin aksam yemek yiyebiliyorum. Suyu 3 litre iciyorum ama spor yok zaten uzunca bir surede spor yok bana 5 ay kadar sezeryanla dogum yaptim cunku. Boyle iste
Yerleşti canım kartonlarda bişey kalmadı tek sıkıntı eşyalar olmaları gereken yerde degiller düzene girmediler birde kombi mutfak dolabinin oradaydı onu balkona tasittik oraya dolap gelecek o zaman daha rahat yerleşicem
oruçlu değilsen cuma 12 ye kadar orucluysan perşembe günü iftar öncesi
akşam güzel diğer öğünleri geçiştirmissin
Afiyet olsun canım
Allah bağışlasın canm beslenmene daha dikkat etmen lazım ki güçten kuvvetten düşmeyesin
çekirdek mi
Çok oldu hakkaten dünden mide biraz boş olunca acayip acıkmışım yarın telafi edicm inşAkşam çok olmuş canım bulgur pilavı hurmalar karpuzlar üstüne de çekirdek akşam taze fasulye 1 hurma cacık yesen daha iyi olurdu bu fazla şeker karbonhidrat olmuş tatlım pilav canın çok istediyse 2 3 kaşıkta kesseydin çekirdeği De yemeseydin tatlım o zaman olabilirdi
Bi de su az Biliyorsun
Bir aylık mı sana bir liste vereyim canım emzirirken vermişti diyetisyen birde fırsatın olunca köfte yap at buzluga yada tavuk baget al hasla hem 2.5yasindaki çocuğun içinde lazım olur onu yedirirken birlikte ye kucugun gaz problemi vs yoksa şuan en çok uykuda geçirdiği dönemler spor doğru banada yasaktıBenim iki cocugum var kizlar kiz 2.5 yasinda erkek bir aylik onlara bakmak cok zor o yuzden birseyler hazirlayamiyorum o an ne bulursam onu yiyorum ancak aksam esim geldigi icin aksam yemek yiyebiliyorum. Suyu 3 litre iciyorum ama spor yok zaten uzunca bir surede spor yok bana 5 ay kadar sezeryanla dogum yaptim cunku. Boyle iste
Senin diyetinde iyi gorunuyor birde 14 kilo cok iyimis. Idolumsun;-) ne kaadar surede verdin?
akşam olmamış sanki ponim görmedim benSelam kızlarr
Sahur
1 d ekmek
Menüm
6 kşık taze fasulye
6 kşık bulgur pilavı
1 kase cacık
2 hurma
2 üçgn d karpuz
Biraz çekirdek
Su1.5
Spor yok
İki tane olması zor ama şimdi en büyük avantajin aynı olmaları birde bı büyük bir küçük daha fena sürekli kontrol etmek küçüğü alsan kıskanmak ara vs off off ikinciden tirsiyorimCanım kahvaltıyı atlamışsın ya onu yapmamaya çalışırsan daha iyi olur
Patateslerden çok yenmemişse güzel canım maşallah
Kız sabah çorbayı nasıl içtin
Bende Yen'i Doğum yaptım canım benim de iki kızım var hemde ikisinde çok minikler ve prematüre seni anlıyorum ama öğleni geçiştirsen de sabahı atlamamaya çalış en Azındwn peynir bi dr yumurta yesen bile yeter
superKızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kase ezogelin çorbası
Salata
Akşam
1 tabak tavuk sote
Salata
Su 3 lt
Bir aylık mı sana bir liste vereyim canım emzirirken vermişti diyetisyen birde fırsatın olunca köfte yap at buzluga yada tavuk baget al hasla hem 2.5yasindaki çocuğun içinde lazım olur onu yedirirken birlikte ye kucugun gaz problemi vs yoksa şuan en çok uykuda geçirdiği dönemler spor doğru banada yasaktı
Kiloyu uzun süredir veremedim 13kg gitti sonra durdu bı ara kırdım direnci ama izindeydim geri aldım birazını
akşam olmamış sanki ponim görmedim ben
İki tane olması zor ama şimdi en büyük avantajin aynı olmaları birde bı büyük bir küçük daha fena sürekli kontrol etmek küçüğü alsan kıskanmak ara vs off off ikinciden tirsiyorim
super
Unutmadan menumu yazayım
Sahur
Yok yorgunluktan uyanamadiniz
Akşam
1 kepçe tavuklu tarhana
½ kase zeytinyağlılar fasulye
Marul salatası
3 üçgen karpuz
Su'2 lt
iyi geceler canım bende yatayım barı kimseciklerKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
Diyeti ver lutfen ben de bir goz atayim. Ama benim beslenmem biraz sıkıntılı. Ben kan grubuna gore beslenmeye calisiorum. Haftada 1 defa et yiyebiliyorum. Ondada genelde kofte degil et yemegi oluyor esim cok sever eti. Tavugu da koy tavugu bulamadim henuz o yuzden kullanmiyorum suan.Bir aylık mı sana bir liste vereyim canım emzirirken vermişti diyetisyen birde fırsatın olunca köfte yap at buzluga yada tavuk baget al hasla hem 2.5yasindaki çocuğun içinde lazım olur onu yedirirken birlikte ye kucugun gaz problemi vs yoksa şuan en çok uykuda geçirdiği dönemler spor doğru banada yasaktı
Kiloyu uzun süredir veremedim 13kg gitti sonra durdu bı ara kırdım direnci ama izindeydim geri aldım birazını
akşam olmamış sanki ponim görmedim ben
İki tane olması zor ama şimdi en büyük avantajin aynı olmaları birde bı büyük bir küçük daha fena sürekli kontrol etmek küçüğü alsan kıskanmak ara vs off off ikinciden tirsiyorim
super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?