- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.561
Kadir gecesi banada nasip olmadı bugün regl20dk yaptım canım hiç yoktan iyidir 250cal bitmek üzere olan reglim yeniden arttı bugün niyet etcektim kadir gecesi tutabilmek için kısmet
Afiyet olsun geyet güzel menü benceKızlar baya kaynatmissiniz okumadan menumu yaziim :)
-Sahur -
2 haslanmis yumurta
-iftar-
Yarım kase çorba
1yk pilav
3parca izgara küçük tavuk parçası
2adet köfte
3 tavuk şiş ızgara
Salata
Közlenmiş biber
( Mangal yapmışlar iftara :)
1bardak limonata
Tatlıya "HAYİR " dedim
2 bardak şekersiz çay
1.5litre su
Bakalm yorumlar nasıl olcak
Hoşgeldin canımDiyeti ver lutfen ben de bir goz atayim. Ama benim beslenmem biraz sıkıntılı. Ben kan grubuna gore beslenmeye calisiorum. Haftada 1 defa et yiyebiliyorum. Ondada genelde kofte degil et yemegi oluyor esim cok sever eti. Tavugu da koy tavugu bulamadim henuz o yuzden kullanmiyorum suan.
Sağol canımAfiyet olsun geyet güzel menü bence
Hoşgeldin canım adım yasemin burdaki güzel insanlarla zayıfladım hedefe az kaldı benim sanada bu yolda kolaylıklar diliyorumİyi akşamlar 9.takımın güzelleri :)
Oruç bugün çok halsiz bıraktı beni Vee çok acıktım inşallah iftarda çok kaçırmam.
Bu arada Cuma günü saat kaça kadar kilo bildirimi?
Afiyet olsun gene bir örnek menüyle karşı karşıyayız ramazan bitsin şeyda ne yiyorsan ertesi gün onu yemeye çalışacağım takipteyim :)Kızlar menüm
Sabah
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kase ezogelin çorbası
Salata
Akşam
1 tabak tavuk sote
Salata
Su 3 lt
Çekirdek proteinmiş biliyomusunuz çok şaşırmıştım bizim doktor 110 gr öğünde yiyebilirsin demişti tabiki protein olarak ana öğün olarak :)Selam kızlarr
Sahur
1 d ekmek
Menüm
6 kşık taze fasulye
6 kşık bulgur pilavı
1 kase cacık
2 hurma
2 üçgn d karpuz
Biraz çekirdek
Su1.5
Spor yok
Ceydacım bugünkü menün sabah ve öğlen baya yetersizdiDiyeti ver lutfen ben de bir goz atayim. Ama benim beslenmem biraz sıkıntılı. Ben kan grubuna gore beslenmeye calisiorum. Haftada 1 defa et yiyebiliyorum. Ondada genelde kofte degil et yemegi oluyor esim cok sever eti. Tavugu da koy tavugu bulamadim henuz o yuzden kullanmiyorum suan.
Tatlıya hayır kapmanyasına katıldığın için alkış alkış fıstıkKızlar baya kaynatmissiniz okumadan menumu yaziim :)
-Sahur -
2 haslanmis yumurta
-iftar-
Yarım kase çorba
1yk pilav
2adet köfte
3 tavuk şiş ızgara
Salata
Közlenmiş biber
1bardak limonata
Tatlıya "HAYİR " dedim
2 bardak şekersiz çay
1.5litre su
Su az canm mutlaka 2 litre olsun akşam baya dolu dolu olmuş çorba olmasa da olurmuş birde limonata hazır mı fıstıkKızlar baya kaynatmissiniz okumadan menumu yaziim :)
-Sahur -
2 haslanmis yumurta
-iftar-
Yarım kase çorba
1yk pilav
2adet köfte
3 tavuk şiş ızgara
Salata
Közlenmiş biber
1bardak limonata
Tatlıya "HAYİR " dedim
2 bardak şekersiz çay
1.5litre su
ablam senin pembis yazılarının varlığı bize yol gostericiligin yeterRamazanda gecem gündüzüm karıştığı için pek aktif olamıyorum kızlar
Sabah uyuduğumda 9 u geçiyodu
Kalkıncada sersem gibi oluyorum
Bayram hazırlığını nasıl yapıcam bilmiyorum
Bayramdan sonra telafi ederim
Evet canım malesf misafrlikteyken olmio ev yapimi ama sekersizdiSu az canm mutlaka 2 litre olsun akşam baya dolu dolu olmuş çorba olmasa da olurmuş birde limonata hazır mı fıstık
ablam senin pembis yazılarının varlığı bize yol gostericiligin yeter
Kısmet canım napalimKadir gecesi banada nasip olmadı bugün regl
Kızz tubiş benim yorumu okumamışın :))Evet canım malesf misafrlikteyken olmio ev yapimi ama sekersizdi
Çorbayı tam içmedim zaten yarım desek yeridir
CNm valla onları uydurdum ancak
Pilavı sadece tadımlık yedim midem bulanmasin diye ama hafifim
Ödem disinda
Şimdide sadece iki haslanmis yumurta yedim ve 1.5 litre su içtim
İnan su içemedim orda nedense ya :/
Yardım vs derken zaman geçti
Teşekkür ederim canım çöpe gitti 1 kavonoz reçel ne diyim sağlık olsun zaten zararliydi şeker sonuçta:)Araştırmaya başlayamadm Seyda kratftin vardı bozuldu çocuğun sesinden çok ciziltili geliyor temmuz 12 sine kadar yokum sipariş falan veririm
Benim için sorun yok canım
günaydın
canım benim artıda olsan tartil kaçamak yapmadığın sürece regl artıları ödenler çok mühim değil moralde bozma aksine hirslan
O zaman az atmışım demekki Yasemin daha bir dünya attım verilecekler de duruyor yanıma sayılı yatmıştır ama doğdu dan beri aynı odadaydik
kaç dakika yapabildin
kötü olmuş dilek kolay gelsin canım
Yaseminim bu iltifatlari listeye girdikten sonra bol bol alacağım için bu akşam hafiften kaçamak yaptım azıcık ama :)MErve sen ocak şubat gibi bi temizlik yapmıştın o zamanda baya atmıştın at at bitiremedin :)
Merve anne çocuk 2 yaşına kadar aynı yatakta yatmalı ten tene güven duygusunu kazanmak için çok doğru yapmışsın canım
Adem hocaya göre 4 yaşına kadar da aynı odada kalabilir diyor bağımlı çocuk olmaz korkmayın aksine anne ile bu tensel bağı kurmazsa çocuk bağımlılık duygusunu alır diyor iyi yapmışsın aynı odada aynı yatakta güven duygusunu yeterince almış bende öyle yaptım :) bu sene odamızı ayırdım kayra 4 yaşını bitirdi
Maşallah canım süper irade hayran olmamak imkansız
Diyeceğim iftarda sana :)
Serin gidiyor iyi oldu poni oruç zor tutulurdu nasıl oldu miden geçmiş olsun canım
Ben buralardaydim tartilabilirim sıkıntı yokKızlar merhabalar
Bayram tatilleri dolayısıyla tatile gidicek ve cuma günü tartılamayacak olan var mı?
Ponicigim mefkuşum mezun olana kadar burdayım ama yavaş vermeyi duşunmuyorum açıkçası iki ileri bir geri olunca illallah ediyorsun bı yerden sonraSüper ya spor yapamadığın halde
Cumaya hallolur
İyi eksilmişsn canm işler bitse bomba gibi geleceksin hissediyorm
Vay vay yavaş biraz hızlı hızlı verip kiloları kaybolma sakın dilekkk
Menüye iradeye bak ya maşaallah
Bnm kızmnda odası var ama ayıramıyorum.aynı yatakta değiliz ama aynı odadayız onu başka bi odaya atmış gibi hissediyorm bi kere denedik uyuyamadm park yataktı zaten tutup geri getirdik
Sen kullan bı sure memnun kalirsan bende alırım İnşallahsağol canım
Sağol canım
Alışamadım Merve çocuklar bizi değil biz onları bırakıyoruz bak hasta diye attık babayı çocuk odasına sarmaş dolaş yattık
duyarsınız canım büyüdüler ben alt komşunun çocuğunu duyuyorum uykusu derin galiba komşunun gidip uyarasim geliyor yaz geldi kapılar açık aklın ında olduğu için her şekilde duyarsin
Geçmiş olsun canım havalar aldattı hepimizi
Hem uykusuzluk hemde bir türlü iyilesemedim ya
canım ben ikinci el aldim letgodan hiç düşünme koşu bandıni da sattım ta gelip incekten aldı adam eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?